Есента показа своето лице,а в Карлово и Сопот дружината расте!

• 24 698
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Мерси I_N ! Със сигурност тръпна вече, че и ние сме отдавна един без друг  Mr. Green вече "цели" 2 месеца! Опитвам се да не се шашкам, но чета и в темата за Великобритания и направооо... #Crazy

# 661
Ана Му само положителни емоции ви пожелавам!Никакви болести,само здраве и усмивки! PeaceОх,ние кога ще се видим с нашият тати незнам  ooooh!Ама с настьпване на есенно-зимния сезон липсата му става дваж по-осезаема Heart EyesЯ кажи и сребьрната вода,и клеевата тинктура ли пиете,че аз тези двете за нослето ги ползвам newsm78
 Микки,разтьжих се с тази песен! Cry

# 662
бебешор, благодаря ти! Пожелавам ти да ти се връща тройно всичко, което си ми пожелала  Hug! Клеевата тиктура я пием и аз и тя. Аз по 20, 30 капки профилактично, 1 час преди ядене, веднъж на ден, а на Стефания давам по 5, 10 капки разтворени в 1 супена лъжица мляко, два и или три пъти на ден. Със сребърната вода правим гаргара, а понякога и я гълтаме  Mr. Green На нея пише, че трябва да се разрежда, когато я пиеш, но аз не я разреждам. Всичко пробвам върху себе си и тогава давам на децата. За мене тези две неща, действат ако хванеш болестта на време. Ще се похваля (или няма), когато сме вече там и не сме болни (или сме)  Peace
оооо, бимбе, как е конюктивита Mr. Green

# 663
Ana Mu  и аз ти пожелавам приятно прекарване ............ и трите принцеси ли отивате ?
Аз все още им давам Респивакс,  Цитросепт, Рибно масло и т.н. но ние си имаме алергична кашлица и по принцип са ми предразположени към болести, но успявам да ги опазя по някакъв начин. А единия си хапва чесън и праз сам си ги иска  Joy
Тази седмица се вихрят в кухнята .... правиха курабии и палачинки + яйца на очи които си ги правят редовно, е кажете ми сега не съм ли добре  Grinning

# 664
  • Карлово
Дааа, чухме ние за палачинките на момчетата  Grinning  chef Завиждам, Тин!

# 665
Моя синковец тази седмица ни изненада със спагети със сос  chefБяха страхотни само лука малко твърдичък ми се видя и солта в повече....А за другата щял сладкиш да прави.Омлети,картофи,палачинки ,тостери и принцеси,и нещо за пиене като може да приготви. newsm78То и мама и тате гладни няма да остави.. newsm44.

# 666
Боже ,боже какви кулинарни страсти се вихрят тук ,добре че си харнах на обед иначе щях да тичам до "Гладен ли си " и да викам гладен съъъъъм Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Брей момичета грижовни момчета отглеждате Grinning,внимавайте ,че се оглеждам за зетьове да не кажете после ама аз таковата....... Flutter

Цитат
оооо, бимбе, как е конюктивита   

ААА Аничка куча марка съм аз минава,заминава много внимание не му обръщам.
Аз съм на Коледна вълна вече Mr. Green Mr. Greenвзех да "пременям калинките" за Коледа,бря с друго око гледа човек на живота,като му е веселко и празнично  Hug
Елиииииииииииииииииииииии,Елиииииииииииииииииииииии Ели бе няма се разберем с теб така или идвай тук или и ние във Франция идваме  bouquet

# 667
Хайде  и ние в отбора-хоп и Дани е с конюктивит Sunglasses ooooh!
Ани-хубаво да си изкарате  с децата  и лоши мисли въобще не допускай!Ще чакаме да се включиш от там! Peace
Тин,не са за изпускане момчетата,ами незнам как ще ги поделяме LaughingТо с толкоз кандидатки няма да им е лесно Laughing
Бимбе,само да се оправи времето и сме при калинките да "оплакнем" окото Laughing

# 668
Бимбичке и моето коледно настроение започва да идва ..... охххх колко я обичам тази Коледа  Simple Smile
Доста мами се губят newsm78
Коледното парти до къде стигна  Thinking

# 669
Мерси на всички за подкрепата  Hug ще видим какво ще се случи. Имаме още 1 седмица подготовка и живот и здраве палим джапанките към "старата госпожа" .
tin_tin_ Само двете със Стефания ще ходим, каката е на училище и много ни е мъчно...
Браво на всички малки готвачи   chef само така!

# 670
Еееееее, бива ли така. Никой не се е разписал цял ден! Днес времето е приятно за моржуване  Mr. Green и не сме си подали носа навън. Само готвим и ядем. До другата неделя ще станем кръглички и ще накланяме самолета на една страна  Joy Ако видите килнат на една страна самолет, да знаете че сме ние, летим към нашия татко!
Как са болните? А, здравите? Хубава и спокойна вечер ви пожелавам  Peace

# 671
Анииии да метнете по една снимка от Големия Бен Mr. Greenвесело изкарване ви желая.
Дами голям студ бе що не пишете верно къде се скрихте

# 672
Eто,записвам се и аз  ,Ани!Ти незнам дали ще наклониш самолета,ама   то времето си предразполага бе-мързелуване,излежаване и похапване са си нормално нещо Laughing
Къде стеее,момичетаааааааа Rolling EyesЯ да се отчитате веднага Naughty
Приятна и спокойна вечер от мен-ще ви нагледам нощес как сте се вихрили във форума Grinning  bouquet

# 673
тутка дани как е

# 674
 Grinning ние пък скитахме цял ден, че и за гъби ходихме

не че сме оздравели, особено при мен подобрение никакво... Confused Излезнах по-кекава от децата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт