Есента показа своето лице,а в Карлово и Сопот дружината расте!

• 24 655
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • на пистата
направих един албум на христо,ако искате го разгледайте,след някой друг ден ще имам и професионални снимки и ще ги кача
http://nameika.snimka.bg/other/motokros.30504

# 721
 TadaЧестит Рожден Ден и от мен ИН!Жива и здрава бьди,много сбьднати мечти и приятели добри! newsm59

# 722
Оооо Ин нямаш проблеми, ние от време на време излизаме семейно, но сме малко желаещите Wink Много ми е весело с тях  Heart Eyes те знаят кои са ......

Знаем,Тин,ама вече на домашно ще  да е сбирката Wine GlassВече не сме в Механата...-ще творим в домашни условия  Whistling Joy
За любопитните да кажа ,че по-голям *** от този "ШЕФ" през  дългогодишния си опит не бях срещала smile3505
Айде лека и мека от мен newsm53

# 723
Ами Тути,то даже на домашно по весело ставаааа! cheers

# 724
Ами Тути,то даже на домашно по весело ставаааа! cheers

Peace Grinning

# 725
Петя, как е Марин .... в къщи ли е вече?
Еееее сама ме оставихте значи  Sad

# 726
Не си сама,ама аз понеже си нямах работа се разчетох за пустия свински грип. И както досега изобщо не се паникьосвах, така взех да се шашкам. Мислех, че всичко е резултат на опити на някоя голяма фармацевтична компания да си пробута ваксините и противогрипните препарати. Ама май не е само това... И ми стана едно такова страшно. Бог да ни пази дечицата и нас самите.  Praynig

На всичкото отгоре тъпата ми хрема не минава вече седмица, а май се опитавми да кашлям.  Confused

# 727
  • Карлово
Светле, според мен си е точно това- пропаганда. Говори се за смъртни случаи, ама ето четвъртия се оказа, че не е от свинския грип. Сутринта пробвах да заведа Ачко да го чуе доктора, че покашля нещо, но само насън, предполагам е пак като миналата година на алергична основа от влагата. Имаше над 20 тийнове, изобщо нямаха вид на болни, даже докато го чакаха отидоха да изпушат по един фас. Медиите според мен създават излишна психоза. Грип като грип. Смъртни случаи от усложненията на грипа има всяка година, само дето сега се шуми повече.

Та. Да си дойдем на думата. Днес имам рожденичка, ама сега нямам време да ви слагам картинки. Отивам да правя тортата, като стане готова, ще ви я покажа.

# 728
  • на пистата
честит рожден ден на марти newsm59 да расте,здраво и щастливо дете.

# 729
Честит рожден ден на Марти!Много здраве и желая и все така усмиивката да не слиза от личицето и Heart EyesМики,честит празник  bouquetПрекрасен ден и много емоции за всички в къщи Simple Smile

# 730
микки да ти е жива и здрава рожденничката! Весел празник на цялото семейство   bouquet
Аз пък като тръгвах да пиша и така паднах от стола със Стефания барабар...

# 731
  • Карлово
Честит рожден ден на Марти, да е жива и здрава малката чаровна дама и все така да радва мама и тати със своите палави игри.  bouquet  bouquet  bouquet  ura  Gift  party023

# 732
          newsm59                   Чести рожден ден на Мартииии!Здравичко и усмихнато дете да расте,все да е така чаровна Hug!  bigdance2
МИкки на теб прекрасен празник!  bouquet

# 733
микки да ти е жива и здрава рожденничката! Весел празник на цялото семейство   bouquet
Аз пък като тръгвах да пиша и така паднах от стола със Стефания барабар...
Ей,да не се контузите преди да се видите с тати! NaughtyВнимавайте! Wink

# 734
Честит рожден ден на малката къдравелка Мартииии ...... многооо здравичка и щастлива да ви е микки, честит празник и на теб и цялото семейство   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт