Есента показа своето лице,а в Карлово и Сопот дружината расте!

• 24 654
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Еййййййййййййййй че сте писателкииииииииииии Hug
Честит рожден ден на милото ни приятелче Марти!!!!!! Hug Hug HugВесело и прекрасно детство миличка,мики весел празник  bouquet.
П.С.Кажи на Боби да приготви от червеното Mr. Green,в по-голям съд ако може Wink
Ели напълни ми душичката Hug снимките на ицо в профила ти са страхотни,разбира се и албума.Желая му все такива победи....
На патерица Иве жива и здрава бъди ,много дръзновение ти желая,много здраве щастие,успехи и любов да осмисля всичко това  bouquet
Тутка света е пълен с г..е мила,важно е да не сме ние тези дето ги бършем Heart EyesТакива в крайна сметка сами си потъват в г...а.

# 736
Честит Рожден Ден, пораснала Марти! Бъди жива и здрава и все така лъчезарно и слънчево дете!

Микки, честит празник на цялото ви семейство!   bouquet

Хи хи, и честит ви първи сняг! Много го обичам. А Виктор само дето още не е изкарал шейната, така е ентусиазиран.  Mr. Green

Микки, права си за масовата психоза, ама като четох в Клюкарника случаи, описани от съфорумки и направо ми настръхна косата.  Confused

Бимбе, как са ви оченцета?

Тутка,   Hug гуш, другарче.

# 737
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! newsm59
Микки нека твоето слънчице бъде все така лъчезарна красавица!Да ти е жива и здрава и да те радва много!Весело и безгрижно детство и желая!

# 738
Виждам че темата е на превършване и ако нямате нищо против да ви дам идея за ново заглавие newsm78като например-"Снежинките меки навън заваляха и мамите с малки бебоци от Карлово и Сопот на топло се свряха!"
Засега спирам  Mr. Green

# 739
Честит ви първи сняяяяяяг Mr. GreenДали ще натрупа newsm78

# 740
Eeeeх,че хубав снежец заваляяяяя....стана  време да вадим шейните,а?! Laughing Nature Snowman
Честит рожден ден на Марти!  party023Здраво,щастливо и усмихнато дете да расте и мноого да ви радва!Микки-хубав празник на цялото семейство!  bouquetИмате едно наздраве от нас cheers
Момичета-благодаря за топлите думи-виртуално ви прегръщам всички lovekiss

# 741
  • Карлово
I_N честит снежец и на теб  Party
Навън е приказно само да беше по меко времето а не такъв студ  Sad Днес докато отидем до детската кухня и на Пламчо му замръзна нослето.
Светле хареса ми картинката с която си поздравила Марти.От къде черпите тези оригинални идеи дами и аз търсих но не успях да намеря но май не съм търсила както трябва.
Раче оригинално заглавие си предложила.

# 742
Мим4о ми се губи.Какво ли правят близнаците Simple Smile

# 743
Аз съм се заровила в бумащина и ми иде да крещя, направо не ми се обяснява даже, само знам, че може да не заминем, защото няма да сме готови с документите навреме, поради тъпите ни закони за пътуване на дете в чужбина....аааааааа smile3511
Та в този ред на мисли, не мога да забележа красотата наоколо!

# 744
Ана Му лоша работа .... съгласна съм с теб за тези неуредици, за каквото и да било все трябва да ни е гаднооооо  #Cussing out

# 745
Aни ,дано се развият добре нещата PraynigТин е права-все нещо ще се намери  да обърка плановете Confused
Миккииииии,как е купона у вас?На MAX,НАЛИ?!  bigdance2
Мимчо  къде е наистина?
Хубава и спокойна вечер Hug

# 746
Нотова, аз в общи линии винаги от еднои също място, че има голям избор - ето: http://kartichki.org/index.php?sessionid=f807c0fc419d66731aa718648380c4a9 . Само си избираш категория. Картичката за РД на Марти е от анимационнните филми за Мики Маус. И за Мечо Пух са много сладки. Цветята също.  Grinning

Ана, съжалявам за тревогите ти. Не знам дали има друга държава, в която бюрокращината да е на такава почит.  Confused

Кой ще пусне темичка? Аз предлагам да я украсим снежно - тематично тъй да се каже.

Аз пийнах едно червено винце и сега ми е едно такова хубаво...  Embarassed А след малко и на Дарето.  Joy

# 747
Свтеле наздраве Wine Glass и аз съм на червено винце .

# 748
Ех, че добра идея с това червено винцееее! Наздраве и от мене. Пускайте снежната тема, аз ще се отчета какво ще се случи при нас като има резултат. Благодаря ви за милите думи, ще видим дали има някаква промяна в посолството ни в Англия и дали е към добро  Peace

# 749
Добър вечер от мен!Аз пак до края на седмицата ще съм сама в къщи с децата WhistlingНали сте чували приказката-Всяко чудо за три дни.Е при нас май така се получава.Моят мъж си дойде порадва се на децата и малко и на мен и хвана пътя Mr. GreenНали е от Ямбол и замина да се види с мама,тате и кака #Cussing outНие с децата не сме укрепнали напълно от грипа и затова решихме да си стоим в къщи.А и сега с този свински грип #2gunfireизпитвам ужас да пази Господ да не ни застига,а моята половинка замина както се казва в гнездото на осите.Опитах се да го разубедя да не заминава точно сега когато се тръби че точно в Ямбол има епидемия и най -вече свински грип но без ефект #Cussing outмъжка му работа,корава глава.Иначе от 16.11 заминаваме на полагащата му се почивка на Рибарица Praynigсамо дано времето да не е прекалено лошо и да сме здрави .
  Аз почетох какво сте писали докато не съм се включвала:
Ana Mu дано да успееш да се пребориш с бюрокращината и да литнете без аварийно за да си изкарате една незабравима почивка!
Ели smile3501 пак на твоето голямо момче !Вярвам че си много горда с успехите му и ти желая все така да се гордееш!Съгласна съм че като започне новата тема нека който я пише да сложи снимка на Ицо наистина той е най-вече твоя гордост но и гордост и на форума ни,а и нека е пример и за нашите деца че с усилия и желание се постига успех в начинанията!
 tutti,I_N искам да ви кажа само че ако искате да видите Мим4о може да посетите фитнес залата която е до ПроКредит банк,аз я виждам там и доколкото знам от нея работи там до обяд.
Има и други мамчета които явно нямат възможност да се включват тук вече доста време-на мен ми се губи Ванконаси тя дали вече стана Софиянка или си е тук newsm78
Хей Микки купона явно е на MAX newsm44
 Хайде лека за сега от мен!

Общи условия

Активация на акаунт