1001 нощи - приказката , която остана в сърцата ни , започва отново - 101

• 38 284
  • 421
  •   1
Отговори
# 255

Скъпи дами, радвам се, че успях да се освободя и идвам навреме, за да си изпием заедно сутрешното кафенце. Тук видях, че са се вихрили бурни страсти, не можете да ме разделите. Нали съм ви казал, че ви обичам всички, защото и вие ме обичате безвъзмездно и безкористно. Не се опитвайте поотделно да ме обсебвате, не ме делете, аз принадлежа на всички, но само Берг има власт над мен, а скоро и Мерджан ще се появи.

# 256
Добро утро HugИскам да благодаря на Севи за преводите защото без нея ще сме в неведение  bouquetкакто и на останалите момичета,който превеждат  bouquetБлагодаря и за винаги новото и актоално инфо с което ни обогатявате темата Ани и много други съфорумки  bouquetТала много хубави снимки Heart Eyes

# 257
ето, фенките на Халит Ергенч могат да му се порадват и тук Качени са първите няколко серии на Алийе. Малко по-млад е (само на 32 в този сериал, с повечко коса)

Музика: Кърач, режисьор: Кудрет Сабанджъ

ето го тука в колата... кара бясно, говори по тел. без хендсфрий... Разстроен, защото току що е бутнал любовницата му от перваза и без да иска, я е убил

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 11:14 от BGpapa

# 258
  • Варна
пък аз да ви се оплача - още в началото зарибих мъжа ми да гледа филма с мен и сега сам си тегли серии и гледа без мен!вече е доста напред!както се казва, създадох чудовище!  Crossing Arms Banghead

# 259
Един специален поздрав от мен за всички влюбени, любовта е велико чувство и този сериал го доказа, не само в сюжета, но и навън в истинския живот - поздрав за Онур и Шех, Керем и Бену, Халит и Берг, Джейда и нейното мило, Тарду и Джанан и нека останат цял живот верни на ЧУДОТО НА ЛЮБОВТА    Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

http://vbox7.com/play:26f4b0b3

# 260
Някой гледал ли е Алие? За какво се разказва? Интересен ли е, изглежда лъскав, въпреки, че е от 2002 г.

# 261
Не е от 2002. От 2004-2006 е .
В Одрин се развива действието, и в Истанбул.
Аз гледах първите 13 серии, тези, които са качени в Lapache & Banana.
Нежат Ишлер играе главна роля (познат ни и от "Откраднати очи"), той е ролята на докторчето.
Ами малко напомня на "Сълзи над Босфора", децата пак разделени, едното вика "искаме мама", другото "искам татко", "Защо не сте заедно" и все ги укротяват някак. Алийе е разделена от Синан (Х.Ергенч), тя е в Истанбул, той в Одрин... Тя се залюбва с доктора, докато са разделени...
ще ти пусна инфо за първите 1-2 серии:

ALİYE

с участието на Нежат Ишлер, Санем Челик, Халит Ергенч, Айла Алган, Илхан Шешен, Айтен Унджуоолу и др.

Алийе е омъжена жена, произхождаща от богато семейство. Тя има две деца и освен тях, живее заедно със съпруга си и сестрите му в голяма къща. Но търсейки щастието и семейния уют, Алийе се чувства предадена и сама. Съпругът й, Синан се среща тайно с младо момиче, което след като разкрива тайната на Алийе, се скарва жестоко със Синан и пада от прозореца. След като умира, Синан се чувства виновен за смъртта й, а Алийе иска раздяла и взима двете си деца, с които се опитва да се премести в Истанбул, но на гарата във влака Синан ги настига и успява да отмъкне едното дете, когато влакът тръгва. В Истанбул Алийе среща зъболекарят Фейаз, който ще се опита да й помогне да се разведе и  тя да получи попечителство над децата. Не след дълго Алийе попада в любовен триъгълник, а Синан всячески се опитва да си върне и децата, манипулиран и от майка си, която подклажда настроенията в къщата с интригите си.
Сериалът е заснет сред прекрасните гледки на Истанбул, а историята е режисирана от Кудрет Сабанджъ, работил и за популярния сериал "1001 нощ" и още 18 сериали и филми. Главните роли са поверени на красивата актриса Санем Челик и на известните вече у нас Халит Ергенч (главната мъжка роля в "1001 нощ") и Нежат Ишлер (театрален и киноактьор, популярен у нас с участието си във филма на Нери Терзиева "Откраднати очи")

Режисьор: Кудрет Сабанджъ
Музика: Кърач

Продукция: ATV (Türkiye 2004-2006)

Саундтрак

EПИЗОДИТЕ В BANANABG.COM
EПИЗОДИТЕ В LAPACHE.İNFO

п.с. тук да поясня само.. (за да не ме нападат муронки и синдарели), че си пействам от мой постинг това инфо. ПИсано от мен, макар и в друг сайт

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 13:00 от BGpapa

# 262
# 263
Здравейте на всички! Моля Ви искам да сваля  "1001" от 2 до 66 епизод включително но на турски. Ако някой знае къде нека даде линк ,моля  Ви ! Хиляди благодарности на талла , варна , севи-нил и всички останали  да не се обидят ,че не споменавам имената им за хубавите материали за любимите ни герои. Талла страхотна си   bouquet

# 264
# 265
Изгледах 13-те серии на Aliye , които BGpapa предостави . Там Халит играе пак главна роля , избръснат до синьо , пак се завръзват сложни семейни ситуации , но от играта му в 1001 нощ  до този филм има космическа разлика. За пореден път се убеждавам , че това е телевизионния филм чийто връх сподели с Бергюзар. Излъчването му с Шехерезада е друго , той е влюбен от първата сцена в тази жена , променя се физически , изражението на очите  му придобива особена мекота, целият е изпълнен от присъствието на Бергюзар. Това не можах да забележа в Aliye. Едва ли вече би могъл и тя- би могла  да изиграят който и да е друг сценарий с толкова страст ,любов и толкова нежност.Халит гледа на Бергюзар в 1001 нощ и в живота като на  скъпоценен камък ,който може само да гали. И в Aliye  играе ролята на баща на 2 деца , но така както гледа и показва обичта си към Каан  не мога да видя  в този филм и това е така , защото Каан е свързан с Шехерезада , а всичко което е тя е и той. Колко ли още приятно ще ни изненадва с поведението си и с изражението си , когато се появи и бебо на този свят.Бог да им даде здраве и семейно спокойствие.В скоро време ги очакваме трима.Няма нищо по-трогателно от влюбения мъж и от щастливото дете за една жена.

# 266
BG-PAPA, благодарим ти за информацията  smile3525. Аз бих искала да гледам и Зерда където има доста вече познати артисти и е пак дело на Kudret Sabanci с музика на KIRAÇ. Дано да имаме тази възможност.

# 267
# 268

Коя е майка ми?

Кой съм аз, майко?

Моят син...моят живот. Ти си всичко за мен...

# 269
  • София-Банкя
Здравейте момичета, чета всичко, което пишете и наистина мисля, че сте невероятни. Не мога да спра да се възхищавам на брилянтното перо на Talla, на непрекъснатото обновяване на галерията от Ana3com и всички останали, които поддържат атмосферата тук. Хвърлям по един поглед на всички турски филми, които вървят в момента, но смятам, че нито един не може да се доближи до качеството на 1001 нощи. Този филм ме промени. Много съм щастлива - на 10-ти пътувам за Истанбул и първото, което ще направя е да потърся контакт с местата от филма. Може ли някой да ми даде полезен съвет? Благодаря предварително и приятна вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт