1001 нощи - приказката , която остана в сърцата ни , започва отново - 101

• 38 638
  • 421
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
# 78
# 79
Добро утро,айде на кафенцето за разсънване Hug Да ви е сладко Heart Eyes  Hug   Ани,Марче страхотни сте  bouquet  bouquet  bouquet Ани моля те,ако се докопаш и до новия филм на Джейда пусни линк и за него Praynig Rolling Eyes  bouquet Hug Гледам Аси, с който толкова се надпреварвахме за първота място, филма е интересен,но не ме е обсебил като магията 1001,ако сега пуснат нова класация пак бих гласувала за 1001 нощ, няма 2ро такова чудо Heart Eyes Crazy

# 80
anna3com

от пост 24

Журналист от вестник ''Хюрийет'' слага на първите 5 места имената на хора, явно актуални с действията си в последно време.
На 3 -то място в изречението което не е цяло / и не се разбира /е името явно на режисьора ,който иска да постигне харизматичността на Хавиер Барден чрез тъжните погледи на Халит Ергенч.....

на дориана

от пост 26

''За булчинската рокля на Бергюзар все още има хора които се обаждат и питат за цената.''
Вие приготвихте булчинската рокля на Бергюзар,как постигате това да направите роклята, която едно момиче с години  рисува в мечтите си и това да не излизате от  линията на Хакан Йълдъръм.Как постигате това равновесие /баланс/?
Трудно нещо е да се постигне баланса.Обикновенно моите клиенти казват ''Вие си знаете''.Когато Бергюзар ми описваше роклята си, ми каза че не иска да е много нагиздена.Аз нарисувах една каквато искаше,но тя не я одобри.Когато рисувах втората ,изпаднах в паника, дали тази рокля говори за мен ,моя стил,моята марка...защото ако не отразява мен ,ако направя нещо извън моя стил ,после аз ще си плащам фактурата.Но после влязох в действие и вместо да и кажа ''Ако тази рокля я направим така ще е по-добре'' и казах ''Това така ще го направим''.
Имаше критики към булото ,че с това бухнало було Бергюзар стояла по-висока от Халит.Тя поиска такова було и аз там не се намесих въобще.Когато излезе новината в пресата ,че на Шехерезада  роклята е готова,много хора се обадиха в ателието.Все още се обаждат за да питат за цената и.

анни
http://www.youtube.com/watch?v=DNwOXAV9pMk

Младоженците Бергюзар Корел и Халит Ергенч  хванати за ръце  идват  на дефилето ,и разпръскват усмивки навсякъде.Бременната на 3,5 месеца Бергюзар много добре прикрива корема си с зелената свободна рокля.А Халит е в такова добро настроение че в един момент си прави шегичка и с нашата камера.Поздравяват се /целуват се /с поп певица .....,снимат се с феновете си,и много трудно се мъчиха да следят дефилето в навалицата.На излизане отново бяха хванати за ръце и усмихнати,
питат Бергюзар как е
тя отговаря -благодаря ви добре съм.
питат нещо за бременността Халит ,той казва за това не искам въобще да говоря ,това е  нещо много лично.после за името ,че заедно са взели решение да е Мерджан.
Не можахме да отидем на меден месец,не си починахме,работим ,затова няма нищо,

......не се разбира.....
виждаме че ролята на семейния говорител е взета от Халит.На Бергюзар Корел въобще не и се чуваше гласа.

....не се разбира какво казва Бергюзар.....

анни
пост 72

Много тежка критика към Бергюзар Корел и Туба Бююкюстюн

Айдан Бурхан който е познат от сериала ''Кметовете на квартала''/ако вярно го превеждам/ в програмата ''Какво става там'' чрез имената на двете известни актриси Б.К. и Т.Б. отправи голяма критика към продуцентите.''Освен Ерол Авджъ, другите продуценти са станали крадци /ако вярно го превеждам/.техния проблем/целите им  са  парите.А и артистите за да имат роля ги гледат в устите.Има такива момичета които играят като Б.К. и Т.Б.Тези две имена не мога да ги разгранича едно от друго.Едно и също гледат/погледите им са еднакви/ ,говорят с един и същи тон,едни и същи движения на тялото имат.За жалост това са актьори с кръпки.А тези им кръпки ги оправят театралните артисти ,които са наети като по низш кадър.

Извинявайте то  Айдан Бурхан  било жена

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 11:54 от sevi_nil

# 81
# 82
# 83
# 84
Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Füsun Önal, Nedim Saban, dostlarım İsmail, Şadilal, annesi ve babası Çeşmede kahavaltıdan sonra...süper günlerdi iki temsi arası.

това отстрани халит ли

# 85
Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Füsun Önal, Nedim Saban, dostlarım İsmail, Şadilal, annesi ve babası Çeşmede kahavaltıdan sonra...süper günlerdi iki temsi arası.

това отстрани халит ли
Според мен да, а до него трябва да е Берг, защото иначе не я виждам

# 86
Точно те са, а Халит с тези къси гащи е... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дрън-дрън е този Айдан Бурхан за нашата Берг! Да си мери думите, че... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 87
talla 
върнах се да се поправя
Айдан Бурхан  било жена

# 88
Жена-мъж...все тая - все е за стреляне!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз съм си много добра, но от време на време избушвам - като ми засегнат любимите! Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Close Close Close Close Close Close Close Close Close Close Close Close Close #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 89

Общи условия

Активация на акаунт