) и му обясних, че ако напишка или наака Маккуин той ще се сърди и няма да му ги обуваме повече. вярно 2ч. и половина стоя сух, подканях го, не ще на гърнето и накрая всичко в новите гащи.
Нека се заемат през деня!
Аз нали съм шаш и паника и си мисля какво ли не!От 5 като я преоблякох и смених чаршафите не съм спала,само мисля...Болен мозък съм! 

Жив и здрав и на още внуци да се радва 

Дано успея да ги разгледам.
Sled kato dwa meseca predi towa nqmamhme nikakyw problem i si kazwashe za wsichko, daje dwa meseca sym si nosila edni i syshti gashti i pantalonki za preobuwane, ako stane fal, no taka i ne gi butnah. A sega wseki den smenqm rezerwnite pone po edin pyt, zashtoto se e napishkala. Ili pyk kazwa w posledniq moment i dokato otidem do gyrneto ili namerim trewichka, tia weche e pishnala malko w gashtite. Zashto se poluchi towa ne znam
no sym pritesnena mnogo. Niakoi da ima takyw sluchai kato nashia da spodeli opit?
na dneshnite rojdenici! Da rastat zdrawi, weseli i shtastliwi deca za radost na wsichki! 
Имахме подобрение - днес малкия не рева чак до вратата и даже отиде да блъска да влиза, но после като отвориха се запъна на прага и вътре може и да е ревнал, но не се чу.
и вие ми липсвате! Стискам палци да приеме добре яслата малкото човече, аз не предполагах че ще се стресираме толкова. Ако искаш ще си споделяме 
и моят една вечер пишкаше през 15 мин, после се оправи. Пиши как сте 
).
или пък има ли такава "нормална" ако децата са различни може някои да ядат малко повечко...
Пожелавам да са ни здрави децата, пък с памперси или без - пак ще пораснат
за Тони на Мейчето се сещам - защо не му вземеш от обикновените гърнета, каквито са в яслите /дано не са от соц време, че няма да намериш нийде такива/
/ - отдавна съм го забранила и като му се скарат лелите и му се забрани, тях опредлено ще ги послуша
кофтито е, че сестрите дори не смеят да им се скарат /че има доста претенциозни родители/, а за някои неща трябва наистина да им се карат по-остро 
някак си е неестествено да си навънка вечер, пък и без дете
божке, тия хора как живеят сами и какво точно правят
та отразихме едно кино, филмът беше добър и такааа.... театърът Хартиса - него го оставям за догодина 
дано ни одобрят за ясла до края на месеца
но ще видим скоро как ще изкараме зимата
както и да е, аз памперс назад няма да върна, пък каквото ще да става ...
кола с педали имаме, от колело няма смисъл все още, все пак трябва да пораснат още малко, за да карат и колела
на моя освен да му купя нова спалня
, че той легла не ползва 
отивам да гледам снимки назад, че доста сте пускали ...
не ми е известен тоя фен или нещо не съм в час

, още си е срамежлив ,трябва му 5,10 мин докато се отпусне, вече се оправя като му взимат играчките от ръцете - почва да вика , а вчера даже ми направи впечатление че щеше да ритне едно детенце дето му взе колата, общо взето такивати ми работи. Потготвяме се и ние за празника,довечера ще ходим да разгледаме за торти.
! Супер як пост, още си се смея
, на едно гърне да не мога да го науча моя
!
!
За да закараш до 3 години, трябва да вземеш още 6 мес. неплатен, който вече ти е от работодателя, а не се води майчинство, ако ти даде разбира се
имайки предвид, че снимките на дечинята остаряват ежеминутно, като компУтърна техника, едва ли са толкоз важни