"Вече съм на две!" - казва СЕПТЕМВРИйското дете !

• 30 451
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Кукле, страхотни снимки, много чаровни принцеси си имаш  Heart Eyes

Веси, Капчица й взех пак, каквито бяха и миналата година. Много съм доволна, не са мръднали, а са и с каракул вътре и държи много топличко  Simple Smile
За Тобрекса- слагала съм и от тях. Ние утре ще ходим при педката да ни види, че не ми харесва тази работа. За запушеното носле, така бяхме миналата седмица, но с капките и сиропа се изчисти напълно. Сега от яслата ми се струва, че пак същия вирус си го лепна наново.... Незнам какво да давам и как да я предпазя вече. Дано това отшуми по-бързо, че незнам как ще се гледаме, като сме  на работа всички  Tired

Лекси, първата любов, а?  Laughing  Hug

# 691
Илиянче, аз взех на Колевия /абсолютно същият модел както Капкините от миналата година, само че в синьо/, боти - с връзки отпред, отстрани с цип. /за справка - на "меч Пух" в синьо - 40 лв., във Вис-а в кафяво - 65 лв.  Shocked незнам какво им беше новото на същия стар модел/  Shocked /нямаше сняг на Здравец снощи, дано не сте ходили днеска  Mr. Green/ Тобрадекс през носа ли го даваше, за хремата ли  newsm78 имаше ли ефект

Незнам какво да давам и как да я предпазя вече. 

Whistling и аз незнам какво да й даваш вече ... дано се размине само с хрема  Rolling Eyes

в тая връзка някой ползвал ли е това http://cmpconsult.com/salus02.pdf

# 692
Веси, за носа, да. Имаше ефект, но скоро не съм слагала от тях.
За обуквите, на Кольо не ги харесвам въобще..... Купих веднъж обувки, толкова бързо се изтъркаха и се обелиха- за три дни носене, все едно три години е била с тях  ooooh! Не знам дали модела е бил такъв-несполучлив, но останах с лоши впечатления и не съм повтаряла подобна покупка  Whistling Капчица имаме вече 4 или 5 вида обувки, сандали и миналогодишните боти, ами не са мръднали, като нови са  Peace А иначе са за същите пари 39 лв.
в тая връзка някой ползвал ли е това http://cmpconsult.com/salus02.pdf
А това не съм чувала отзиви за него  newsm78
До хижа Здравец така и не се качихме, че Криси каквато е кихаща и сополива ме достраша. Как да няма сняг? Аз на камерата гледам, че е бяло  Rolling Eyes  Виж тук, има камера на живо и дори един човечец си разхожда кучето по снега  Mr. Green
ПП Май двете само разпускаме в неделя пред компа  Laughing

# 693
  • София
Поли, както ти обещах, да се отчета.
Ходихме в Джъмбо (по идея на Лекси   bouquet) и купихме преградка за легло за 48лв. на "Safety 1st", размер 1.06м, синичка. Долната й част се слага под матрака и отгоре е преградката. Самата преградка се "чупи" надолу, т.е. ако искаш да седнеш на леглото, да не я вадиш цялата.
Купихме първо една с мъжо за проба, но като видяхме, че е хубава и пасва перфектно, го пратих да купи още една. Но ако леглото е до стена, една преградка е напълно достатъчна.

Веси, и аз не съм чувала за това Floradix® Kindervital®, но звучи ОК!
Дано някой се включи с отиви.

Гледам с Илиянка за обувки сте се разговорили, та да се включа.
Нашият тати от Холандия донесе фантастични боти на малкия, но за съжаление му стискат на ширина  Confused  и така ги обу само веднъж!
Преди две седмици като ходих да му купувам анцузи за яслата, че се оказаха най-практичната дреха, му харесах и му взех обувки на Капчица и аз. Ами разкош - синички, леки и топли.

# 694
  • Бургас
Привет,
и нашите боти са на Капчица, сини, като миналогодишният модел, но тогава бяха черни. Днес му купихме и зимно яке за 39 лв от фокса. Пак в синьо. Но не можем данамерим хубава шапка. Само едни плетени и шарени, много бебшки някакси.
Такъв вятър духаше тук че направо ми идваше да си отрежа главата за да не мръзне. Следобяд пък ходихме да си върна новата ютия, която си купих вчера,защото тече и пуска варовик. Взех си друга и доплатих малко че да видим как е.
Вчера си купихме е сушилня, много съм доволна, 4 пъти вече суши, но днес Алекс се напише 4 пъти и утре пак ще се суши. Не знам какво му стана. От месеци не беше правил така.
Да, Или, явно е първата любов, защото даже и името и каза, при условие че не говори и днес цял ден пита за нея.
Тук има обявена грипна едипдемия и ще си се гледаме в къщи
Спорна седмица.

# 695
Да, Или, явно е първата любов,

може пък и само химия да е  Joy Joy Joy честита ви покупка ... и тук няма свестни шапки ... засега слагам качулката

ей такива са нашите боти, но сини и са леки - http://www.k-k.bg/bg/collection/0/3/397/, явно са стара колекция щом са 40 лв.  Mr. Green

Илиянче, в събота вечер бяхме в "Мечо-то", та нашия татко много подробно обясни на жената, която продава, че ще ходим на сняг  Mr. Green тя пък веднага се обади на нейните познати, които държали бунгалата, та се разбра, че снегът бил като плюнка само  Mr. Green тъкмо щяхме да обикаляме и за шейна  Mr. Green

Мейче, за яслата съм купила само долнища, които комбинирам с блузки  Peace естествено, че няма по-удобно нещо от анцунга Peace При нас ги искат с потник и тънка памучна блузка, вътре е много топло явно, щом сестрите ходят по къс ръкав. А за обувките на Капчица - гаранция и от мене, че ще издържат цяла зима, че и повече. Аз ще видя Колевия как ще е тази година...

скоро не бяхме ходили в голям магазин, тази вечер влязохме тримата, нещата не са се променили, още не сме за пазар с 13 килограмовия вързоп - ни се води, ни се кара, ни дава да го носиш ... накрая щеше да се наложи да плащам и скъп фотоапарат Sick
Тази седмица и аз ще го държа вкъщи, нека премине грипната истерия  Rolling Eyes

# 696
И на Стилияна пак купихме на Капчица - бежави боти с 2 лепки, отвътре с каракул. Страхотни са!
Аз продавам едни ботуши на Капчица, че мин година й бяха голями, а сега са й малки. Ако някой се интересува де Embarassed

# 697
Кали, точно миналата седмица педи ни изписа клеева тинтура по 5 капки на ден. Споко не си предозирала Hug

# 698
  • Бургас
Привет,
аз не съм водила Алекс на ясла тази сутрин, но ми се обади приятелка, че връщали болните деца тази сутрин. Просто не мога да повярвам. Тоимабележка да се водят само здрави деца и чене приемат болни. Но досега никога не са връщали. Тази седмица ще е тежко. Нашия е полудял, изобщо не ме слуша от сутринта и само дивее. Все едно имам чуждо дете.
До скоро че ще ми счупи компа

# 699
Момичета, благодаря за комплиментите! Трогнахте ме!  bouquet

Мина я спрях от ДГ. Ще слагам тези дни Превенар.

Обувки - купувам и предимно Минимен, но и други марки. Напоследък открих един разкошни пантофки - на Зетпол. Супер добро съотношение между дизайн-качество-практичност-цена. (Преди ползвах на Дефонсека, но не съм доволна).

# 700
Кукла, откъде ги купуваш?

# 701
jiji_m, тук видях адреса на магазинчето и го намерих после.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=431679.msg12585829#msg12585829

Но имат само пантофки, обувки не предлагат. Полска е марката.

# 702
  • Бургас
Зетпол са много хубави пантофи, с твърда подметка и висок форт, ние имахме такива, но сега нямат нашия номери сме с някакви обикновени, с мека подметка, които събува по 150 пъти на ден и вечно ходи бос.
Веси, ние лятото бяхме със санадали на Колев. Иаз съм тотално разочарована като Илиянка. Деформираха се целите, скъсаха се, олющиха се, а не ги е носил и два месеца. Ние имаме 4 чифта на Капчица и не са мръднали, освен че са ни стнали малки.
Калимей, радвам се че съм била полезна за преградата. Ние много търсихме, но на мен не ми се даваха 90-100 лв и след като Алекс свикна без, видях че се продавали в Джъмбо.

# 703
А това Джъмбо как го чакам в Пловдив, ако знаете  smile3508 Колко пъти се каня да ходя до София, специално заради този магазин, но така и не го направих. Любопитно ми е какво разнообразие има от детски играчки, най-се дразня като търся нещо и трябва да обиколя десет магазина, до като го намеря.
Ние сме си в къщи тази седмица, болна е Криската пак. То нищо сериозно, сополите с познатата от миналата седмица калшица, но педи каза, че не сме за ясла и ще си правим компания в близките дни  Mr. Green

Лекси и в нашата ясла ги връщат болните, но само ако има Т или конюнктивит, т.е. ако е нещо очевадно. 

# 704
  • Асеновград
А това Джъмбо как го чакам в Пловдив, ако знаете  smile3508

Илиянка,кога ще отварят Джъмбо в Пловдив,и къде,че нищо не съм чула аз ?Бързо оздравяване на Криси  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт