"Вече съм на две!" - казва СЕПТЕМВРИйското дете !

• 30 452
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
така - хайде и аз набързо, че курдисах мъжо да лежи на спалнята, пък тая вечер мръсната посуда е мояяяяя  Sunglasses пф, ние бяхме до спешвия кабинет тая вечер, естествено супата ми загоря следобяда, че Геги се събуди и трябваше да бягаме бързо ... та добре, че съм мързелива и имам замразена манджа, която се оказа подходяща, та имаше за детенце  Laughing

за сушилня - Лекси питаше. Има доста теми, виж с Гугъла, като цяло има и недоволни, разбира се. доколкото съм чувала малко си е риск да пускаш всичко в сушилнята, доста материи се свивали, други раздърпвали, пък и то значение била и марката  newsm78 тук май сме писали, някой мисля купуваше подобен артикул, нека се включи. Една позната майка ми беше казала, че пускала само халати, иначе всичко й ставало на хармоника. Дали пък Хекси нямаше сушилня  newsm78

Мунка, мъдрец ли вадиш? имам и аз 1 бр. набождащ, който ми изяжда главата, но мисля да го чакам да си мине, че просто незнам кога да го вадя ... няма кой да го гледа

Мейче, жалко че не сте близо да оползотворите и нашия Саностол - язък за десетте лв., да се стяга таткото да го пие  Crazy а за клеевата - по 1 капка на година живот, т.е. 2-3 при Тони, веднъж дневно за профилактика, и 3 пъти на ден, ако е болен  Peace Дано не я усети в млякото, ако го откаже - от това ще е  Mr. Green

# 676
Кали Мей, да ти кажа, че леглото просто се опулих като го видях. Браво на мъжО ти. Sunglasses
Имаме сушилня от миналата зима и да ви кажа, че това е любимият ми електроуред Crazy Много малко дрехи ми се посвиха. Иначе няма разтегнати или разшльокани. Даже излъчва топлина и няма нужда да пускам духалката като работи тя. Нашата е 2-ра употреба Миеле. Разхода на ток не е чак толкова голям при нея, но имаме познати, които си купиха чисто нова някаква Индезит май беше. Казаха, че тока доста им е нагоре. Така че за мен най-важно е да се гледа разхода на ток.

# 677
Кали Мей-не виждам снимките,нито албума от РД SickНямам регистрация в мултито,какво да направя за да ги видя newsm78

# 678
Кали Мей-не виждам снимките,нито албума от РД SickНямам регистрация в мултито,какво да направя за да ги видя newsm78
Ками, влизай с общия профил от първа страничка  Hug Или си направи регистрация и си качвай снимките там.

Ние сме със сополи и кашлица пак  Tired Така как ще я караме незнам, една седмица на ясла, две в къщи на сиропи.... ooooh!
Омръзна ми вече, а пък и това за 6-те месеца ако е вярно, доста време имаме и до там.... Днес ще купувам и аз клеева да почваме с нея.

Мейче, леглото е станало страхотно  Party И на мен ми се прииска да си имам такова  Blush

Веси, какво е пък това чудо сега  newsm78 Дано ви минава бързичко  Hug

Ставам, че ще ходим до магазина за обувки и ботушки, че на хижа Здравец вече 20см сняг има  Crazy Може да изкараме шейната утре и да направим сефтето, тъкмо и бацилите да убием със студа  Laughing

# 679
  • София

Ками, влез с общия акаунт от 1-ва стр. Ограничила съм достъпа до албумчето, за да го виждат само контактите  Wink !

Веси, преди да прочета поста ти, го почерпих Антончо с 5 капки в млякото - изпи си всичко без да се мръщи.
Надявам се, че не съм предозирала коооой знае колко  Rolling Eyes !

Мари  Hug !

# 680
Здравейте и от нас  Hug

Калимей, леглото е страхотно, прииска ми се вече и ние да отделим Маринка (все още спи при нас  Shocked) А Тони е станал голям красавец  Heart Eyes

Веси, добре че написа за клеевата, че Маринка я предозирвах с 10-15 капки  черпене Confused

Лекси
, съчуствам ти за тежката седмица  Hug. Относно сушилнята - моята е комбинирана и НЕ върши работа, не си купувай такава - въртя по 3 пъти едни чаршафи и ги вадя мокри, само сметките за ток набъбват  Crossing Arms

Колкото и странно да звучи и на мене хормоните ме тресат и искам второ детенце. Зная, че е супер сложно, но много ми се иска. Три  приятелки си родиха тази година втори дечица и на мене още повече ми се прииска  Embarassed. Искам Маринка да си има другарче... Тя си има двама по-големи братя от татко си, но за мене не е същото.

Донесох вирус в къщи, Маринка се разболя - започна яка кашлица и е на Клацид, татко й и той се тръшна (буквално). Дано се оправяме по-бързо, че трябва да пътувам в понеделник и не зная как ще стане.

# 681
  • Бургас
Привет,
Остана само да ми залепят мивката, но майстора обели още 4-5 плочки, но така ги остави, защото иначе трябваше да ми събори цялата баня. Естествено имаше съседи, които ми пратиха и полиция, щото според тях не това бил начина. Просто вчера щях да се гръмна. С хленчещо дете и майстор. Направо не знам как ще гледам така банята. Дано се промени финансовата ситуация в къщи в близките година две, за да направим ремонт и да ги сменим плочките.
Данимакс, и аи имам две в едно и моята не ми върши работа. Майка ми и сестра ми имат електролукс и нито стеснява, нито размъква, но пък е малко повече шумна отколкото бих желала. Четох че има и по-тихи, та затова питах. Пожелавам ти да направите другарче на Маринка!
Веси, какво му даваш на Жорката за уртикарията, освен урбазон предполагам.
Когато Алекс ми направи алергията към морковите като бебе му изписа наша близка лекарка
Апис сh 9 3 х 5 гр и Уртика ch 9 2 х 5 гр, докато отшумят обривите. Същото изписаха и на вуйчо на детето, когато получи обврив от антибиотик. Ако искаш пробвай и ти.
Илиянче, бързо оздравяване на Криси и приятна разходка в снега!
Веси, на мен ми растат и 4-те периодично и обикновено съвпада с никненето и на Алекс! Скара да минава болката!
Мунка, надявам се да не те е боляло при зъболекаря, а ако е ,вече всичко да е отминало.!
Хубав уикенд на всички

# 682
Видях снимките-благодар Mr. Green

# 683
# 684
Кукла-Галка и Мина са направо страхотни!!!!!Как ще ги опзите от кавалери не знам bowuu

# 685
Ние сме със сополи и кашлица пак 

а бе и при нас си стоят тия сополи горе в носа, вече почти месец. Педито вчера даде сперсадекс комп. - капки за очи, но през носа, за да се изчисти натрупалия секрет ...  четох, че са кортикостероиди, но мислех да ги слагам за няколко дни, та да се изчисти пустият му нос, обаче май вече се отказвам  newsm78 Някой да е ползвал антибиотичните Торбекс през носа, за тая цел  newsm78

Илиянче, над Бачково вече си е сняг. И ние след малко отиваме за обувки, сподели какво сте взели. Ще обходя Капцица и денди /там имаше предния път много добри боти/ ...

Лекси, нямам време за хомеопатия - още снощи пльоските тръгнаха нагоре по лицето и към очите. Естествено, ударна доза урбазон. Тия дни ще давам антиалерг.капки Ксизал + амп. вит.С и на моя глава калций. не знам на какво реагира урганизма, много хомеопатични ли се струпаха, витамини синтетични дадох, незнам ... като се изчисти - ще давам само клеева зимата, пък колкото толкова да боледува  Whistling

Кукле, жестоки снимки!!! Мина те е одрала направо Heart Eyes

# 686
  • Асеновград
Веси, Тобрекс-а съм чувала,че се използва за тази цел  Peace на моя приятелка са го изписвали за носа при хрема.Аз много съм слагала от него на Ани,когато беше със запушени слъзни канали....офталмоложката и тя ми беше казала,че капките за очи често се използват и за нос  Peace

# 687
Момичета много ви благодаря че ме мислехте  Hug отложиха ми го за понеделник  Sick
Освен това трябва да направя втора снимка, мислех днес мъжо като се върне, но той още го няма (излезнал е в 5:30) и то вече затвориха рентгена.

Веси мъдрец е, няма къде да ходя, ама моя е развален, твоя щом набожда е млад и има хляб в него, може да ти служи вярно дълги години  Simple Smile

Лекси и нашите съседи идваха да се разправят в 11 сутринта защото много сме шумяли с къртача. Сега имаме доброволец (дядото) да ги маха по-тихо плочките Mr. Green т.е. ръчно.

Кукла страхотни са снимките, просто шедьоври, пускай по-често!

На болните пожелавам да озравяват бързо Hug

КалиМей, аз чак сега прочетох за вашата глава, много гушки за Тони  Hug Да те успокоя че Тони си има съмишленици - не сме чак цепили глава, но редовно е с белези по челото, защото тича като спънат кон в яслата и госпожите не могат да го хванат, а той е с едни проблеми в краката и не е много стабилен, затова пък хъс не им липсва  Mr. Green

# 688
Кукла,приказни принцеси имаш Hug Живот и здраве и 1 принц Praynig Hug
Кали мей,прекрасно е албумчето за рождените дни!Благодаря за труда  bouquet

# 689
  • Бургас
Кукле, разкошни принцеси си имаш!
Мунка, нашите плочки ги махаха точно с чук и длето, но шума наистина е ужасен!
Алекс не ще да заспива изобщо, не знам какво да го правя. Тази вечер реве, реве и понеже е със запушен нос и взе че повърна.Няма такъв инат. Аз много се уплаших първоначално, но тай се надува 20 минути да реве. Имаше огромен секрет върху чаршафите. И аз не знам с какво да я лекувам тази хрема и кашлицата. Той веченищо не иска да приема дори и на сила.
Ходихме до една приятелка, набързо да и видим жилището. Направо остана очарована. Разкошен апартамент, много разчупен и раздвижен, обзаведен с много вкус. Просто нямам думи, дори в списание не съм харесвала толкова жилище.
А и моето момче получи първата си целувка от нейното момиченце. Аз направо ето така се ококорих Shocked, защото той и на нас трудно ни дава целувки само когато е на кеф, а на нея и отговори.
Веси, бързо да отшумява алергичната реакция!
Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт