пф, ние бяхме до спешвия кабинет тая вечер, естествено супата ми загоря следобяда, че Геги се събуди и трябваше да бягаме бързо ... та добре, че съм мързелива и имам замразена манджа, която се оказа подходяща, та имаше за детенце
тук май сме писали, някой мисля купуваше подобен артикул, нека се включи. Една позната майка ми беше казала, че пускала само халати, иначе всичко й ставало на хармоника. Дали пък Хекси нямаше сушилня 
а за клеевата - по 1 капка на година живот, т.е. 2-3 при Тони, веднъж дневно за профилактика, и 3 пъти на ден, ако е болен
Дано не я усети в млякото, ако го откаже - от това ще е 
Много малко дрехи ми се посвиха. Иначе няма разтегнати или разшльокани. Даже излъчва топлина и няма нужда да пускам духалката като работи тя. Нашата е 2-ра употреба Миеле. Разхода на ток не е чак толкова голям при нея, но имаме познати, които си купиха чисто нова някаква Индезит май беше. Казаха, че тока доста им е нагоре. Така че за мен най-важно е да се гледа разхода на ток.
Нямам регистрация в мултито,какво да направя за да ги видя 
Или си направи регистрация и си качвай снимките там.
Така как ще я караме незнам, една седмица на ясла, две в къщи на сиропи.... 
И на мен ми се прииска да си имам такова 
Дано ви минава бързичко 
Може да изкараме шейната утре и да направим сефтето, тъкмо и бацилите да убием със студа
Нямам регистрация в мултито,какво да направя за да ги видя 
!
! 

. Относно сушилнята - моята е комбинирана и НЕ върши работа, не си купувай такава - въртя по 3 пъти едни чаршафи и ги вадя мокри, само сметките за ток набъбват 
Някой да е ползвал антибиотичните Торбекс през носа, за тая цел 

отложиха ми го за понеделник 

Да те успокоя че Тони си има съмишленици - не сме чак цепили глава, но редовно е с белези по челото, защото тича като спънат кон в яслата и госпожите не могат да го хванат, а той е с едни проблеми в краката и не е много стабилен, затова пък хъс не им липсва Препоръчани теми