"Вече съм на две!" - казва СЕПТЕМВРИйското дете !

• 30 460
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря на всички! Hug Hug Hug Много сте милички!
Ние това бебче не сме го планирали,но се случи и хич не съжалявам.Иначе кой знае кога и дали щях да се реша,а за мен  е много важно детето да си има братче/сестричка. Grinning
Иначе си мисля,че колкото повече време минава,толкова повече се отказват жените. Rolling Eyes Примерно сестра ми много иска,но племенничката е на 9,а сестра ми е на мнение,че е стара,минало й било времето,всичко била забравила... Crazy Аз все пак всячески се опитвам да я накарам,ама за сег без успех! Mr. Green
В крайна сметка всеки си преценява,но "подходящо време" за това май няма. Wink Всичко е Божа работа! Hug  bouquet Hug

# 661
Здравейте и от нас с Тоши Hug Hug Hug, той си спи сам в стаята и на голямо легло(от кошарата ставаща на легло 70/160) от 3 месеца,купихме и едно диванче ,което е плътно до леглото да не падне шилото и да полягвам аз там,но ние се събирами и на леглото двамката Mr. Green

# 662
"Къде е бибито, Стеле?", тя ми отговори "В канала при акото, правят компания"
hahaha  Joy  Joy  Joy
Особено ми хареса как си правят компания. Wink

А като ви чета за 'подходящото' време за второ/трето дете и пак стигам до извода, че такова няма. Аз първото не съм го планирала надълго и широко, просто ме беше ударил хормона много яко и цялата ми същност го искаше. Сега пак усещам как хормоните ми изказват някакви предпочитания по въпроса, но спомените за безсънни нощи и мен като кит все още са по-силни. Wink

# 663
Татко му си идва след 4 дена и дано внесе ред малко.

едва ли ще внесе ред  Mr. Green нашият татко се кара по следния начин: "Георги, карам ти се, да знаеш!"  Mr. Green

то всички май си мислят за второ, трето, пето дете  Laughing може би настроенията идват от това, че децата вече са самостоятелни бойни единици, а тези които ходят на ясли - съвсем пък. А нас ни гони една носталгия по доброто старо време ... и така ...

# 664
  • Бургас
Привет,
тази седмица направо  smile3511
Днес чаках фаянсаджията, който ми каза невероятна сума да махне и да залепи 4 плочки и въпреки това се съгласих. Пръво имаше профилактика на тока и отложих с два часа, после той не си вдигаше телефона, накрая каза че в 12 ч му било късно. Направо ми се изпилиха нервите с него, уж за утре остана, а аз вече цяла седмица съм с разбита баня. И така като го слушам какъв е несериозен нещо не ми вдъхва доверие. А не познавам друг. Нправо отврат.
Детенцето ми два дни изобщо не плаче сутрин, защото татко му го кара, но следобяд  е тъжен като отда да си го прибера. Хем го взимам един от първите. И много ме тормози това че не иска да говори. Все едни и същи думички повтаря и като му кажа да повтори нещо казва не, а като го питам трудна ли му е думата, потвръждава. Чудя се дали вече е време за логопед.
Тази сутрин дребното се ококори в 5.30, направо не е истина и го питам кво да правим в тъмното, а той светка лампата и си носи играчките да играем. И в 6.10 вече си бяхме изпили кафето, което беше добре, защото в 7 вече спря тока. Никакво съобщение нямаше че ще правят профилактика, толкова се ядосах, че не е истина. И други проблеми си имам и изобщо, антиседмица се очартава.
Щях да Ви казвам че във Фокс кидс има намалени на тънички бблузи и панталони по 8 лв, анцузи по 20 лв и зимни якета по 30 лв. Предполагам че е в цялата страна.
Веси, нашия татко се кара много сериозно и хваща голям респект при Алекс. Но той по принцип си предпочита таткото и каквото каже той е закон. При мене се глези и лигави, но аз пък съм строга и непреклонна.
Да Ви се похвала имам си етърва вече. На мъжа ми брат му се сгоди. Сега чакаме да определят дата за сватбата.
Хайде до скоро, че излитам към яслата

# 665
  • София
Не съм чела и затова ще съм кратка.
Влизам само да ви пусна малко нови снимки, по средата някъде е и леглото да го видите, както и първите реакции на Тони.
Целувки на всички, утре ще ви прочета!
 Hug

# 666
Браво, Мейче, много е хубаво леглото!!!  Peace /не виждам защо е необходимо да работиш - втората ви заплата спокойно може да идва от дърводелските умения на тати  Wink/

# 667
Кали Мей,много мили снимки , а колко е доволен Тони  Party  Hug да го нацелуваш от мен и със здраве да си спи в новото легло,чудно е  bouquet

# 668
  • у дома с любимите си хора
Татко му си идва след 4 дена и дано внесе ред малко.

едва ли ще внесе ред  Mr. Green нашият татко се кара по следния начин: "Георги, карам ти се, да знаеш!"  Mr. Green

Седя и си се смея самичка на това. Joy Joy JoyМного ме развесили....... Grinning

Мейче,хубави снимчици.

Пебси,много целувки на принцесата. Heart EyesАйде,още малко остана.Прегръдки и от нас с Ралинка.

# 669
  • Бургас
Привет,
Мирта, как е Тошко! Свикнали с яслата!
Писна ми от тази ясла да Ви кажа. От нощес отново е със зелени сополи милия, направо аман. Хич не проверявата значи. Предния път правихмепосявка и нямаше нищо. Но след 4 дни ходене. и пак зелени сополи. Иначе да се похваля , че от 2 дни нямаме мокри гащи в яслата. Но днес го оставих в къщи, като не вярвам до понеделник да оздравее и той така ще отвикне. А пък аз получих предложение за работа, но как да почна като все боледува. Преди яслата е боледувал само веднъж до 2 години, а откакто сме на ясла вече втори път се разболява.
Снощи бяхме сами, щото мъжа ми работи до късно, днес ще излиза на среща със стари съученици, утре вечер пак ще излиза да се среща с приятели. Направо ми кипна снощи. Но нямахме време да се караме щото се прибра в 2 ч, може би и така е по-добре.
Да Ви поискам съвет, ако някой от вас има сушилня да ми каже доволен ли е и каква е марката, щото нещо със съхненето не става номера.
До после

# 670
Аз пък покрай вашите приказки за бебета сънувах че имам вече 2 и понеже искаме трето ни се паднаха тризнаци, та общо пет Laughing

Люска колко много общи неща имаме с тебе  Laughing и аз моя го съблазних, понеже все беше зает, и за второ го съблазнявах още от миналата година обаче нещо не се получава.

А днес ще ми вадят зъб  Cry

Лекси, малкият като посвикне в яслата ще почне да се учи да приказва от другите деца, поне по мои наблюдения  Peace

# 671
  • София
Аз пък покрай вашите приказки за бебета сънувах че имам вече 2 и понеже искаме трето ни се паднаха тризнаци, та общо пет Laughing
Joy Joy Joy

КалиМей, леглото е страхотно! bowuu

# 672
  • Бургас
Мунка, мерси! Дано да си права!
Калимй, леглото е много хубаво, а личицето на Тони, грейнало от щастие е било прекрасен подарък за Таткото!

# 673
Мунка, внимавай и в сънищата  Wink

Гого пък е с уртикария   Rolling Eyes отде я намери, нИзнам  Rolling Eyes дали е от Саностол-а, който давам от два дни, че като четох, съдържа доста излишен материал ... Сега отивам да готвя нещо диетично за вечерта  Rolling Eyes

# 674
  • София
Благодаря на всички за отзивите   bouquet !

Веси, дано бързичко да се справите с уртикариите. Не знам дали Саностола може да е причината  newsm78 ! Аз го давам вече една година и нищо му няма на моя.

Лекси, нашата педка каза, че 6 месеца е периода, в който децата изграждат имунитет, когато тръгнат на ясла. После започват да боледуват по-на рядко. И ние горе-долу бяхме през седмица със сополи и кашлица, но сега като че ли се позакрепи малко положението. Ходи вече цял месец на ясла без боледуване, пу-пу  Praynig ! Затова сигурно си сцепи главата, да не се успокоява мама толкоз  Crazy !
За сушилнята не мога да помогна, ние нямаме.

Мунка, дано не те е боляло много при зъболекаря, а и след това  Praynig ! Много е гадно това да ти вадят зъб.
Прегръдки за теб и Кишко  Hug !

Да питам, че съм забравила от миналата година, а не ми се рови назад в темата  Embarassed !
По колко капки най-много мога да му давам Клеевата тинктура на ден в млякото, примерно - за пиене?

Общи условия

Активация на акаунт