поне няма да щъкат нагоре-надолу като хлебарчици
Пак си играят заедно, в последствие имат различни компании, което разширява кръга от приятели, и доста други плюсове 

, напишка се докато го заведа в банята, изяде 1 бисквита и 1 банан и заспа, ама аз 
Стискаме палци вече, то направо не останало 

Кара ме да повтарям и накрая двете трябва да можем да го кажем. Само ме е яд за фотото- не дава да я снимам. Като види апарата и започнва да вика "Аз Аз", взима го и започва да щрака наред
Не мога една снимка да й направя напоследък.....

!Благодаря на всички, които ни мислехте и за хубавите думи
!
).
!
!
. За мен беше добре дошло, защото вечерта като си легна и я поиска, я попитах "Къде е бибито, Стеле?", тя ми отговори "В канала при акото, правят компания". Беше наясно, че тя си я е хвърлила и нямахме драми. Плака един след обед и две нощи се събуди, поплака 10мин, имахме същия разговор за канала и компаниите
.

Аз май съм разказвала как на мъжа ми след операция на херния му казаха, че добре че има дете, защото едва ли ще повтори, той се наплаши и ме юрна да сме правели второ, а то взе, че стана от първия път. Беше точно по същото време на годината и Дани беше в същата възраст както са нашите сега. Не мога да отреча, че беше голям зор, но едва ли щеше да е по-различно в друг момент.

Предполагам как сте се почувствали като са ви се обадили от яслата.
Дано такива изпълнения са рядкост. Ясно е ,че без тях няма да се разминем.
Дано сега като са оправили тръбата да нямате повече проблеми. Стискам палци и мивката бързо да оправят! 
Много е неприятна случката ти и дано не се повтаря. 
Все пак е за първи път. Ще свикне Алекс да спи в яслата.Стига да имат доброто желание леличките, могат лесно да го приучат да спинка там.
Много целувки от нас по коремчето и за кака Лизи, разбира се! 
Препоръчани теми