"Вече съм на две!" - казва СЕПТЕМВРИйското дете !

• 30 439
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Джъмбото в Пв последно ще се отваря за Коледа мисля  newsm78 ако не изместят срока пак  Mr. Green мисля, че ще бъде до новото метро. То уж беше за по-рано, ама сигурно и тях ги удари кризата  Mr. Green

Лекси, по-добре е да ги връщат децата, отколкото да се разболяват и после да им се сърдим, че не са ни предупредили ... Кофти е за родителите, които нямат помагачи, но някак си трябва да го мислят  Rolling Eyes

Зетпол са хубави, само добри отзиви за тях съм чула.

еее, айде стига де - напук на всички отзиви мисля да изкараме цяла зима с Колевия  Crossing Arms  Mr. Green  Капкините нямаха никакъв номер от нашия, само едни ботуши, но не ми се сториха подходящи за вечно търчащо дете, трябваха ми спешно боти, че да ходим на сняг  Laughing

# 706
Здравейте и от нас ние сме си в къщи Тошко е с кашлица пак Cry, тъкмо взе да посвиква в детската и пак гадост,преди 2 седмици пак бяхме с кашлица  Crossing Arms

# 707
Лекси, по въпроса със сушилнята мога да кажа, че е незаменима! Но не си пестете парите, че да не стане евтиното скъпо, като при нас. Аристон съм чувала, че са много добри. Нашата е Индезит, беше най-евтината (към 600 лв) и малко ми съсипа някои дрехи, докато й свикна. Като цяло тъканите като че ли изтъняват от сушилня, затова не бива да се прекалява. Примерно нискокачествен или много тънък памук може да се прокъса на места. Аз я ползвам предимно зимата или иначе при спешни случаи. И не суша там фини дрехи. Нашата я купихме първата зима след раждането на Алекс, че не можех да му насмогна на повръщането, и ми е много ценен уред. Непременно си вземете, само проучи добре каква марка и модел.  Peace И е вярно, че доста добре отоплява помещението, в което е.  Mr. Green За разхода на ток не мога да се изкажа, не съм следила. Но то и няма как, защото зимата токът си скача от отоплението и няма как да хвана кое от къде е.

Веси, слагала съм в носа на Алекс и Тобрекс, и Макситрол, и Максидекс - все са антибиотични за очи. Като стане положението напечено в носа, все това изписват.

# 708
Относно обувките, аз ще взимам пак ботуши на Рихтер. Преди няколко седмици ходих да гледам на Капчица, но нямаха ботуши, само много ниски боти. И взехме едни ботушлета от същия магазин на някаква измислена марка, които много ни ги хвали продавачката, а се оказаха минавка. Уж кожени и с каракул, а на детето краката му студени. Но за 46 лв явно няма как да имам претенции и за качество!  Close

Не знам защо толкова го чакате това Джъмбо... На пръв поглед уж има много стока, но голяма част са китайски боклуци и за нищо не стават. Малко са наистина хубавите играчки. Примерно за нашата възрастова група има 5 неща на Фишър Прайс и толкоз. Всичко другои е китайска пластмаса и се чупят на вторип ден - това от опит го казвам. За мен Джъмбо е по-полезен магазин за стоки за дома, вкл. тази преградка.

Кукле, ще проверя за тези пантофи на Зетпол? Аз купих едни Дефонсека, но се разлепиха още на 3-я ден и скоро няма да повторя. Иначе остават само КиК, които колкото и да не ги харесвам, поне са много здрави.

# 709
  • Асеновград
Честит 1ви сняг  Grinning Тук вали многоооооооо,и вече натрупа,досега се радвахме навън на снега.Анито пощуря от радост  Grinning

# 710
За ботушки-ние имаме от миналата година още купени от Норвегия,но са голям номер,та предполагам,че може и тази зима да не му станат,обаче вчера бях в София и в Мола до х-л Хемус на първия етаж имаше един спортен магазин/те не че са 1 и 2 там/,забравих му името,имаше много хубави детски апрески Mr. Green,направо съжалих,че съм без Косе да мерим.

# 711
Ками, и аз съм им хвълила око на тези апрески. Wink) Имаше и едни чудни ботички с каракул вътре, много топли изглеждаха, но ми се видяха ниски като за газене в сняг.

# 712
  • Бургас
Веси, със здраве да си носи Жорката ботите и дано са здрави!
То си зависи много и от походката на детето. Алекс замяташе крака с на колев сандалите и само се спъваше. Просто не бяха за него.
Какъв сняг, Краси? Тук слънце пече.
Хекси, мерси за отговора за сушилнята, взехме си на електролукс и съм много доволна. Всичко съхне и освен две хавлиени кърпи, друго намачкано нямам.
Хекси, аз пък съммного доволна от долничките от Джъмбо, супер здрави са, на добра цена и не изглеждат зле. Всички, които купих от Бургас са пълен боклук, станаха на топчета, а са и по-скъпи. За играчките нямам наблюдение, имаме само 2-3 и за сега са здрави.
Миртичка, бързо оздравяване на Тошко!
Днес 2 часа сутринта дребното вилня навън и толкова се измори, че наобяд нямаше сили да обядва и заспа за две минути. Но да видим довечера в какъв филм ще вляза.
Хайде до после

# 713
  • София
Какъв сняг, Краси? Тук слънце пече.

Лекси, радвайте се на слънчицето! И в София е сняг - дойде си зимата, няма спор  Tired !

Мирте, бързо оздравяване на Тошко!

За мен Джъмбо е по-полезен магазин за стоки за дома, вкл. тази преградка.

Подкрепям напълно  Peace !
Ако искам да оборудвам Тони с хубави дрешки, обувки или играчки, Джъмбо е последното място, където бих отишла.

# 714
Еее, вие пък направо ме разочаровахте  Sad Не знаех, че в Джъмбото има дрехи и обувки, но когато и да се заговори за някоя играчка или уред, доста често се споменава и си мислех, че наистина си струва да се посети...
За играчките, сигурно е така, но тука по магазините да ви кажа, предимно китайски боклучета зареждат, а цените са доста европейски. То и без това при нас са на почит точно 5 минути (даже няма време да ги счупи)  Mr. Green

Криси като, че ли върви към подобрение вече  Praynig Като че ли помага този Колактив, нито Т, нито други симптоми има... Но напоследък чета за тези кътници как растат на мъниците и снощи реших да проверя нашите как са (не съм й ровила в устата преди РД  Embarassed) и се оказа, че и 4-те са излезнали  Shocked Изобщо не сме разбрали  ooooh! Може би за това са и тези нервни изблици напоследък, ама знам ли  Thinking
И да ви споделя колко ми се ходи на работа вече..... В къщи не ме свърта въобще  Whistling

А пък снега си се стопи, преди да сме го видели. Следващата седмица прогнозата е отново да се затопля, та се надявам още малко да поотложим снежните игри (нещо не го обичам този сезон, каквато съм зиморничава  cold)

# 715
И от нас честит първи сняг! нещо не му се радвам много защото умрях от студ днес и едва оживях докато стигна до работата (ходя доста пеша). Освен това пък в работата всички са болни...
Обаче пък в яслата е такава жега че вече го пускам по къс ръкав.

Като говорите за зимни екипировки, да сте виждали къде има гащеризончета - дебели и непромокаеми? - това за планината, искам отгоре да слагам яке, а само панталонки не ни вършат работа понеже малко се разгащват при неговото дивеене.

# 716
Мунка, по нашите магацини съм виждала в комплект с яке  Peace Предполагам, че и при вас ще има, но може и доста да пообикаляш, докато харесаш, аз за едни дебели и ватирани джинси изрових целия град  Rolling Eyes

няма сняг, само дъжд и кучешки студ ... Днес излизахме само за половин час да отида до Мтел и до магазина, че бях забравила сметката, дребното такова търчане му направи, на 2 пъти пада, втория от които беше на половин метър от една кола и с такъв трясък си заби главата в бронята, та помислих че я откърти  Shocked добре, че поне изтрещя челото, а не очите, та се размина с поредната джонга  ooooh!  Дали обувките му са големи или пък щото държеше 2 коли - по една във всяка ръка и с търчеше, кой знае ...

# 717
  • Асеновград
Мда,няма сняг,но днес имаше,и валеше страхотно  Peace Crazy

# 718
  • у дома с любимите си хора
Хелоу и от мен!!!!

И аз съм на тема ботуши,ОБАЧе в Зарата нищо хубаво не намерих и направо съм отчаяна.Викам си да взема да отскоча до София,ама не зная къде да търся.Пък и с ориентацията съм скарана,а за столицата направо нямам думи....имам чуството,че ще откача.Аз в Будапеща много лесно се ориентирам,ама в София винаги ми е било кошмар.Мога да стигна само до Фритьоф Нансен и Лозенец-началото/имам далечни роднини там/ и Хаджи Димитър-началото и то пеш от гарата. ooooh!

Хекси,кажи за Рихтер-къде има и цени.
Ако някой знае и за Пловдив/,че по-близко/ също да свирка.

Миртичка,да се оправя бързо Тошето.
Краси,честит ви първи сняг.Направо ви завиждам.
Лекси,честита сушилня.

При нас е потоп-дъжд,дъжд,дъжд.Заради грипа-всички са откачили и децата си стоят по домовете.Ама аз съм луда и моите съм ги пуснала. CrazyВчера в гарадината са били само 5 деца.

# 719
Благодаря на всички за пожеланията за бързо оздравявяне  Hug,дано утре не кашляме вече  Praynig
За ботушки говорим аз взех на Тошко тези на Некст http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/44/8 същите както на снимката са , а и парите им са супер

Общи условия

Активация на акаунт