"Вече съм на две!" - казва СЕПТЕМВРИйското дете !

• 30 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Асеновград
mirta,гледам те аз в темичката за Некст  Flutter тези ботушки са страхотни-аз ги поръчах за моя кръщелник,преди няколко дни дойдоха и са много хубави  Peace Нашите също са на Next-ето тези http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/30/11  ,и тези
 http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/30/10
Страхотни са,много съм доволна Peace,първите са много топли,но са за сух студ,а гуменките са само гума,но им взех едни много дебели стелки и за сняг стават идеално  Peace

# 721
  • Варна
Привет момичета-кокичета!
Ние откачасваме у дома...Не ми се мисли как ще изкараме зимата...

Много ми харесаха ботушките на Next...Не можах да се ориентирам на сайта, моля за помощ. Колко е доставката до БГ, и как се определя номера? За възрастни също ме интересува номерацията....

Мунка,Ние си поръчахме компект гащеризон с яке по поръчка. Много съм доволна... Както го искам така го направиха. За 28 лв всичко. Но не знам при вас дали правят така. Аз поисках гащеризона с ластичета отдолу, като скиорските да се пъха в ботушките , абе изпълниха ми всички прищявки Simple Smile На варненските мами, мога да покажа ако искат да видят какво предлагат хората. Пък някой друг ако иска също.

# 722
  • у дома с любимите си хора
Много са хубави ботушките!
Мирте,стават ли за сняг?
Краси,какъв номер взе на Анито?Зная,че куклата  е с малко краче като моята.

# 723
Като говорите за зимни екипировки, да сте виждали къде има гащеризончета - дебели и непромокаеми? - това за планината, искам отгоре да слагам яке, а само панталонки не ни вършат работа понеже малко се разгащват при неговото дивеене.
Марикита е твоето място.  Peace  На Алекс от там миналата година му купихме яке + гащеризон. Тази ще пропуснем поради целия комплект поради кризата, якето ни е евтинко от Next, но гащеризон сигурно пак да вземем от Mariquita.

Вилиан, вчера видях, че продават Рихтер и в онлайн магазина "Кикиморско царство". Средно по 100 лв са - между 95 и 115 лв. Миналата година Алекс имаше такива и са страхотни. Може като нищо сега да му купим същите. Wink В София има на много места, аз на Алекс купувам от Бейби Нова в Павлово. Този уикенд мисля да ги посетим и се надявам дребното да успее да изкара цялата зима с един чифт (в смисъл, да не му омалеят), че няма да има пари за втори.
Иначе от Next Алекс има такива ботуши и са страхотни! Много, много топли, но предимно за сух терен. Поне аз не бих ги пробвала на мокро. Само не се лъжете да взимате по-голям номер!
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/44/10
Сега съм си поръчала и за мен, само че тъмно кафяви със семпли розови апликации.  Grinning

Поспаланке, аз пазарувам от английските сайтове чрез този посредник и съм много доволна. Вътре всичко е обяснено, но накратко - за услугата плащаш 7% оскъпяване на всяка цена + 1,30 лири на килограм за доставка. Пак излиза по-евтино от тук, а дрехите са страхотни. Аз пазарувам предимно от Next, Marks&Spencer, Mothercare и Clarks.
Таблица за конвертиране на детски размери обувки (гледай табличката отстрани, това с крачето не е много вярно)
http://content.next.co.uk/pdfs/x43_shoe_guide.pdf
Таблица за конвертиране на дамски размери обувки
http://help.next.co.uk/Section.aspx?ItemId=10473

# 724
  • Варна
Hexi,благодаря, страхотно сииииии   bouquet Hug

# 725
Вилиан,според мен няма да пропускат сняг  newsm78,ще ги пробваме когато им дойде времето Laughing
Поспаланка, Хекси ти е обяснила много добре в тази темаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438556.0  на 1 стр. има още фирми има и такива които ги няма на 1 стр. но в самата тема ги има , ако ти се търси ,ОХ как съм го обяснила фирми посредници има още

# 726
Да, вярно е, че има и други фирми посредници, но по скромния ми опит с няколко от тях, досега от Римини съм най-доволна.
Детство мое примерно адски много бавят доставките, направо като по коледно време от ЛаРедут. Римини доставят за 20-на дни макс - примерно поръчката ми сега е от 27.10. и сега в петък ще е в БГ, в понеделник ще платя и ще я пуснат, а вторник ще е в Сф при мен.  Peace Повечето доставчици взимат и по-голям процент, а аз лично не съм открила такъв под 7-те % на Римини. Алмуз са коректни и са ОК (ползвах ги веднъж лятото, когато Римини бяха в лятна ваканция), но те примерно взимат 10%.
Но ако някой поръчва през друга фирма и има по-изгодни условия, нека непременно сподели.  Peace

И да допълня, че в MandMdirect има много добри оферти на дрехи - дамски и мъжки, вкл. обувки. Ще купя на мъжа ми от там ето тези обувки за Коледа. Има и Timberland и пак са за по 45 лири, което в момента са стотина лева (английската лира много падна напоследък). В България за тези пари посмъртно няма как да се купят такива обувки.

# 727
  • Асеновград
Подкрепям Хекси-много съм доволна от Риминикидс,пробвала съм и други,но не съм толкова доволна.Пазарувам от доста време само с 1вата фирма,дори и за 10 дни са ми идвали нещата  Peace Напоследък почти не съм купувала дрехи от Бг,почти всичко от Некст,М&S,minimode.
Хекси,и от Mariquita също много често поръчвам дрешки-от сайта им,и от тях съм доволна  Hug
Вилиан,ботушките на Ани са 6-ца,отговарят на 22-23 по бг номерация.Крачето на Ани в момента е почти 13 см дълго, стелките на ботушките са 14 см ( на кафявите),а на гумените са 14,5.Зависи и от моделчето,и малко играят.Гумените са й малко големи,но със стелката,която сложих станаха идеални.Кафявите мисля,че са й съвсем леко големи,но аз не искам да са абсолютно точни,винаги трябва да има поне 1 см отпред,за да е удобна обувката  Hug

# 728
  • у дома с любимите си хора
Хекси,Краси благодаря.  bouquet

Краси,Ралка в момента носи 22 номер,но зависи от обувката.Някои 22 са и големи.Има едни обувки на Кларкс 4 1/2 и са и големи.Ще ги носи поне до пролетта.При нея проблема е и че има тясно краче,а повечето модели са за пухкаво краче.

Вчера мерихме едни ботуши на Рихтер -21 номер.Ами ставаха и,но няма да изкара цяла зима с тях.№22 нямаха и чак № 24,а за баткото изобщо нямаше ботуши.Никакви. Shocked Shocked Shocked

# 729
  • Асеновград
Вилиан,измери й крачето с метър или ролетка,на Ани е 12,9 горе-долу в момента.На Ани крачето също е доста тясно  HugТук наистина няма ботушки, и аз гледах,но нищо не харесах,а в някои магазини щандовете за ботушки наистина стоят още празни  Shocked

# 730
Хекси,и от Mariquita също много често поръчвам дрешки-от сайта им,и от тях съм доволна  Hug
Краси, от кой сайт поръчваш? smenzamen или някой чужбински?
Аз на тях много им уважавах аутлета, но в момента го разпродават и ще го затварят, за мое огромно съжаление. Купила съм си от там всичко, което ще ми трябва и го има в размер като за Алекс и това е, свърши ни рахатлъка. Понякога пазарувам и от магазина на Черни връх тук в София, но там пък е доста скъпичко.

Алекс в момента носи 24 номер или 7 по английска номерация. Веднъж като уцелиш английската номерация, после е много лесно.  Peace Омаляват му обувките, купуваш следващ номер.  Mr. Green Докато стигнем до там продадох 1-2 чифта обувки в Продавалника, де. Wink

# 731
Вилиан, все пак имай и идеята, че ботите ще се носят с малко по-плътен чорап  Rolling Eyes примерно, аз ако трябваше да поръчвам онлайн, бих взела 25 ... да, ама не - със средно плътен чорап влезе в 26 ... със сигурност ще изкара цяла зима с тях, ако изкарат и обувките, де  Mr. Green Миналата година пак така взех и не ми се наложи да купувам втори чифт. А за  магазините в Пв - ами трябва да ги пообиколиш и може и да харесате нещо  Peace Аз щях да купувам Капчица, но нямаше номера, а от вашия може и да е имало  Peace

# 732
  • Бургас
Привет,
успех на всички с покупките на обувките, а на закупилите вече със здраве да си ги носят децата!
Хекси, мъжа ми има такива обувки от англия купени и са много здрави!
Ние днес изкукахме в къщи. Изпокарахме се с дребното. Дано утре да не вали, щото иначе не знам.
Хайде до скоро

# 733
  • Асеновград
Хекси,от smenzamen.com поръчвам,да  Peace;ДО 70 лв доставлата е 7 лв,а над 70 лв е безплатна в цялата страна  Peace Магазинчето,от което пазаруваш ли ще затварят? Сайта ще си е актуален,нали  Rolling Eyes Praynig Praynig

# 734
Краси, ще затварят аутлета, където цените са супер добри. Там отива всичко от магазина, което е от минал сезон - разбирай, страхотни дрешки, нито са дефектни, нито демоде, при това на 50% намаление.
Магазинът на Марикита си работи, но той е на цените, които са в сайта. Хич не е евтино.

Общи условия

Активация на акаунт