тези ботушки са страхотни-аз ги поръчах за моя кръщелник,преди няколко дни дойдоха и са много хубави
Нашите също са на Next-ето тези http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/30/11 ,и тези
,първите са много топли,но са за сух студ,а гуменките са само гума,но им взех едни много дебели стелки и за сняг стават идеално 
На варненските мами, мога да покажа ако искат да видят какво предлагат хората. Пък някой друг ако иска също.
На Алекс от там миналата година му купихме яке + гащеризон. Тази ще пропуснем поради целия комплект поради кризата, якето ни е евтинко от Next, но гащеризон сигурно пак да вземем от Mariquita.
В София има на много места, аз на Алекс купувам от Бейби Нова в Павлово. Този уикенд мисля да ги посетим и се надявам дребното да успее да изкара цялата зима с един чифт (в смисъл, да не му омалеят), че няма да има пари за втори.
,ще ги пробваме когато им дойде времето
Повечето доставчици взимат и по-голям процент, а аз лично не съм открила такъв под 7-те % на Римини. Алмуз са коректни и са ОК (ползвах ги веднъж лятото, когато Римини бяха в лятна ваканция), но те примерно взимат 10%.
Напоследък почти не съм купувала дрехи от Бг,почти всичко от Некст,М&S,minimode. 

Омаляват му обувките, купуваш следващ номер.
Аз щях да купувам Капчица, но нямаше номера, а от вашия може и да е имало
Препоръчани теми