Кристиан на мама Страйпър е малък МАЙски юзър!

• 31 513
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Влизам и аз ,за да допринеса за изписване на темата  Grinning
Първо честит син на ЛаДиДа  да им е жив и здрав   bouquet ,на скайп и честитих също и да вземе една снимка да покаже  Peace
Дано няма болни деца,ако все пак има бързо да оздравяват  Praynig
Дени попикавам се с твоите разкази за одисеята-Посещение на Детска градина  Joy

От понеделник и Жули е на градина ,тя вече беше в тази група,госпожите са същите,аз имам малко впечатления още..Добре,че вече няма "бебета" при тях,че преди имаше и доста плачеха.Нито могат госпожите да обърнат внимание на останалите,пък и заразяваха и др. с тоя рев..Жули пролетта като ходеше -голям рев му дръпна,но сега вече трети ден с кеф ходи дано е все така.  Peace А днес ще имаме родителска среща  Grinning
Змейке-стискам палци да се оправите и двете с Калина бързо,особено твоя проблем звучи стряскащо..Снимките във Фейсбук и аз не видях.
Гранде Мишора-много интересна почивка,но все пак е свършила добре  Peace

Ани ако не възстановиш тел. ще пиша на лични номера си  Peace,но дано го оправиш .
Олче много ти е пораснала щерката и батокот де..Как вървят нещата при него?

# 136
Привет и от мен.....тая сутрин при нас мина почти спокойно и ставането и оставянето в градината...,но за сметка на това голямото магаре е оревало света/ама то явно без хич-не може/...ама таткото ни не е от тия дето се впечатляват,та бързо му е секнал на Сами опита да изклинчи....
Иначе да Ви кажа снощи как  ми бе отразен първия учебен ден:
-Иве,хареса ли ти в градината?
-`амммммм,да!
-Ще ходиш ли пак?
-`амммммм,да!
-Имаш ли си вече приятелчета?
-`амммммм,да!
-Как ти се казват приятелчетата?
-`амммммм,да!
.....тук вече спрях да питам ,щото ми беше пределно ясно какъв ще е отговора....

Дени,не мисля,че е ненормално да се обаждате и да проследявате/пък и така ще можеш да подаваш инофо и на останалите  мами/,ама аз днес съм пас...държа се геройски и все още даже не съм набирала телефона.....
Ирка,браво бе,за софиянки си се сетила...а нас дето сме ти тук под носа,все ни отлагаш?Това на майтап-иначе пожелавам приятно петъчно запиване!/и да снимате/
Миленка,дано да е от тия дето се разбиват ,камъка........стискам палци да ти се размине и претстоя в болница и ваденето му по естествен път/че си е ужас/

# 137
Момичета , с вашите разкази и подробни описания помислих че съм отворила една друга смешна тема дето често си повдигам настроението с нея!  Laughing
Давайте все в същия дух!

Мимоз, твоя номер го има и в Дидовия тел, но добрата новина е, че всички телефони, незнайно как, ги имам и в картата и вече живота ми се струва една идея по розов!  Mr. Green С една дума нямам грижи! От днес на обед вече и тоалетната е в изправност. Удариха и един лек ремонт на тръбите!  Rolling Eyes

# 138
Здравейте, майчета!Много отдавна не сме се разписвали, но надявам се, че не сте ни забравили напълно.
При нас всичко върви нормално
Вики ходи на градина още от юни имного й харесва още от първия ден. Не сме имали никакви одисеи с детската градина.
Имам и чудесна новина- чакаме бебе . Вики като я попитах какво искаш, тя отговори: Искам братче момиченце!!! Laughing Laughing Laughing
Много се смяхме. Надявам се всичко да мине добре. За разлика от първия път, сега е много различно: много  ми се гади и ми е лошо. Надявам се скоро това да премине. Вчера имах и малък проблем- получих болки в корема и малко зацапване. Бях на лекар, изписа ми Дуфастон и някаква инжекция ми сложи. Надявам се да е бил малкия дявол и всичко да премине.  Лошото е ,че в неделя се жени племеницата на съпруга ми, а аз трябва много да внимавам, дори не знам дали мога да отида. Вие бихте ли ми дали съвет? Някоя от вас била ли е в такова положение? Какво да правя?
Извинете ме ако съм ви досадила с излиянията си Embarassed Embarassed Embarassed
Приятен ден от мен
Време е да ходя да взема Вики от гхрадина и да я водя на зъболекар- ужас, но това е друга тема на разговор
Целувки

# 139
Да дам и аз отчет за днешния ден. Той всъщност започна от снощното ни скарване с моята щерка. Толкова много не слуша напоследък, инати се, тръшка се и т.н., че снощи след поредната сцена на улицата не издържах и яко й се навиках. Зарко каза, че аз съм виновна и  ги оставих да се оправят двамата както си могат. В резултат детето заспа много късно, сутринта едва стана и много е плакала като е влязла в градината /аз не отидох с нея/, чак госпожата е решила, че може би е болна и за това се държи така. Уж е старо куче, но ... А аз днес съм супер депресирана и неработоспособна и чакам с нетърпение да я видя довечера и да си я гушна. Не знам пубертета на третата година ли кара, характера ли си изгражда, що ли, но напоследък се държи ужасно. Вашите децата правят ли така?  newsm78
Ани, голямо изпълнение си имала с телефона. Велиска ти е дала много добър съвет. От брат ми знам, че трябва да се остави тел. добре да изсъхне преди да се включи и има голям шанс да проработи. Важното е, че номерата са ти се запазили.
Миленка, дано изследванията си ти по-добри и да не се налага да влизаш в болница и дано по-бързо решите въпроса с кашлицата на Кали.  Hug  Heart Eyes
Олче, радвам се, че се разписа. Децата са много пораснали, а Елина се усмихва чаровно като батко си. Тази снимка е страхотна: http://media.snimka.bg/4298/014851489-big.jpg

Цитат
Гледам Пловдивската среща е уговорена вече, FY, аз пък си мислех, че може да прескочиш и до София на разпивка и раздумка.
Мария, ако успея да се командировам с мъжо ще се опитам да прескоча през Пв и Сф. /дано само стане/ И ако стане се надавам да организираме среща и в Сф. /освен тази която ще се състои с Ирка/

Честито момченце на Ла Ди Да. Да е живо и здраво. Ако ни покаже снимки на децата няма да и се разсърдим.

Вени, радвам се за хубавата новина. Дано всичко е добре до края и гаденето премино по-бързо. А за сватбата, не съм била в подобно положение на твоето, но може би по-добре да питаш доктора, той трябва да ти даде най-добрия съвет.

Изчезвам, че след малко ще си вземам детето от градината и ще я водим на доктор. Забравих да спомена, че ни откриха вчера стафилококи в носа. Правихме изследване във връзка с едни пъпки за които ви бях споменавала преди време, а и винаги като се разболее всичко тръгва от носа. Та да видим докито какво ще измисли да ни лекува.

Сискаааааааа, къде си? Губиш ми се и ми липсваш ...

Пожелавам ви хубава вечер и утре спокойни и здрави дечица.  Heart Eyes

# 140
Леле колко бързо напредва темати не е истина просто, бях отвикнала направо!
Браво!
олче разкошни децича, просто нямам думи!
Мимозата радвам се че и ти не си ни забравила!
Дени в четвъртък ако се виждате след родителската ще се опитам да дойда да чуя наяве какви ги вършите!

Вени Вики - честита радост! Дано бързо отмине гаденето и да се радваш на една спокойна бременност! Навестявай ни по често! За сватбата не знам какво да те посъветвам!

Змейковица дано всичко мине и при тебе по най безболезнения начин! А малката Калинка да се оправи бързо  Praynig

Руми твойте сладури как са?

Оставям ви с надежди утре да има какво да чета! Приятна вечер на всички! Ние сме на детски рожден ден ще я снимам че отдавна не съм и ще се отчета утре и аз с някоя снимка.

bouquet  bouquet  bouquet

# 141
Здравейте милички,
Прелитам на бързо,за да си покажа ученика от вчера  Wink
http://media.snimka.bg/4299/014854248-big.jpg
и госпожата ни
http://media.snimka.bg/4299/014854317-big.jpg
и плезльото ми
http://media.snimka.bg/4299/014854263-big.jpg
А ако слушкате другият път ще ви покажа собствената си особа с драстично къса коса  Mr. Green
Змейко,да се оправяш ей!Много е гадно това с бъбреците,моят Цеци вече втори месец е на лекарства по този повод.
Ники,и моето зверче е голям лигльо,държи се понякога безобразно,прави много глупости без да се замисли и само го заплашвам,че ще го набия,ама на него не му пука,даже се хили ако го шляпна(а нали не знае какво всъщност е бой  Laughing).Чакам да му мине и да се вразуми сам .
Вени,честита ти бременност и дано вече е по-лека и приятна.
Оставям ви и си мечтая за край на работният ден  Heart Eyes

# 142
veni_viki, честита бременност. Дано бързо да ти премине гаденето и всичко да се нормализира.

Ох, Дени! Всичко звучи смешно, но същевременно да ти кажа - евала и на двама ви. Марто е щастлив, че има родители като вас. На мен ми изглежда страхотно, че и ти и съпругът ти се интересувате толкова много от него.

Направо не мога да гледам. Ани, радвам се за картата.
Дано всички дечица се адаптират бързо в яслата.

# 143
  • София
Бърза съм.
Идвам на срещата, където и да е! Ще се радвам да ви видя. Надявам се тези дни да имам повече време и да пиша.
Лека вечер!

# 144
  • Пловдив
Благодаря ви за подкрепата, момичета!
Ох, едва гледам вече... В такива дни почвам да се замислям, че сигурно съм луда да искам второ дете при положение, че толкова се скапвам... Вместо като е болна да имам сили да се борим, аз сдавам багажа повече от нея...

Сега бяхме при УНГ - много добър специалист, все при него ходим, та я познава... Каза, че сериозно трябва да се замислим за махане на третата сливица... Доста е по-зле от предния път - той си погледна файловете  Rolling Eyes
Стискайте палци да овладеем пустата кашлица, че ако още една нощ не спя ще искам сама да влизам в болницата Embarassed

Вени Вики, честита бременнест! Не бих ти препоръчала много движение, щом си на Дуфастон и си имала зацапване - минала съм през това, та от опит говоря

# 145
Добър вечер, девойки!

Тази вечер съм свежа. Снощи успях да се наспя.
Стискайте в събота палци да приемат сина ми в детската градина, че да мога и аз да се включвам в градинските неволи.
Бабата вече е на ръба на силите си, а откакто се преместихме да живеем при нея вече съвсем е на прага на лудостта.
Днес детето цял ден е набивало сухи пасти под зоркия поглед на баба си. Връщам се аз от работа и той гордо ми дава отчет: "Днес ядох сухи пасти и пак и пак и пак".
Змейко, дано успеете да се преборите със здравните неволи и по възможност да ги зачерквате вече!

Бърза съм.
Идвам на срещата, където и да е! Ще се радвам да ви видя. Надявам се тези дни да имам повече време и да пиша.
Лека вечер!
Алоооо, бързата.... кажи поне как върви новия работен процес?! Доволна ли си?

Аз също съм на линия за срещата (ще ме търпите, няма как), стига да не ми изникне някой непредвиден ангажимент или предходната вечер посреднощ да съм била събудена от побои, скандали и чалга - щото тогава просто ще заспя на масата!

Сега ще ви оставям, че Никола мрънка за филмчета за Томас.... и понеже нещо е много настоятелен, а аз не понасям такова поведение и вместо Томас може да бъде наказан!

Хайде, доскив!

# 146
Вени,честито човече в коремче! Да се роди живо и здраво и след термин!
И аз имах зацапване-два пъти с Елла-и се роди със седмица закъснение!

Змейкеееее,как бе,миличка?Охххххх.Освен да те прегърна...и да ти звънна утре да те чуя "на живо"...
И да кажа,че предлагам най-сериозна пловдивска среща на 29-ти септември.Тръгвам си на 23-ти наистина,но се връщам на 28-и Mr. Green За 10 дни,щото шъ ставам шофИор и трябва да си взема изпитите.

Вие като говорите за среща,за петък вечерта ли става въпрос да питам аз?Или сте насрочили нещо,за което аз не знам?Щото аз вече и хотел си харесах,ама и Арт ще погледна да не изпусна нещо.И на любимите ми пловдивчанки да кажа,че отивам на работна среща дет се вика-но реших,че мога и нещо полезно да свърша-сбиркааааа.
По всяко време и на всяко място ме устройва.Само,моля,информация къде и в колко да съм.Ако сте сериозни де.
Слушам ви с интерес неволите с детската-Елла тръгва на 24-ти.Но за съжаление към училището-с униформа и без право на отсъствия.Затова ще се прибирам за 5 дни,а после ще я оставя на татко/идва в Англия с мен/
Отивам да гледам филм,защото изперках от работа тези дни и е време за малко "me time" както се казва.
Лека нощ!

# 147
Руми,хванах те!Сега няма как да не се отчетеш,защото те издадох Mr. Green

# 148
  • София
Еми, Ирка,  предавам се  Laughing
Следя аз тука кой как приема градината, радвам се на подвизите на малки и големи особено на Мартовия татко  Peace ...
За срещата - ако се класирам, много ще се радвам! Дано!

Миленка, дано нещата бързо се оправят!!!

Олче, Велиска, страхотни снимки!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 19:22 от Rumya

# 149
  • София
Вие като говорите за среща,за петък вечерта ли става въпрос да питам аз?Или сте насрочили нещо,за което аз не знам?
Е аз разбрах за петък вечер.И се надявам да се видим тогава.Мисля 19.00 часа ще е удобен за всички.Ако някой ще се забави ще го изчакаме търпеливо.Аркова,ако пристигнеш направо от работа,за теб ще дойда и по-рано ако се налага,за да не се прибереш при домочадието и после изобщо да не те видим.Само не разбрах дали Дени ще ни направи резервацията.До тук май преброих 8 желаещи,ако има и други дето са свободни и имат желание за срещата да се обаждат навреме.

Общи условия

Активация на акаунт