10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 912
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 195
...моята вече бивша свеки - детето беше на няколко месеца лятото жега, тя го къпе в банята в корито сапунисва изплаква и ми го носи в хавлия, докато аз я подсуша сложа памперс и облека бе излиза свеки от банята с хавлия - вика аз на детето с водата да не се хвърся се облях и аз да не отиде зян  Shocked - само ще кажа, че е от Габрово

# 196
  • в моя свят на мир и любов
Ей, верни били тия приказики за Габрово значи Joy

# 197
мога от дългогодишният ми опит с габровци да издам книга - но наистина са верни всичките до една

# 198
Ей, верни били тия приказики за Габрово значи Joy

Верни, верни и още как. Баба ми е от габровско.  ooooh!

Добре, че аз не съм прихванала нищо.

# 199
Моята НЕофициална свеки е работила, като секретарка в един известен университет и се сещайте каква е Цинцифуция и с какви претенции е съответно, и с какви епитети и термини общува  ... 1-ва среща - води ме синчето на село при свекитата, сядаме на масата и нейно Величество казва : Аз ще извикам и комшиите, ако те те харесат значи и аз ще те харесам  Shocked !!!!  И аз съм била плашена да внимавам как се държа с нея, защото .... ще бера ядове  #2gunfire  #Crazy

# 200
Аааа и още нещо се сетих, че първородният и  внук ВИНАГИ ще и бъде и любимец, и ще му дава всичко,  дори и ние да си имаме дете...  ooooh!  Защо ли първородното и дете не и така любимо...  Thinking  По голяма простотия от това да делиш децата си няма !!!
п.с. Ние много искаме детенце  Praynig 

# 201
 Joy Благодаря Ви, че ми усмихнахте деня! Hug
Моята свекърва е много странен човек...храни се здравословно, меси се в нашия начин на живот, налага нейния стил на живот на околните и т.н. та сега ще ви споделя някои нейни бисери Mr. Green

1. Аз и мъжът ми сме сгодени и сме на гости на бъдещата, вече настояща свеки...аз обаче се връщам два дни по-рано от мъжа ми във Варна, защото имам изпити, а той остава там. Вечерта ми звъни свеки с един тайнствен, леко гробовен глас и казва" Мъжът ти излиза на кафе с една негова бивша приятелка, оставяй изпитите и идвай тука!!!"  #Crazy Не знаех какво да кажа Mr. Green Laughing

2. Няколко месеца след тази случка, г-жа свеки ми изпрати разпечатка на НЕГОВИЯ телефон да съм видела с кого говори. Sick ooooh!

3. Един ден си говорим по женски със свеки  Mr. Green и тя ми казва" Знаеш ли какъв съвет ще ти дам...разхождай се гола или само по престилка и нищо отдолу...няма нищо по-хубаво от секса, аз за 20 години съм го позабравила, но ти недей го занемарява!!!" #Crazy Sick

4. Един ден както съм на работа тя ми звъни за да ми каже нещо мнооого важно....внучето й, моята племенница от зълва ми била напишкала леглото на мъжа ми (в неговата стая, когато е бил ученик) и това било знак: тази нощ да правим секс за да зачена! Joy не се стърпях hahaha Joy

5. Относно храненето: "Когато готвиш говори на зеленчуците, те са живи и трябва да знаят, че ти ги уважаваш за да ти дадат всички витамини и минерали" ....... Shocked Не знаех какво да кажа Crazy

6. Имаме куче....пак относно храненето казва" Както вие трябва да започвате деня с ябълка и топла вода, така трябва и на кучето да давате ябълка, топла вода и дори да му замествате едно хранене със салата" #Crazy ние сме и оставяли кучето да го гледа и се чудя защо горкото гледа нещастно и скимти като я оставяме там Laughing

Ами това от мен и свеки за сега  Mr. Green...ако се сетя или чуя някой нов бисер ще пиша. Hug

# 202
Сетих се за изцепки на баба ми /бог да я прости/, на мама свекърва и, и за прабаба ми :
1 - раждаме се с братчето ми /близнаци  сме/  и  нашите живеят при свекитата, баща ми и свекитата си почиват всеки ден след обяд. Един ден  мама пере на ръка в банята нашите пелени и дрешки,  и на свекито бельото и в този момент пристига  на мама баба и /тя я е отгледала/  да я види как е, как сме ние и се втрещява  #Crazy, пита мама къде е свекърва ти ... и отива буди я и къзва :  ама свао къде е сина ти , тя  и отговаря с най мазния си гласец -  ами как къде спи, почива си , а прабаба ми - значи почива си а .. , а мойто дете ви пере бельото ,  я са виж ква си млада и чръвена, и ръцете ти гледам не са в г..ъ , мястото на мойто дете е при твойто дете а ти почвай да переш ...
2 - след 3 месеца съвместен живот със свекитата нашите се изнасят и заживяваме в отделен апартамент, ние сме на около 5-6 месеца и един ден баба ми престигнала да ни види и носи 1 връзка магданоз и от врата влиза и вика - я вижте баба какво ви носи витамини да си хапнете да заякнете ...
3- редвно ни е бъркала като бебета и за да резбере кой кой е ни е събувала гащите   Grinning  а ние не сме си прилачили чак толкова все пак сме момче и момиче единия с коса другия без ...
4- бабека е давъл акъл на майка ми напиканите пелени да не ги пере ами да ги изсуши на радиатора и после пак да ни ги сложи  Shocked
5- тази изцепка вече е на мойто свеки, както ви споменах по нагоре е цинцифуция - та преди 2 г. си взехме домашен любимец - куче и тя се изцепи, че това било простотия и лигня  да имаш дом.любимец !!!  Laughing

# 203
Поздравления за темата  bouquet

И сега една случка от времето, когато живеехме в къщата на свекървата( тя си е нейно наследство, за това така си е правилно):
Лежим си ние на спалнята, гледаме си филм, но сме си затворили вратата(  тя си имаше навика да нахълтва с и без повод), ама тя пак нахълтва.Казвам: защо влизаш без да чукаш, ами ако правим нещо?А тя: аз чух, че нищо не правите, а си говорите.Аз: ние пък може да обичаме да си говорим, докато правим нещо. Тя: Не ми ги разправяй на мен тия, когато нещо се прави не се говори. Аз: Shocked И съответно си каза каквото има да си казва и така:)

Друга случка, ама от времето на първата година от брака на големият им син:
Тъкмо са в разгара на любовната игра, голи, голенички и тя влиза.И вместо да се изниже потънала от срам си казва, че те отивали някъде и там дала съответните заръки.И подхилвайки се добавя: и ние тия неща сме ги правили.И чак тогава излиза от стаята.

Има още много, тя е безкраен извор на подобни.

# 204
Ох, така се смях, както от доста време не бях го правила. Моята настояща свекърва е далече и я виждам рядко. Сигурно си има кусури, но не остава време да ги забележа. Бившата ми свекърва беше ужасно стисната и повечето й изцепки са в тази насока, но вече съм забравила подробности. Само си спомням, че веднъж бяхме на гости у тях и реших да й помогна да направи салата. Бях приготвила да мия домати и краставици и тя като ме видя, колко съм взела ми каза, че било достатъчно един домат и една краставица, защото сме си били само ние. (с две думи 5 възрастни).

# 205
Ох, щях да падна да се смея  Joy !
Моята свеки, да е жива и здрава жената, няма такива изцепки, но свекървата на майка ми (баба ми), както и бабата на мъжа ми...все бисери от тях  Laughing !
Например за бабата на моя мъж все изцепки ръси, милата  Laughing ! Влязох в третия месец на бременността си и отиваме да й се похвалим, че ще става прабаба, при което тя : "Ама как така, кой чака бебе". Та, откакто разбра, че ще имаме бебе с внука й, само съвети дава и то мнооого мъдри  Laughing - "Баба, вие няма да слагате на бебето памперси - то много вредно, щото ще му се зачервява дупето, а само пелени", "ама да не забравите, че трябва да солите бебето (обяснява как се прави солената вода  Joy ), да го мажете с мас, оооо, аз знам толкова много неща, ще ви гледам детето, не се притеснявайте (което няма как да стане  Wink )! Засега това се сещам от баба му, но изцепки има много  Wink
А моята баба - хич не се обичат с майка от едно време. Майчето е била бременна с мен в деветия месец и идва свекито й на гости, оглежда я и й казва, че е 100 % сигурна, че ще е момиче, затова ще я кръсти на нея, т.е Ганка  Shocked ! Майка ми хич не й мълчи, та и казала, че тя детето си Ганка няма да кръсти. Тогава баба ми й казала, поне да го кръсти Гергана, при което майка ми се съгласила, но й казала - "За мен детето ще е кръстено на баща ми Георги" Mr. Green 

# 206
Страхотна тема.ПОздравления.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Моята от около половин година вече не живее при нас,отиди си на село,но изцепки при нея много.
В момента се сещам за една:
На изписването от родилното се прибираме и вечерта ще свекито се гласи да къпи детето.Аз й казвам ,че не съм съката ще си го окъпя сама.И тя ми отвърна,че никоя майка не можела да си къпе детето без някой да й покаже.Трябвало съм да видя първо. WhistlingОкъпах си,подсуших си го и тя довлече едно бурканче със Много прясна свинска преварена мас да съм го намажела да му станела хубава кожата като на нейното дете(мъжът ми).Този път се намеси мъжът ми и я изгони от стаята CrazyСлед 5 мин се връща и ми казва ,че "тестисите на синът ми не се били прибрали,но не не се притеснявай на Гошо(мъжът ми )стигаха до колената Crazy.
Като се сетя ще пиша пак.

# 207
  • София
....ботурясва (добре че е Гугъл, за да проумея тоз врачански бисер)
...да му се лендзи ....
И на мен ми е нужен гугъл  Joy

# 208
  • Варна
Последните постове ме умориха от смях! Мойта свека е в застой, нищо не ръси вече...

# 209
Мойта свекърва два дена подред не била разбрала, че внучката /от дъщеря й/ говори по детски GSM. Детето симулирало разговор с родителите си и даже на въпроса колко струва този телефон  казало 40 лв /както по една реклама/. Вечерта свекърва ми питала родителите не е ли рано за GSM, те избухнали от смях.

Общи условия

Активация на акаунт