10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 983
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 165
E па що й го не каза бе душа.да му се невиди и простотията им ама...и мен така щеше да ме хване свекинцето със сино й.ши кажеш от луната падат  #2gunfire

Падат бе,знаеш ли колко лесно.

# 166
  • София
Сега се сещам случка от погачата на сина ми. Не съм присъствала лично, но като си знам човека - точно в неин стил е.
Говорели си с майка ми и свеки се изказала, като че ли всеки ден е у нас и има преки наблюдения: Кака му хич не ще да го гледа, само го ботурясва (добре че е Гугъл, за да проумея тоз врачански бисер). А какви сестри има, как си гледат братчетата...
Вярно е, че кога на шега, кога наистина, сме се пооплаквали, че щерката лесно губи търпение с бебока, като кажем, че ще й го оставим за няколко часа, започва да пухти и да гледа страдалчески. Но това не й пречи да се оправя доста добре с него, да го дундурка, да му се лендзи и целува. Как може да имаме претенции тя да гледа нашето дете, особено на нейната възраст?

Като чух това, казах на мъжа ми да обясни на мамчето си, че точно тя, която 1 час не е гледала мое дете, изобщо няма право да си отваря устата по въпроса. Дали й е предал - не знам, но ми писна да съм учтива и да подминавам нейните изцепки. 17 години стигат!

# 167
  • София
Ботурясва не означава ли събаря?..

# 168
  • в моя свят на мир и любов
Ботурясва не означава ли събаря?..

Нещо като "захвърля го и не го поглежда повече"

# 169
  • в моя свят на мир и любов
Та значи вчера имаше тържество за завършване на детската градина. На тържеството се изтърсиха бившия ми мъж, бившата ми свекърва, бившия ми племенник и настоящата /а, както се оказа, отдавнашна/ приятелка на бившия.
Успяхме да седим в една зала  без да си разменяме реплики, което си е цяло постижение, и след тържеството се съгласявам представителите на Семейство Адамс да заведат децата ми на сладкарница.

След един час онези натрапници, начело с бившата свекърва, докарват децата вкъщи, влизат си най-нахално в задния ми двор, сядат си под навеса и разглеждат собствеността ми, като че ли са у дома си Thinking

На всичкото отгоре бившата ми свекърва през цялото време е обяснявала на децата, че съм грозна /всъщност не съм Wink/, че косата ми не била хубава /което пак не е вярно/, че не съм им купувала хубава храна /което е странно, защото пазаруваме от една и съща верига магазини/, че не ги обичам, защото не искам да разделя двете деца и по-голямото да го дам на отглеждане при бившата ми свекърва/

А общо взето единственият ми недостатък е, че съм твърде търпелива. Съветът ми към всички снахи е, да смачкат хубаво главата на змията докато е време, защото после змията се превръща в триглав змей. Grinning

# 170
  • в дяволитите очички на моето тормозче
че не ги обичам, защото не искам да разделя двете деца и по-голямото да го дам на отглеждане при бившата ми свекърва/

Абе, тая   изтрещяла ли е,бе? ooooh! Бе как  ще иска  да си дадеш детето  на  нея,бе??? ooooh!
Само  при  намек  подобен от мойто  свеки, пък и от който и да е  друг,   ще  го изхвърля  навън   с  ритници като  бъхлива котка bowuu

И за да не е спам. По  повод много  яростен скандал  между мен и  мъжа ми, той  забегна  за цяла  вечер  и  се прибра  на другия  ден  късно следобяд  мъртво пиян, свеки ме обвини, че  ако съм била  по- мека с него, той  нямало  така  да  прави/ тя стана  неволен свидетел  на    изпълненията му, а именно- строши  стъкло  и  си наряза  дълбоко  ръката, а  после  гръмогласно  крещеше, че само някой да посмее  да  пипне  дъщеря  му  с пръст, ще   го  унищожи  на момента/
 ooooh!Озъбих й се  да си го прибира  у тях и да е мека с него  колкото си иска. А пък ако не иска да го прибира, да си  трае   и  да не  се меси там, където не й е работа.

# 171
Бях невъзпитана, синът и "изгорял" с мен и какво ли още не..., сега ме изкара егоист-защото не планирам второ дете.

# 172
Бях невъзпитана, синът и "изгорял" с мен и какво ли още не..., сега ме изкара егоист-защото не планирам второ дете.
Пропускай покрай ушите си .
Ако обръщаш внимание на всичко,което може да каже една свекърва,няма да доживееш до 40...

# 173
Много е зле моята свекърва - непоправимо, съчувствам й.

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 18:36 от Didi_Pety

# 174
Моята свекърва съвсем сериозно ми заяви, че не мога да излизам от вкъщи без мъжа ми. Вече съм била семейна и не може да се движа по улиците сама. Аз й се изсмях и й казах, че и аз, и мъжа ми имаме право да излизаме по мъжки/женски. Мен не ме интересуват жените, че да ходя по срещи с мъжа ми и негови приятели. Тя в заключение заяви, че съм к***а.
Тази лелка не е добре!
Имам предложение - да хванем всички свекървища и да им построим селище, където да живеят при женитбата на синовете им. Какво ще кажете, а?  Grinning

# 175
Простотията не ходи по хората - тя ходи по свекървите.
Хахахахаха!  Peace Така си е!

# 176
Моята свекърва идва най-много веднъж в годината на гости, и като си пийне втора на себе си няма.
Та пияна като кирка обяснява на дъщеря ми,
знаеш ли бабо как се пърди на удобно, разтваряш си двете бузки и стреляш  #2gunfire
така всичко излиза на свобода без съпротивление.

А аз и викам, като е без съпротивление се насери тогава, егати бабката ненормална  Crossing Arms
smile3532 smile3555 newsm20
НЕма такава бабка просто!
Ти майтапиш ли се?

Хахахаха - не е истина!

# 177
Разговарям сьс свекьрва ми по телефона и я питам:
Защо не ми се обаждаш два дни да не си сьрдита?
тя: не мамо, но два дни зареждам този GSM в контакта, и тази жена/операторката/ постоянно ми повтаря едно и сьщо "Вашата сметка не е достатьчна за този разговор" колко дни ще трябва да го дьржа в контакта,за да ми го заредят с пари.
Следва моя отговор след 5мин. смях.
Хахахахахахахахахахахаха Laughing

# 178
  • София
Ох  ooooh! аз цяла книга мога да напиша за мойта. Последно обяви, че аз съм нямала детство, защото не пускам детето при нея във Видин да го отглежда. За постоянно  #Cussing out #2gunfire а аз да съм хванала мъжа ми под ръка и да си живея живота.  Какво общо има едното с другото не разбирам!!!
А в началото като се роди бебка много се ядосваше, че черпя инфо от мрежата и особено от форума. Обвини ме, че живея във виртуален свят, а тя едно време за всичко слушала нейната свекърва. ( т.е. да навилича колкото се може повече бебето и да го тъпче по цял ден+ ако може да седи до нея на дивана с играчките и нито да ходи, нито да пъли).
Да не говорим, че за всяко нещо се опитва да се налага с нейните методи от 15 век (явно от свекървата на нейната свекърва).
И като види Дея и казва " да ти изям дробчето", което толкова много ме дразни  #Cussing out
И постоянно ми говори, че сега е момента да си родя още едно дете, а да не се притеснявам, тя ще вземе Дея при нея "да не ми пречи" и ще я отгледа.
Ужас!
Тая жена не може да рабере, че не искам да ми отгледа детето.

# 179
И постоянно ми говори, че сега е момента да си родя още едно дете, а да не се притеснявам, тя ще вземе Дея при нея "да не ми пречи" и ще я отгледа.
Ужас!
Тая жена не може да рабере, че не искам да ми отгледа детето.
newsm11Да изчезва тая бабка, мила, точно така!!!
Моята Всекървяща свекърва ме беше втрещила като заяви на педиатърката ми, че щяла да маже новороденото ми бебе с МАС /детето се роди лятото/, при  което лекарката я погледно право в очите и й забрани дори да си го помисля  Joy .

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 18:04 от Didka_mama_na_Peteto

Общи условия

Активация на акаунт