10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 989
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 150
Ето ме и мен с прясна изцепка Laughing
Вчера Тя:Кога ще ходим пак да се разходим в Икеа?Миналия път беше толкова романтично!
И аз Shocked(миналия път бяхме аз и тя в Икеа,но незнам кое и се е видяло точно романтичното 1dating newsm78

И друга прясна случка WhistlingРазхождаме се аз,тя и етърва ми по плажа и свеки намира една морска звезда на брега,но съществото още мърда и етърва ми предлага да не я убиваме,а да я върнем в морето,а свеки"Неее,тя си е моя" Rolling Eyes ooooh!Прибра си горкото същество в салфетка и каза,че и е късметче #Crazy

Та това е за сега.Иначе ми е готино свекито и се разбираме,ама без бисери нямаше да е Тя  bouquet

# 151
Синът ми беше болен от варицела преди седмица и явно се чувстваше изтощен и си поспиваше до късно сутрин - докъм 10,00 ч. Но пък лягаше вечер към 01,30 ч. Всъщност, за мен си беше нормално да става в 10,00 часа, при условие че си лягаше толкова късно, ама върви обяснявай на свекърва ми. Та, поредната сутрин, ставаме с мъжа ми и тя пита детето дали спи. Като й казахме, че спи, вика: "Леле, какво е това спане?! Ще уморите детето от спане!" И потеже тя има слабост към племенника ми, винаги намира начин да поощри поведението му за сметка на сина ми. А племенникът ми спи по 5-6 часа следобед, но това е напълно нормално, не било нормално синът ми да спи до 10,00 ч. сутринта.

# 152
  • в моя свят на мир и любов
Ако си мислите, че със свекървите се приключва окончателно когато станат БИВШИ свекърви, много се лъжете Twisted Evil

Веднъж случайно се срещаме с моята,  и тя започва да ми дава нареждания да заведа децата на зъболекар, защото имали записан час по обяд. Учтиво й отговарям, че този час не ми е удобен, и ще го сменя, или пък ако желае баща им да ги заведе.
При което тя се нахвърля отгоре ми, крещейки newsm29 " Как може, баща им е толкова зает, той трябва да учи за изпити, той няма време, родителските права са твои, ако трябва ще напуснеш работа..." и т.н. и т.н.
Направо останах като втрещена от толкова агресия, ама нищо не казах.

А пък онзи ден децата били при бившата ми свекърва на гости и тя цял ден ги подучвала щом видят приятеля ми, незабавно да започнат да го ритат, хапят и щипят. Grinning

А наглостта й няма граници, иска за лятото да вземе само едното дете да го гледа, чак пък се и чуди защо не се съгласявам.

# 153
 Shocked какво да правят приятеля ти?

# 154
А моята свеки ми е работодател и ми плаща 50лв и ме осигурява на пълен работен ден  и като и казах че мисля да напускам се разсърди че всичко това прави за децата ми защото често боледуват  и никой няма да ме наеме на работа.Започна да ме разпитва но защо от кога съм го мислела защо не съм й казала веднага когато съм си го помислила

# 155
Ох момичета толкова се смях, страшни образи са свекървите:)) Да ви разкажа и за моята. Преди една седмица със съпружеството сме им на гости. Аз съм бременна и мъжът ми е седнал до мен и ми гали коремчето, в това време влиза свеки и като вижда вдига страшен скандал как можело да ми пипа корема-щяла съм да получа контракции и можело да се стигне до преждевременно раждане. Искам да отбележа че е медицинска сестра.
Когато бях в 11 г.с. отивам на преглед, свекито и тя в стаята гледа ме лекаря и казва , че ще е момче. Сега в 21 г.с. пак ме гледат и този път доктора казва момиче ще е. В този момент свеки ме пита:" Ти подстригва ли си косата?", аз и казвам ДА, а тя" Ти си си виновна отрязала си на детето пишката, не знаеш ли че не трябва да се подстригваш по време на бременност ooooh!

# 156
Ох момичета толкова се смях, страшни образи са свекървите:)) Да ви разкажа и за моята. Преди една седмица със съпружеството сме им на гости. Аз съм бременна и мъжът ми е седнал до мен и ми гали коремчето, в това време влиза свеки и като вижда вдига страшен скандал как можело да ми пипа корема-щяла съм да получа контракции и можело да се стигне до преждевременно раждане. Искам да отбележа че е медицинска сестра.
Когато бях в 11 г.с. отивам на преглед, свекито и тя в стаята гледа ме лекаря и казва , че ще е момче. Сега в 21 г.с. пак ме гледат и този път доктора казва момиче ще е. В този момент свеки ме пита:" Ти подстригва ли си косата?", аз и казвам ДА, а тя" Ти си си виновна отрязала си на детето пишката, не знаеш ли че не трябва да се подстригваш по време на бременност ooooh!
Медицинска сестра,казваш....Тежко ни и горко на нас,горките пациенти. Laughing

# 157

Медицинска сестра,казваш....Тежко ни и горко на нас,горките пациенти. Laughing

Точно медицинските сестри са най-опасни - хем си мислят, че много знаят, "медицински лица" са все пак, хем такива простотии измислят и правят, че в техните ръце оцеляването на внучетата им е цяло чудо.

# 158
Ти подстригва ли си косата?", аз и казвам ДА, а тя" Ти си си виновна отрязала си на детето пишката, не знаеш ли че не трябва да се подстригваш по време на бременност ooooh!
  hahaha hahaha
Още утре отивам да се подстригвам.  JoyАко знам, че ще излезе момиче- цялата коса ще си отрежа, а тя е доста дълга.

# 159
Простотията не ходи по хората - тя ходи по свекървите.

# 160
#CrazyКаква стана тя?Възцари се всемирна любов между снахи и свекърви и никой вече не пише? #Crazy
ТЦ,тц утрепахме ги Mr. Green няма свекита -няма проблем!
Аз съм харабийка, моята е сърдита на сина си и не е звъняла цял месец вече. Държа да подчертая,че нямам нищо общо аз, със създалата се ситуация Kissing Heart Понеже аз отдавна спрях да се впрягам тя реши ,че е господар на положението.....да ама не, синчето и дало "свободно".

# 161
  • София
А моята свеки ми е работодател и ми плаща 50лв и ме осигурява на пълен работен ден  и като и казах че мисля да напускам се разсърди че всичко това прави за децата ми защото често боледуват  и никой няма да ме наеме на работа.Започна да ме разпитва но защо от кога съм го мислела защо не съм й казала веднага когато съм си го помислила

50 лв.... на ден? На седмица? На месец? На година? 50 лв. общо - за цял трудов стаж?

# 162
Синът ми беше на 9 месеца, когато се дипломирах като магистър.
Когато след известно време им отидохме на гости бях взела кутия с бонбони, за да ги почерпя и когато казах какъв е повода, думите на моя свекър бяха "Ей, ти ми се издигна в очите!".
Направо се чудя как не припаднах ooooh!.

# 163
Страхотен начин за отмора!Колко мноооооого имам и аз да разказвам!
Стартирам с една стара случка.Имам проклятието,да живея в къщата на бъдещата свеки/сгодени сме със сина й/. Естествено ние сме на вторият етаж, те на първият,Та, "гушкаме" се ние, обаче на отворена врата, и в най-сюблимният момент, тя има навика да се качи да отвори вратата и да крещи в коридора името на синът й , и пита "Какво правите?". Joy  На върха на езика ми беше да й отговоря истината.

# 164
E па що й го не каза бе душа.да му се невиди и простотията им ама...и мен така щеше да ме хване свекинцето със сино й.ши кажеш от луната падат  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт