10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 007
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 135
уф  уф тея свекита -имам какво да напиша и аз ,но нека ви поизчета малко .записвам се ,за да следя темата много си ме кефи   Joy

И мен!!!   #Crazy  #Crazy  #Crazy

# 136
Лелееее,страшна тема.....  Mr. Green Записвам се да следя и да пиша и аз изцепки,че определено не ни липсват такива  Joy

# 137
аз към бившата ми свекърва: ще се разведа със сина ти!
тя: ми защо, по добре си хвани любовник
аз: Shocked Shocked Shocked

сина ми на 7 месеца бебе с алергия към протеините и безброй други.... тя ни кани на обяд и казва: аз съм сготвила за бебето. идва с картофено пюре полуфабрикат... аз и казвам: ама бебето не може да го яде. тя: защо?аз не съм му слагала мляко,а и на опаковката пише без консерванти.  #2gunfire
 Shocked Joy Shocked Joy

забравих да спомена, че колко пъти ни е канила на гости (докато сме били семейство) винаги ни обясняваше колко много е готвила и колко сме я затруднили, че сме отишли  #2gunfire Joy

за новото свеки лоша дума не мога да кажа....засега Laughing

# 138
Като говорим за картинки  Flutter

# 139
Китана ,браво .е те тва е истината  Joy .Натали ти ме уби егати жената -ужас (за бившето свеки )

# 140
Не мога да не споделя как свекърва ми - детска учителка - наблягам, не е като да не е виждала дете нали - та племеничката ми е на година и няколко месеца и като идват на гости /живеем със свекървата/ и тя и постила един китеник за по топло и и връчва единия път от онези гердани с 5 реда мъниста с големина на оризче - е познайте какво стана  Mr. Green само че въобще не и помагах да си събира мънистата от китеника - мисия невъзможна /всъщност излязох да се посмея/

# 141
 #CrazyКаква стана тя?Възцари се всемирна любов между снахи и свекърви и никой вече не пише? #Crazy

# 142
цццц не си и помисляй за такова нещо -мир и либоффф.у нас е затишие пред буря  Joy .

# 143
#CrazyКаква стана тя?Възцари се всемирна любов между снахи и свекърви и никой вече не пише? #Crazy
Ми,някои не говорят със свекървите си(като мен),други сигурно са прекалено заети да отблъскват нападките им... Mr. Green

# 144
Ми,някои не говорят със свекървите си(като мен),други сигурно са прекалено заети да отблъскват нападките им... Mr. Green

Имам много кофти свекърва..Толкова кофти, че ако взема да се оплаквам пак си вдигам нервите и затова не я изтипосвам тук. Става за героиня на книга- толкова е нетипична.

# 145
  • София/Варна

Имам много кофти свекърва..Толкова кофти, че ако взема да се оплаквам пак си вдигам нервите и затова не я изтипосвам тук. Става за героиня на книга- толкова е нетипична.

Идеята не е да се оплаквате, а да намерите забавното в поведението, навиците и любимите им реплики Simple Smile.

# 146

А не, не можах да намеря темата. Mr. Green

Предистория: Прибираме се една вечер и свеки обяснява как не могла да си гледа сериала защото Анди гледал детско на компа.  Thinking Обяснихме и, че двете нямат връзка и нищо не и пречи да си гледа сериала на телевизора, когато някой работи или гледа нещо на компютъра. Просто и беше блокирал приемника и нашия синковец нали е с много голямо въображение и обяснил, че е заради това, че той си гледа детско на компа. Тя пък взе, че му повярва.  hahaha
Историята: Една седмица след горната случка. Вечерта идва свеки и казва - аз ще гледам сериала във вашата стая. На въпроса ми защо, тя отговаря - Ами нали сте пуснали на Анди детско на компютъра и в моята стая не работи телевизора.  Joy

Трудно влиза информация, ама влезе ли веднъж не излиза, независимо от поправките. Mr. Green

п.п. Пропуснах да кажа за тези, които не знаят, че Анди ще направи 5 през август.

# 147
една историйка за свекито на сестра ми:
голям зор свеки да ходи на гости на някаква роднина, но понеже е специална трябва някой да я закара с кола - синът й. само, че на него му е изключително невъзможно и моли сестра ми да отиде да я закара. та моята сестра отива, но с уговорката, че само минава да я вземе и я кара към роднината, защото има уговорка с нейна приятелка и даже и приятелката ще е с нея Simple Smile дотук добре - имат уговорка като сестра ми е пред тях в 13.30 часа само да звънне и принцесата да слезне..... да ама не....пристигат те в 13.25 и почва да й звънни по телефона, но никой не вдига. след 20 мин. слиза бабата и казва, че свекито казала, че до 5 мин. е там.... минават още 40 мин. и най- накрая свекито тържествено идва. сестра ми вече се друса от нерви и я пита какво е правила един час, а тя: ами пуснах си една пералня и чаках да свърши. сестра ми  #Crazy и казва, че вече синът й да си я кара ако има търпение да я чака по един час,а свекито се обръща с усмивка към прителката на сестра ми и казва: "е, такава си е нашата Силви - истеричка".  Crazy #2gunfire

# 148
ако аз бях на местото на систъра ти ,е душке щях да я оставя да си върти колко иска перални принцесата свеки.

# 149
Доскоро не влизах в този подфорум. Сега я виждам тази тема и ми стана много забавна. hahaha
За да не е празен запис, една случка със свеки.
Като разбрахме с приятеля ми, че съм бременна решихме да кажем на майка му. Отидохме при нея. Приятелят ми каза аз да и съобщя новината. Аз и казвам "Ще ставаш баба". Нейният отговор беше "От кой?"  Shocked (има и дъщеря, но тя от миналата година е вдовица, тъй че остава само синът и)

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 11:26 от dinora1605

Общи условия

Активация на акаунт