И мен!!!

Каква стана тя?Възцари се всемирна любов между снахи и свекърви и никой вече не пише? 
Каква стана тя?Възцари се всемирна любов между снахи и свекърви и никой вече не пише? 
.
Обяснихме и, че двете нямат връзка и нищо не и пречи да си гледа сериала на телевизора, когато някой работи или гледа нещо на компютъра. Просто и беше блокирал приемника и нашия синковец нали е с много голямо въображение и обяснил, че е заради това, че той си гледа детско на компа. Тя пък взе, че му повярва. 

дотук добре - имат уговорка като сестра ми е пред тях в 13.30 часа само да звънне и принцесата да слезне..... да ама не....пристигат те в 13.25 и почва да й звънни по телефона, но никой не вдига. след 20 мин. слиза бабата и казва, че свекито казала, че до 5 мин. е там.... минават още 40 мин. и най- накрая свекито тържествено идва. сестра ми вече се друса от нерви и я пита какво е правила един час, а тя: ами пуснах си една пералня и чаках да свърши. сестра ми
и казва, че вече синът й да си я кара ако има търпение да я чака по един час,а свекито се обръща с усмивка към прителката на сестра ми и казва: "е, такава си е нашата Силви - истеричка".