10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 989
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 60
Моята изтърси, че изворната вода "Девин", която давам на детето я добивали от канализацията на град Пещера. Така била чела във вестника. За нея Вестника, който и да е той, е незичерпаем и достоверен източник, който никога не се подлага на съмнение.
След като зададох въпроса, как така вода за пиене се добива от канализация, след известно разнищване на нещата се разбра, че става дума за водопровода на града, а не за канализацията. Но тя явно не прави разлика.  Rolling Eyes

# 61
  • София /Абсурдистан
Моята свеки пък заяви, че тя не готвела, защото Европейките не готвели. И кара на сандвичи.
Перфектно го е измислила Mr. Green
Да взема и аз да се обоснова на същия аргумент, че аман от слугинаж Mr. Green

# 62
Моята свекърва идва най-много веднъж в годината на гости, и като си пийне втора на себе си няма.
Та пияна като кирка обяснява на дъщеря ми,
знаеш ли бабо как се пърди на удобно, разтваряш си двете бузки и стреляш  #2gunfire
така всичко излиза на свобода без съпротивление.

А аз и викам, като е без съпротивление се насери тогава, егати бабката ненормална  Crossing Arms

# 63
Моята свекърва идва най-много веднъж в годината на гости, и като си пийне втора на себе си няма.
знаеш ли бабо как се пърди на удобно, разтваряш си двете бузки и стреляш  #2gunfire

А аз и викам, като е без съпротивление се насери тогава, егати бабката ненормална  Crossing Arms
smile3532 smile3555 newsm20
НЕма такава бабка просто!
Ти майтапиш ли се?

# 64

Стига бе хора.Текът ми сълзи от смях smile3501 Целия блок ме чу как се изкикотих,като ненормална ! А аз си мислех ,че свеки ръси бисери...В сравнение с това ...Моята просто пазарува в ПРикадили..

# 65
Страхотна тема !Как съм я изтървала? JoyС бившия се развдох преди 5 години и половина,но със свекитоооооооо - никога няма да мога да се разведа! smile3511

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 22:14 от Elica.

# 66
Една вечер стана скандала със свекито и си казахме какво мислим една за друга. Аз й правя забележка, че като идва у нас да се обади да каже, а не да го научавам от дъщеря й един час преди пристигане. Тя ми отговаря, че зълва ми не е чужд човек и какво толкова като е съобщила на нея.  Shocked Казвам, че този дом е мой и аз живея тук, независимо колко сме близки с когото и да е. При това получих отговор: "Ще идвам когато си искам, ти нямаш нищо общо, този апартамент е на майка ти и баща ти"  #Crazy Ха ха, излиза, че аз съм чуждата.

# 67
Една вечер стана скандала със свекито и си казахме какво мислим една за друга. Аз й правя забележка, че като идва у нас да се обади да каже, а не да го научавам от дъщеря й един час преди пристигане. Тя ми отговаря, че зълва ми не е чужд човек и какво толкова като е съобщила на нея.  Shocked Казвам, че този дом е мой и аз живея тук, независимо колко сме близки с когото и да е. При това получих отговор: "Ще идвам когато си искам, ти нямаш нищо общо, този апартамент е на майка ти и баща ти"  #Crazy Ха ха, излиза, че аз съм чуждата.
Кажи й тогава да се обажда на родителите ти,когато ще идва!  hahaha

# 68
Не смея да се обадя тук, защото ще задръстя темата.Все пак едно малко от мен:
Свекърва ми вика децата да гледат детско: " Айдеее, почва Йо дикси!" ( Уолт Дисни за неразбралите)  hahaha

# 69
Ели давай още newsm10 - знам ,че имаш в запаса!

# 70
А мойто "съкровище",като се нанесохме и новодомци и ми носи подарък:
Използвани кърпи за лице с думите:
"Само ния сме ги ползвали,сега си прибери новите да не се захабяват и ги изваждай само за "пред хора",иначе ползвай тези нашите" Mr. Green
Хаха като моята, само че със спално бельо, някога може би било е бяло, с допълнение че моята свеки дава стаи под наем и сигурно половината от населението на България е спало в тях.

# 71
Продължение, горе написах един пост за моята свекърва, голяма е пиянка, и
като се напие незнае какво говори.
Нарича си /малката свекърва/ Embarassed пуцка и даже и имзисля умалителни,
и не се притеснява да и вика така.
Например гледала някакво предаване за интимната прическа, и ми вика,
дали да си направя интимна прическа на пуцанката, мааа?  Shocked

# 72
Подари ми и перденца леко сивички и с големи кръпки на тях за да си ги сложа на терасата. Съжалявам, но мама ми подари нови и красиви. Нейните и ги върнах, за което отнесох скандал, колко съм неблагодарна и тя искала толкова много неща искала да ми даде, а аз нищо не приемам. Е съжалявам, лоша съм  Twisted Evil. и нищо, което и е излишно  и е мъчно да изхвърли не искам.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 73
Казвам на свекърва ми, че имаме доста големи сметки за вода и споделям цифрата(що ли ми трябваше Thinking)И тя ужасено възкликва:
  -Ама как толкоз! То все едно имате басейн в хола! Ми то така е, като се къпете всеки ден (всъщност сме четирима и се къпем по два пъти на ден, ама нейсе).Сигурно и переш всеки ден..Ама то не е полезно толкова къпане-тя кожата се протърква, става тънка и микробите се вмъкват веднага. Отделно и тръбите (водопроводните) се авортизират (амортизират, ама не е запомнила).  hahaha hahaha hahaha
М/у другото у тях не съм виждала четка и паста за зъби..Добре, че мъжа ми не прилича в това отношение на тях  Laughing

# 74
  • Gorni Bogrov
..Ама то не е полезно толкова къпане-тя кожата се протърква, става тънка и микробите се вмъкват веднага. Отделно и тръбите (водопроводните) се авортизират (амортизират, ама не е запомнила).  hahaha hahaha hahaha

Toва  все едно аз съм го писала. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт