10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 718 042
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 030
хахахаххахах с глас се смея

# 3 031
  • Пловдив
Diana D  newsm10

# 3 032
  • София
 Joy Joy Joy Ооооох, Диана, децата ме питат що рева и се смея едновременно  rotfImao rotfImao rotfImao

# 3 033
Ох, Диана, оправи ми деня....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 3 034
  • при късмета
Неееее, не мога. Четох го на два пъти, че първия път от смях нищо не разбрах.
Diana D  newsm20

# 3 035
  • София

п.с. ММ много тежко изживява как цялото му детство и ююношество го карал да ходи и да "се запознава" с де що имало момиче на плажа на семейните почивки. Към момента баща му го смята за много задръстен задето се ожени, че и деца навъди и много се  гордее с другия си 30 и нещо годишен син, който продължава "да вършее". И не пропуска да му намекне, че то "брака не пречи, аз като бях женен за майка ти помниш ли леля ти.... .' но подробностите ще ви спестя, можете да ги прочетете на всеки еротичен сайт, за да добиете представа Wink
Това, според TLC, е болестно състояние- има си дори име, " синдром на някой си".
Не могат да се сдържат и ръсят цинизми.

# 3 036
И аз го повторих, ама това май не го разбрах:От майната си Райна за 2 лева на минута.
Все си мислех, че няма друга като моята, дето все умира, ама тази ми скри шапката!

# 3 037
  • София
да ви се пооплача малко тука, че то е повече смях, отколкото  оплакване, де. Мойта свекърва е открила есенната сесия "обсъждане на погребението" и плануване - мисля, че това я забавлява откровено, а ако може и да уплаши някого- съвсем. Обадила се на половинът да му каже, че умира от бъбречна недостатъчност /след като 3 пъти спонтанно се излекува от рак, той е отхвърлен като възможна причина за смъртта/ та- бъбречна недостатъчност. Обадила му се и го наплашила, как бъбреците й спрели и умира и веднага да отида при нея да ми каже за погребението /отново/. След изслушване на симптомите/ пикае на капки постоянно и я смъди/ и преглед на изследванията, установявам смъртоносната диагноза остър цистит и все пак от чиста злоба казвам, че веднага отива в болницата на диализа, щото то не е шега работа. Тя ми обяснява, че не е толкова спешно и утре ще ходи да плати тока и вдругиден ще й донесат дървата и евентуално към четвъртък може да се натутка и да отиде в болница да умре. Нали......И като ме е хванала вече за слушател, без да отчете, че съм раздразнена до крайност, ми обяснява как да протече дългоочакваното събитие според нейната творческа визия.  Погребението. Слушам аз и повечето ми е бял шум- кой да носи ковчега бла-бла, кое одеяло / от моите/ си е предвидила и т.н. И изведнъж сменя интонацията и вика: И да не ме опява поп Ставри от малката черква, че той е голям курварин. Тъъъъй. Той човека е на 82 години и не само, че едва ли вдига самолета, но и изглежда все едно изобщо няма самолет, но обмислянето на вероятността попа да подхване лек флирт с мъртвото й тяло по време на опелото ми дойде съвсем сюрреалистично и се изцепих: Ма, майко, той на живо не те е закачал, пък на умряло- едва ли. Какво се притесняваш?  Тя запецна както си дрънкаше, да смели моето участие в дискусията. И млъкна и не ми говори. Наготвих й там и се прибирам и тя веднага грабнала половинът на телефона, да му каже, че тя изобщо не иска поп и опело и той ми предава туй по телефона. От майната си Райна за 2 лева на минута. И аз : Тъй ми! Никакво опело! То в нейния случай направо кол в сърцето ще трябва, за по-сигурно. Затваряй тоя телефон, че няма да има 3000 лева за бял ковчег и ще трябва у старата вана от фибростъкло да я сложа, да я пусна по Дунава и да й метна един коктейл Молотов, че да го докараме на викингско, ама ще ме глобят санитарните власти! От 20 години съм й снаха и тя от 20 години умира и тоз сценарий за туй погребение ми действа като червено на бик!
О, Боже!!!!! newsm10 newsm61 newsm74 bg smile3555

# 3 038
Абсурт, мисля, че говориш за "Синдром на Турет", но аз лично смятам, че човека си е просто вулгарен.
На майната му Райна за 2 лева на минута, го разбрах, че мъжът и се обажда от чужбина и излиза доста скъпо да се обсъжда бъдещото погребение.

# 3 039
Тази свекърва защо е толкова небрежна към обещанията си,хората заеха хубавите места,а  тя се помотва.
То  всички ще умрем и си говорим по темата като наближим възраст,ама чак сценарии,дали ще видим изпълнени ли са....

# 3 040
И аз го повторих, ама това май не го разбрах:От майната си Райна за 2 лева на минута.
Все си мислех, че няма друга като моята, дето все умира, ама тази ми скри шапката!
половинът е на кораб в далечна чужбина, извън ЕС- на майната си Райна и е по 2 лева на минута някъде с роуминга телефонният разговор и ми е баш за важни неща като опелото й,което изобщо не е спешно. Моята свеки все умира или е болна от тежки болести, които й минават, като я види лекар. Тормози ММ с вайкане, защото аз й събирам багажа и я завеждам в болницата, където се установява, че нямала рак на дебелото черво, а газове и хемороиди например. Тя вече силно ме мрази, защото не й позволявам да изчерпи целия драматизъм на положението. Къде е рак, къде са хемороиди. Направо я излагам пред всички

# 3 041
  • Euskal Herria
Diana D, с историите за твоята свекърва цяла книга можеш да напишеш. Винаги се смея, като чета. Сега събрах къщата - такова цвилене му ударих.

# 3 042

п.с. ММ много тежко изживява как цялото му детство и ююношество го карал да ходи и да "се запознава" с де що имало момиче на плажа на семейните почивки. Към момента баща му го смята за много задръстен задето се ожени, че и деца навъди и много се  гордее с другия си 30 и нещо годишен син, който продължава "да вършее". И не пропуска да му намекне, че то "брака не пречи, аз като бях женен за майка ти помниш ли леля ти.... .' но подробностите ще ви спестя, можете да ги прочетете на всеки еротичен сайт, за да добиете представа Wink
Това, според TLC, е болестно състояние- има си дори име, " синдром на някой си".
Не могат да се сдържат и ръсят цинизми.

Права си, но в неговия случай синдромът е егоизъм, граничещ с нихилизъм и курвалък, изразяващ се в това да държи семейството си гладно (или само на картофи цяла седмица), за да има пари за мезенца за гостите, които е канил всеки уикенд, за да не "кажат хората, че нямаме" + хвалби на 11-годишния му син, че е добре "че майка ти не разбра, че съм хванал п*** въшки от леля ти еди-коя-си". Схващаш картинката  Rolling Eyes

Писала съм и преди - на първата ни среща със свекъра ме накара да стоя права до масата докато с ММ ядяха, за да му сипвам ракия, защото "снахата се познавала по това как сипва". Не ми пречеше, сумарно три пъти сме седяли заедно на маса, даже ми беше забавно как го избива на носталгични патриархални модели, но когато в 1 имах наглостта да се оттегля да си легна, защото не можех да гледам бидох заклеймена като "невъзпитана, непокорна и глезена", защото "жената стои до мъжа си докато той не стане от масата". Че се е опитвал да сватосва ММ с други каки през целия ни брак (и на маса постоянно се обсъжда какво и как са правили бившите му - на ММ - в леглото и се подпитва аз какво искам/не искам да правя) няма да коментирам, че отдавна го приемем по-философски и не се дразня...Все още не може да преживее едно хубаво родно девойче, което е правило всич-ко, а аз - такава една превзета и сдържана. Според него било щот съм била софиянка, "смятала съм се за много важна и затова не съм давала в г***"). На, и аз да науча нещо ново за себе си Grinning Всеки луд с номера си, както се казва  Peace

п.с. преди да ми кажете, че имам проблем със споделящия мъж - знам; същият биде превъзпитан по този параграф и вече знае къде е границата на неуместни за споделяне лични неща Wink

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 22:08 от babunka

# 3 043
 Joy Joy Joy тая тема все повече ми харесва Joy Joy Joy

# 3 044

Писала съм и преди - на първата ни среща със свекъра ме накара да стоя права до масата докато с ММ ядяха, за да му сипвам ракия, защото "снахата се познавала по това как сипва".
Уф! Ще прозвучи заядливо, но не мога да се сдържа. И ТМ яде и пи, докато ти стоя права и не му преседна? И ти се омъжи за този мъж и му роди деца?

Общи условия

Активация на акаунт