10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 999
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 015
Бабунка ,шегуваш ли се ?
Помня стихчето отлично!  Дано децата да са го забравили!

# 3 016
Е сложете го пак това стихче де, че ми загложди  Joy
Да, иначе е кофти да ти е в къщата такова чудо  Peace
М/у другото аз имам един такъв познат, много ми е интересно сега като има дете как говори из тях, ама не съм го срещала да попитам. Mr. Green

# 3 017
Е сложете го пак това стихче де, че ми загложди  Joy
Да, иначе е кофти да ти е в къщата такова чудо  Peace
М/у другото аз имам един такъв познат, много ми е интересно сега като има дете как говори из тях, ама не съм го срещала да попитам. Mr. Green
Стихчето си е там, на предната страница!

# 3 018
Стихчето си е там, на предната страница!

Май става въпрос за първото "стихче", babunka го сподели преди време пак тук  в темата...

# 3 019
Да, да-четох че имало и някакво първо произведение  на този гений на еротичната мисъл  Mr. Green обаче нямам време да се ровя.

# 3 020
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да, да-четох че имало и някакво първо произведение  на този гений на еротичната мисъл  Mr. Green обаче нямам време да се ровя.

чети на своя отговорност  Peace

Скрит текст:
Съфорумките сигурно помнят извисената поезия на моя свекър споделена с неколкомесечния му първороден внук. Минавам да допълня с новодочутите му рими  Rolling Eyes

Пътят от всяка любов и до всяка омраза
често е груба, погрешно изпусната фраза.
Обратният път, дори за добри християни
минава по правило само през яко еба**

и

Преди да подпишеш съюза си брачен,
вслушай се малко поне.
Бракът е възможно най скъпия начин
за безплатно пране.

Не мисля, че са негови, но ги рецитира с неземна радост и гордост от себе си, смятайки ги за мъдрост, която трябва да бъде предадена на невръстните му внуци.

Апропо, мъж ми е обвиняван в това, че е мъж под чехъл, защото не скача по команда в 00:00 часа наше време и не пуска скайпа, за да "забавлява" и "види" приятели, които баща му е поканил на по чашка в България. Обясненията, че помага на жена си да приспи трите си деца или я отменя докато тя работи след като те са заспали не минават. Под чехъл е и туй то  Crossing Arms

началото на творческата му кариера изпято на внука пред кръстника и гости:
Скрит текст:

Дядка, дядка, дядка -
х** му се мятка.
Ха на лево, ха на десно -
търси ду** тесно.

# 3 021
 smile3532 smile3532 smile3532
Направихте ми деня  Peace честно!

# 3 022
Това ми напомня на онзи стар мераклия дядо Стефчо. Не знам дали си сещате, преживе го даваха по разни предавания. Интересно ми е тъщата как реагира на творчеството на мъжа си?! Whistling

# 3 023
Това ми напомня на онзи стар мераклия дядо Стефчо. Не знам дали си сещате, преживе го даваха по разни предавания. Интересно ми е тъщата как реагира на творчеството на мъжа си?! Whistling
Сигурно не ѝ е приятно на жената, ама той отдавна е минал възрастта за превъзпитание!

# 3 024
Авторът много  напреднал от първото до второто,скоро  може да почне  в печата да се изявява..Или да изкукурига повече може

# 3 025
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ало, фенките, в такъв случай ви го предостъпвам одма  Mr. Green Но после не приемам рекламации, като се пръснат еротичните стихосбирки, на които е фен, из къщата Wink

п.с. допълвам си направо предишния пост да са всичките му рими до момента на едно място, за който му трябва приспивна поезия Grinning

Бих ограничила рЕзко контактите си с този дядо!

# 3 026
Свекървата отдавна си наби чуковете и поиска развод. Оплаквала съм се от нея в другата тема, но предполагам, че жената е луднала след емнайсе години с господина. Наскоро и любовницата, която ги разведе, не издържа и отиде да си търси късмета на друго място, но се ла ви...

Ох, слава Богу, децата са твърде малки да са запомнили каквото и да било, но на мен ми става неприятно като цяло това неуважение към жените. Не съм феминистка, но постоянно на висок глас "тая я кур**", тая как се е наперила, само да й натъп** дебелото черво" и т.н. и т.н.  ooooh! Към ММ (и другия си син) се обръща с "да ти го сложа в гъзе** куче" като любвеобилно бащино-синовно обръщение. Може и да съм малко задръстена, но ми се обръщат червата при всеки разговор (дори и онлайн)  Sick Ничий контакти не ограничавам, но ММ знае и се съобразява децата да са минимално изложени на тия разменки на любезности. Но той и си има други интереси различни от внуците, така че всички пИчелим (донякъде)  Rolling Eyes

п.с. ММ много тежко изживява как цялото му детство и ююношество го карал да ходи и да "се запознава" с де що имало момиче на плажа на семейните почивки. Към момента баща му го смята за много задръстен задето се ожени, че и деца навъди и много се  гордее с другия си 30 и нещо годишен син, който продължава "да вършее". И не пропуска да му намекне, че то "брака не пречи, аз като бях женен за майка ти помниш ли леля ти.... .' но подробностите ще ви спестя, можете да ги прочетете на всеки еротичен сайт, за да добиете представа Wink

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 18:42 от babunka

# 3 027
Свекървата отдавна си наби чуковете и поиска развод. Оплаквала съм се от нея в другата тема, но предполагам, че жената е луднала след емнайсе години с господина. Наскоро и любовницата, която ги разведе, не издържа и отиде да си търси късмета на друго място, но се ла ви...

Ох, слава Богу, децата са твърде малки да са запомнили каквото и да било, но на мен ми става неприятно като цяло това неуважение към жените. Не съм феминистка, но постоянно на висок глас "тая я кур**", тая как се е наперила, само да й натъп** дебелото черво" и т.н. и т.н.  ooooh! Към ММ (и другия си син) се обръща с "да ти го сложа в гъзе** куче" като любвеобилно бащино-синовно обръщение. Може и да съм малко задръстена, но ми се обръщат червата при всеки разговор (дори и онлайн)  Sick Ничий контакти не ограничавам, но ММ знае и се съобразява децата да са минимално изложени на тия разменки на любезности. Но той и си има други интереси различни от внуците, така че всички пИчелим (донякъде)  Rolling Eyes

п.с. ММ много тежко изживява как цялото му детство и ююношество го карал да ходи и да "се запознава" с де що имало момиче на плажа на семейните почивки. Към момента баща му го смята за много задръстен задето се ожени, че и деца навъди и много се  гордее с другия си 30 и нещо годишен син, който продължава "да вършее". И не пропуска да му намекне, че то "брака не пречи, аз като бях женен за майка ти помниш ли леля ти.... .' но подробностите ще ви спестя, можете да ги прочетете на всеки еротичен сайт, за да добиете представа Wink
Не ми се обиждай, но бях 100% сигурна, че освен чашката твоят свекър обича и "женичките"... Поне финансово помага ли ви, или смята, че вие сте му длъжни, моят свекър не е такъв, но имам наблюдения в/у клонинги на твоя свекър, общо взето не разчитай на него за нищо...   Tired

# 3 028
О,не, не. Аз просто споделих тези му черти от характера. Далеч съм от мисълта да го критикувам откъм отношение към внуци/деца/снаха и т.н. Човекът си има свой живот, ние - наш и освен тези инцидентни пиянски сбирки, на които ММ е "длъжен" да присъства виртуално - нямаме допирни точки. Никой от никого не чака и не очаква нищо и така се живее и по-лесно и по-добре  Peace

Просто не смятам, че е честно и редно невръстни деца да с натоварват с негативите на възрастните. Момчетата ни може и да порастнат да не харесват женското съсловие, но нека бъде заради собствените им грешки (силно се надявам да не възприемат този модел на наранения мъж, комуто всички са длъжни да пускат и ако не го правят - са или к*** или кучки Grinning) , не чуждото озлобление. А простащината във всяка форма, дори и в закачливи стихове ми стои неуместна между близки (че и непознати) хора.

# 3 029
да ви се пооплача малко тука, че то е повече смях, отколкото  оплакване, де. Мойта свекърва е открила есенната сесия "обсъждане на погребението" и плануване - мисля, че това я забавлява откровено, а ако може и да уплаши някого- съвсем. Обадила се на половинът да му каже, че умира от бъбречна недостатъчност /след като 3 пъти спонтанно се излекува от рак, той е отхвърлен като възможна причина за смъртта/ та- бъбречна недостатъчност. Обадила му се и го наплашила, как бъбреците й спрели и умира и веднага да отида при нея да ми каже за погребението /отново/. След изслушване на симптомите/ пикае на капки постоянно и я смъди/ и преглед на изследванията, установявам смъртоносната диагноза остър цистит и все пак от чиста злоба казвам, че веднага отива в болницата на диализа, щото то не е шега работа. Тя ми обяснява, че не е толкова спешно и утре ще ходи да плати тока и вдругиден ще й донесат дървата и евентуално към четвъртък може да се натутка и да отиде в болница да умре. Нали......И като ме е хванала вече за слушател, без да отчете, че съм раздразнена до крайност, ми обяснява как да протече дългоочакваното събитие според нейната творческа визия.  Погребението. Слушам аз и повечето ми е бял шум- кой да носи ковчега бла-бла, кое одеяло / от моите/ си е предвидила и т.н. И изведнъж сменя интонацията и вика: И да не ме опява поп Ставри от малката черква, че той е голям курварин. Тъъъъй. Той човека е на 82 години и не само, че едва ли вдига самолета, но и изглежда все едно изобщо няма самолет, но обмислянето на вероятността попа да подхване лек флирт с мъртвото й тяло по време на опелото ми дойде съвсем сюрреалистично и се изцепих: Ма, майко, той на живо не те е закачал, пък на умряло- едва ли. Какво се притесняваш?  Тя запецна както си дрънкаше, да смели моето участие в дискусията. И млъкна и не ми говори. Наготвих й там и се прибирам и тя веднага грабнала половинът на телефона, да му каже, че тя изобщо не иска поп и опело и той ми предава туй по телефона. От майната си Райна за 2 лева на минута. И аз : Тъй ми! Никакво опело! То в нейния случай направо кол в сърцето ще трябва, за по-сигурно. Затваряй тоя телефон, че няма да има 3000 лева за бял ковчег и ще трябва у старата вана от фибростъкло да я сложа, да я пусна по Дунава и да й метна един коктейл Молотов, че да го докараме на викингско, ама ще ме глобят санитарните власти! От 20 години съм й снаха и тя от 20 години умира и тоз сценарий за туй погребение ми действа като червено на бик!

Общи условия

Активация на акаунт