10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 718 042
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 000
  • Най-красивата страна
Има хора естествено,но тя иска синът да дойде и да и откъсне грозде... Joy

# 3 001
Същата работа, в поголям мащаб:
Свекърът е намислил да отива в Охрид на екскурзия. Накара мъжа ми да отиде с колата от Пловдив до Бурса ( 500 км), да го вземе, да го закара до Охрид ( 1000 км), след един ден да го върне до Бурса (1000 км) и да се върне в Пловдив (500 км).
За целта си взе почивни дни ( защото свекърът беше решил, че иска сега и веднага, в работни дни), което при него означава разместване на пациенти и объркване на едномесечен график.
Не ме питайте защо мъжът ми го направи, че тази тема е дълга и широка и неприятна:(

# 3 002
  • София
Има хора естествено,но тя иска синът да дойде и да и откъсне грозде... Joy
Много поучителен случай - маминият златен да си изпати от мама. Иначе снахите сме зли и проклети, защото сме чужди, но ето как някои се отнасят и със своето дете. Но случката не е съвсем за тази тема, защото го е отнесъл синът, а не снахата

B.D.O, онемях. С такъв баща на мъжа ти не му трябват неприятели

# 3 003
  • София
Много бързам да се запиша в тая тема и минавам направо. Mr. Green

На 30-ти тоя месец ще идва поп в апартамента за водосвет. Като аз ще си направя питка за здраве, ядки, мезенца, кафе и десерт нещо. И днес свекървата ми звъни с думите Shocked: Не може така, ще си остане гладен попа, пратила съм свински пържоли, та да ги направим с картофена салата. doh #Shocked

# 3 004
  • София
До водосвета има 15 дни. Тия пържолки дали няма да понамирисват до тогава?
Иначе аз знам, че се прави нещо като лек коктейл по повода.

# 3 005
  • София
А, зависи от широкоскроеността на вярващите!
Може и танцувачки на пилон да поканят. Mr. Green

# 3 006
  • София
Седнали сме сутринта в едно кафене с приятелка и съпруга и.Звъни неговия телефон ,обажда се майка му и му казва веднага да тръгва,че има нужда от помощ.Той става притеснен и заминава при майка си.
Ние си пием кафето и се чудим какво ли е станало.След половин час,човека идва много бесен.
Бабата седяла пред входа и го чакала.А пред входа има астма и пейки.
Извикала го за да и отреже няколко чепки грозде,защото тя не можела да ги стигне ,а точно тогава и се прияло Mr. Green

Това аз го усетих с майка ми  Laughing
Звъни една Неделя(беше на работа)и с гробовен глас- "Д , може ли да дойдеш до работата... Имам нужда да дойдеш." и аз в шах, хващам детето(даже го събудих, че спеше), обличаме се и натам. От моя квартал до местоработата няма директен транспорт, още повече бях с количката.Та и доста ходене пеша имаше.
Пристигам и вече ми минават кой знае какви версия, най-лошата ми беше, че се е разделила с нейния приятел и сега няма къде да живее  Laughing  
Питам я какво се е случило и се оказва, че предната вечер си е счупила телефона, сутринта в 9 се е наредила да си купи нов, но не може да се регистрира в магазина за приложения и да си изтегли фейсбук  Joy     Crazy  
С мъжа ми по-рано през деня се бяхме скарали доста сериозно, като се прибрах му разказах, той толкова се смя, та забравихме противоречията.

# 3 007
Май заглавието на темата трябва да се допълни: тъщата и тъста.
Ние живеем в отделни населени места, но тя вече е доста възрастна и ѝ предлагаме да дойде при нас. Къщата е на два етажа и обитаваме втория. Нашата обаче от сега се застрахова, че няма да живее на първия етаж, защото доктора ѝ казал в долни стаи/на долния етаж/ да не живее. От къде доктора ще знае тя къде живее и евентуално къде може би ще живее. Сигурно има кристална топка.

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 22:16 от vasq_5

# 3 008
То тоя доктор на врачка мяса.  Mr. Green

# 3 009
Съфорумките сигурно помнят извисената поезия на моя свекър споделена с неколкомесечния му първороден внук. Минавам да допълня с новодочутите му рими  Rolling Eyes

Пътят от всяка любов и до всяка омраза
често е груба, погрешно изпусната фраза.
Обратният път, дори за добри християни
минава по правило само през яко еба**

и

Преди да подпишеш съюза си брачен,
вслушай се малко поне.
Бракът е възможно най скъпия начин
за безплатно пране.

Не мисля, че са негови, но ги рецитира с неземна радост и гордост от себе си, смятайки ги за мъдрост, която трябва да бъде предадена на невръстните му внуци.

Апропо, мъж ми е обвиняван в това, че е мъж под чехъл, защото не скача по команда в 00:00 часа наше време и не пуска скайпа, за да "забавлява" и "види" приятели, които баща му е поканил на по чашка в България. Обясненията, че помага на жена си да приспи трите си деца или я отменя докато тя работи след като те са заспали не минават. Под чехъл е и туй то  Crossing Arms

началото на творческата му кариера изпято на внука пред кръстника и гости:
Скрит текст:

Дядка, дядка, дядка -
х** му се мятка.
Ха на лево, ха на десно -
търси ду** тесно.

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 01:45 от babunka

# 3 010
Съфорумките сигурно помнят извисената поезия на моя свекър споделена с неколкомесечния му първороден внук. Минавам да допълня с новодочутите му рими  Rolling Eyes

Пътят от всяка любов и до всяка омраза
често е груба, погрешно изпусната фраза.
Обратният път, дори за добри християни
минава по правило само през яко еба**

и

Преди да подпишеш съюза си брачен,
вслушай се малко поне.
Бракът е възможно най скъпия начин
за безплатно пране.

Не мисля, че са негови, но ги рецитира с неземна радост и гордост от себе си, смятайки ги за мъдрост, която трябва да бъде предадена на невръстните му внуци.

Апропо, мъж ми е обвиняван в това, че е мъж под чехъл, защото не скача по команда в 00:00 часа наше време и не пуска скайпа, за да "забавлява" и "види" приятели, които баща му е поканил на по чашка в България. Обясненията, че помага на жена си да приспи трите си деца или я отменя докато тя работи след като те са заспали не минават. Под чехъл е и туй то  Crossing Arms

smile3532 smile3532 smile3532
Тоя човек изби рибата!

# 3 011
babunka Не мога да спра да се хиля.. Не знам кой ги е измислял тези рими, обаче явно е имал заложби  smile3532

# 3 012
  • Плевен
Бaбункa, aко свекър ти издaде стохосбиркa, моля дa я презентирaш тук. Тaя мъдрост не бивa дa остaвa сaмо зa вaшите децa и aз зa мойто ще купя стихосбиркaтa!  Вече съм му фен  bouquet

# 3 013
Ало, фенките, в такъв случай ви го предостъпвам одма  Mr. Green Но после не приемам рекламации, като се пръснат еротичните стихосбирки, на които е фен, из къщата Wink

п.с. допълвам си направо предишния пост да са всичките му рими до момента на едно място, за който му трябва приспивна поезия Grinning

# 3 014
Със сигурност някои ще дадат заден, ако им се натресе с тази поезия!

Общи условия

Активация на акаунт