10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 831
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 120
Момичета, извинявам се за спама но и свекито е овен като свекървата, мнсме близки, а аз и моя мъж също сме лъвове. За сега серазбираме супер. От тинейджърски години винаги си падах и съм била привлечеба от мъжлари лъвчета. На този му познавам дори физиономията като няма нужда да ми казва как се чувства, защото лъвовете сме мн честни и не можем да крием емоциите, като овните например. И за да потвърдя, да гадно е общуването с овен, моята баба ме вбесява защото винаги иска да е на нейното, слава богу че златната свеки( Златка) не е такава, още Wink

# 3 121
  • Sofia
...защото лъвовете сме мн честни и не можем да крием емоциите...
Тука много мога да поспоря! Всъщност няма да споря, просто ужасни хора има от всякакви зодии.

# 3 122
Момичета, извинявам се за спама но и свекито е овен като свекървата

Може ли за уточнение каква е разликата между "свеки" и "свекърва". Досега си мислех, че е едно и също.

# 3 123
Прекалявате вече! Темата е "10 евъргрийна,  free edition, от свекъра/свекървата", а последните поне 10 страници!!?!?! нямат нищо общо! Направете си друга тема и си обсъждайте каквото искате! #Cussing out #Cussing out #Cussing out Crossing Arms

# 3 124
Абе, май общуването със свеки си е гадно по начало, независимо от коя зодия е свекървата Simple Smile
Анонимен, кажи някой бисер, де!

# 3 125
Анонимната мишка дори като анонимна нищо по темата няма да напише – само слухти, дебне и се заяжда с другите.
Сигурно е някоя свекърва под прикритие, няма какво друго да е.  Mr. Green

# 3 126
Мислех си, че е случайност ,но не би. И тази година свекървата е решила да за колят прасето точно на рождения ми ден!  Mr. Green Било хубав ден, пада се неделя . Като я попитах директно защо го прави, каза , че било в моя чест hahaha Софри, гости,  свински мръвки и аромат на кисело зеле!  Идеалният празник за снахата!  Crazy

# 3 127
Данче, само като ти видях ника до темата знаех, че много ще се смея  hahaha

# 3 128
Радвай се, Данче! Една снаха си имат сега- само теб ще глезат! Mr. Green

# 3 129
Данче, нямаш мъж зад гърба си, рожбо. Това ти е проблемът, но ти си го знаеш. Ако имаше кой да тропне по масата и да каже на майка си, че за рождения ти ден имате други ангажименти, да видиш колко бързо щяха да променят датата.

# 3 130
Леле, каква чест! Да заколят прасе за рождения ти ден! hahaha
Обаче Как'Сийка е много права.

# 3 131
  • Бургас
Ми да си коли каквото иска. Ти защо трябва да присъстваш като не искаш?

# 3 132
А кой да шета?То  голям орашмак викат по нашенско .

# 3 133
А кой да шета? То голям орашмак викат по нашенско.

И в нашия край така казваме Peace.  Данче, вместо да се насладиш на деня, цял ден ще си на крак (и моето семейство коли животни и знам каква занимавка е цял ден - разфасоване, миене и почистване на карантия, готвене...

# 3 134
Данче, що не измислиш някъде разходка/почивка този уикенд? То голяма чест ти оказва свекървата, ама все пак е твоя ден.
 Много обичам и аз да се карат във форума анонимни мишки. Не осъзнават ли колко е жалко? Все едно да тропаш с крак скрит под масата. Ами не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт