10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 938
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 210
Аз ще изтипосам тук баба ми (Бог да я прости) но с тази случка много съм се ядосвала и в последствие смяла.
Бях малка някъде на 17 и за пръв път имах гадже. Той идваше с едно пежо 306 да ме взема от нас и спираше на булеварда. Бабето обаче много обичаше да ме следи къде, какво с кого правя и на балкона (ние сме на 6 тия етаж) излизаше с един бинокъл и ме гледаше къде отивам. Приятелите ми отдолу умираха от смях, а аз от срам. И идваше гаджето с пежото (тя много го харесваше), ама видяла недовидяла отишла да разправя на баща ми:
- Твоята щерка, да знаеш, едни мутри с джипове черни идват да я вземат....
Съответно татко ми звъни бесен : Къде си, с кого си, баба ти с бинокъла е видяла, не може да е объркала.... Joy
 Е такова нещо нямаше, нито мутри, нито джипове, явно е видяла някоя друга Simple Smile ама много се ядосвах.

# 3 211
Опасна бабка! Sunglasses

# 3 212
  • Стара Загора
Това с мутрите е уникално  Joy

Аз все се сещам за една история със свекито на една приятелка, колкото пъти да я чуя просто не ми омръзва, моята приятелка има голямо чувство за хумор и я разказва доста по- смешно от мен, но все пак  Outta Joint
Та свекито питала моята приятелка дали имат нужда от нещо за бебето, жената казала че има някой заделен лев и иска да помогне с някоя покупка, от което момичето се учудило бая, понеже свеки е лекооо стисната.  Laughing Ама решила да пробва все пак, споделила й е, че скоро ще почнат да захранват бебето и една сокоизтисквачка ще им е много полозна, дори и само да се включи в покупката. При което свеки тропнала с крак настоятелно, че тя ще им купи сама веднага една. Моята приятелка тамън се зарадвала, докато свеки не пристига след 2 дена с ето това https://www.masterhaus.bg/files/products/06/03/05/0603050578-1.jpg  Joy

# 3 213
  • Бургас
Доста лев е заделило бабето  Joy
Това най-новия модел сокоизстисквачки ли е  hahaha

# 3 214
  • София
Доста лев е заделило бабето  Joy
Това най-новия модел сокоизстисквачки ли е  hahaha
Това е модел на нервоизтисквачки  Laughing.

# 3 215
О, аз пък искам такава, а никъде не съм виждала. Не пия плодове сокове, трябва ми само, за да си изстисквам лимон за чая.

# 3 216
  • при късмета
О, аз пък искам такава, а никъде не съм виждала. Не пия плодове сокове, трябва ми само, за да си изстисквам лимон за чая.
Всеки магазин за домашни потреби, Джъмбо и голяма част от левчетата я предлагат

# 3 217
[/quotДай  адрес на лични да ти пратя една.

Яко се смях на изстисквачката.....сокове да искаш.За  захранване и отхранване. hahaha hahaha hahaha

# 3 218
Благодаря, значи ще гледам по-усърдно по магазините Simple Smile

п.п. То пощенските разходи за подобна джаджа сигурно надвишават цената ѝ в магазина, така че няма смисъл, но благодаря за предложението все пак bouquet

# 3 219
Моята джаджа май беше от някой от големите супермаркети, поглеждай и там. Много си я ползвам и обичам, но си струва около 2 лева сигурно. За специален подарък е наистина странно Simple Smile

Въпреки че аз тази коледа най-после намерих едно нещо дето реже тиквичките на тънки ленти с идеята да правя спагети от тях (опитваме се да не ядем тесто). И супер доволна, понеже отдавна го търся, тръгнах да поръчвам няколко за подаръци. Понеже за мен това е много ценно, та си мислех, че и другите така ще му се зарадват. А то - обикновена нескъпа джаджа всъщност,  за повечето хора напълно ненужна. Добре, че мъжът ми ме спря, иначе щяха да ме номинират в теми за изцепки на снахи, дъщери, сестри Simple Smile

# 3 220
Цитат на: Lucy in the Sky with Diamonds link=topic=425320.msg34687981#msg34687981 [/quote

Въпреки че аз тази коледа най-после намерих едно нещо дето реже тиквичките на тънки ленти с идеята да правя спагети от тях (опитваме се да не ядем тесто). И супер доволна, понеже отдавна го търся, тръгнах да поръчвам няколко за подаръци. Понеже за мен това е много ценно, та си мислех, че и другите така ще му се зарадват. А то - обикновена нескъпа джаджа всъщност,  за повечето хора напълно ненужна. Добре, че мъжът ми ме спря, иначе щяха да ме номинират в теми за изцепки на снахи, дъщери, сестри Simple Smile

Мисля, че се сещам за какво говориш - то май е белачка (за картофи и пр.), но аз режа морковите с него на тънки лентички.

Скрит текст:

# 3 221
Мисля, че се сещам за какво говориш - то май е белачка (за картофи и пр.), но аз режа морковите с него на тънки лентички.

Скрит текст:
Не, по-скоро е това
Скрит текст:

# 3 222
  • Стара Загора
И аз много уважавам спагетите от тиквички, ама това дето е като пясъчен часовник ми е много неудобно  Simple Smile
Ползвам си такава белачка 3 в 1 http://exo.bg/image/products/171798/carving.jpg

И за да не стане кулинарна темата един бисер от моята баба преди 1-2 години.
Взимам си аз смартфон, тя ме пита колко пари дадох за това, аз й викам 450 лв. И тя "Каквооо, толкова пари за телефон, така са те прецакали, защото даже и копчета няма"  Laughing

# 3 223
Хахаха, оф, те горките с тия техники.  Joy

# 3 224
яко Wink ако имаше копчета сиг щеше да е повече

Общи условия

Активация на акаунт