10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 912
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък го разбрах, че гаджето му не може да има деца  Mr. Green  Joy

Точно!
От години свекър ми си има любовница. Всъщност от десет.

# 226
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Shocked
Божеееееееееее..............!!!!!!!!!!! Shocked

# 227
E цяла тема не бях чела досега Joy

Мойта свеки е рускиня, пълно ку-ку!
Сина и много не я отразяваше /вече хич/, та взела да ми се мазни на мен, колко съм била добра, как той не ме заслужавал ooooh!, и особено как аз съм щяла да се разведа с него Shocked Shocked Shocked
Казах, че в нашите отношения работа няма, никой не и иска мнението и да не забравя че все пак говори не само за сина си а и за мъжа ми Mr. Green

Без грим не мърда никъде, облича се като тиин и много, ама много ме дразни!

# 228
Да се запиша и аз с един бисер ooooh!
Разхождаме се със свека из града и аз казвам ,че трябва да се отбием до някой банкомат ,за да изтегля пари.Тя ме гледа учудено и казва "Какъв банкомат ,те не работят ,днес е неделя ,кой работи в неделя ,бе момиче" Shocked Може би ди представя ,че вътре в банкомата стои кисела леличка назначена на половин щат и тя подава парите ooooh!

# 229
 Joy Joy Това за киселата лелка ми напомня за едно бисерно изказване от страна на моят баща. Пред х-л" Черно море" преди имаше една машина за пърж.кортофки, пускаш стотинки /1лв/  и т.н. Та минаваме една вечер от там с нашите и баща ми така Shocked #Crazy като разбра каква е машината и казва "Ти сигурнали си че не са заключили някой манго да пържи картофи Thinking" ooooh! hahaha hahaha Ужас

И за да не е спам, свеки един ден ми казва " Имаш ти късмет, случила си на свекърва! Да да, а каква можеше да уцелиш Crazy
Хахахаха, така ми стана весело пак въпреки калпавото време. Случила съм аз ,на мъж със сигурност ама за майка му не ми се вярва bowuu

# 230
Хахахаха, така ми стана весело пак въпреки калпавото време. Случила съм аз ,на мъж със сигурност ама за майка му не ми се вярва bowuu

Аз съм стигнала до извода, че няма комбинация добър мъж - свястна свекърва /поне никога не съм виждала такова чудо наживо/ Simple Smile

# 231

Аз съм стигнала до извода, че няма комбинация добър мъж - свястна свекърва /поне никога не съм виждала такова чудо наживо/ Simple Smile
Бившия ми и майка му бяха такава комбинация

# 232
Странно защо ти е бивш тогава Rolling Eyes

# 233
Странно защо ти е бивш тогава Rolling Eyes
Защото не си падам по добри момчета  Wink

# 234
  • София

Party ima

# 235

Тогава казвайте от къде си ги купувате бе хора Thinking

# 236
Отговорът според мен е в търпелива свекърва готова на компромиси, същото и за снахата. И много важно - мъж на място.  Peace

# 237
Най-големият бисер на свекито може би е този за рядката кърма ooooh!
Нейната кърма била много рядка ,като водица и затова не била кърмила.Но пък веднъж откровено си призна ,че много я е боляло и затова от двайстия ден децата й са били на кисело мляко ,разредено с вода Rolling Eyes Така си ги е отгледала и нищо им нямало  Rolling EyesСамо дето моя мъж на 32 години е над 100 кг,въпреки ,че почти нищо не яде,много лошо е захранен Confused
Другото нещо ,което ме изуми е ,че след имунизацията на детето ми се обади и с треперящ глас ми обясни как трябва веднага да отида и да купя на бебето АМИДОФЕН Shocked

# 238
  • пак там
... Само дето моя мъж на 32 години е над 100 кг,въпреки ,че почти нищо не яде,много лошо е захранен Confused

Сори за спама, ама моят мъж е кърмен до две години и е захранен направо по сега модерните стандарти, а е 150 кг (между другото, основно мускули). Какво общо има кърменето с килограмите?

# 239
Най-големият бисер на свекито може би е този за рядката кърма ooooh!
Нейната кърма била много рядка ,като водица и затова не била кърмила.Но пък веднъж откровено си призна ,че много я е боляло и затова от двайстия ден децата й са били на кисело мляко ,разредено с вода Rolling Eyes Така си ги е отгледала и нищо им нямало  Rolling EyesСамо дето моя мъж на 32 години е над 100 кг,въпреки ,че почти нищо не яде,много лошо е захранен Confused
Другото нещо ,което ме изуми е ,че след имунизацията на детето ми се обади и с треперящ глас ми обясни как трябва веднага да отида и да купя на бебето АМИДОФЕН Shocked

Амиии и да пулиш очИ, Амидофен ни даваха едно време, бре моме!  Laughing Сега даваш Панадол, Калпол, Нурофен... ама га мъжо ти е бил бебе, сиреч преди 32 години това са му давали след ваксина и за сваляне на Т.
Аз съм хранена с кисело мляко от 3-месечна. Ела ме виж сега 170 см. 50 кила и на долу. Явно лошо съм захранена.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт