10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 808
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 345
  • София
А не надигна ли завивката да провери дали практикувате безопасен секс  Laughing

# 346
Малиии,човек да не знае,да се смее или да плаче ooooh!

П.П.А ти зави ли го все пак? Whistling

# 347
Историята на ivss ме подсети следната подобна случка, която е абсолютно и съвсем истинска.
В кооперацията на леля ми има отдавна разведен мъж. Бившата му жена, малко преди да се разведе с въпросния господин, споделила на леля ми - всяка нощ, по няколко пъти свекърва й влизала в спалнята им и завивала "момчето си". Независимо от времето, часа...
Жената не издържала и подала молба за развод. За радост на мама, която после раздавала бонбони из входа, доволна, щастлива и най-вече спокойна.
Въпросната свекърва отдавна е покойница, а маминото е съвсем само и няма кой да го завива нощем. Вероятно все е със сецнат кръст.

# 348
Не съм сигурна дали съм го писала, но ще ме прощавате...  Wink
Смениха ми служебния номер на мобилния и реших да си запазя стария номер, защото беше хубав. Дадох й го /на Въпросната/ да го ползва, че и тарифния план е изгоден.
Както си му е реда, уведомих повечето хора от указателя си за новия ми номер, а някои, с които се чувам от дъжд на вятър - не.
Колкото пъти ме потърси някой на стария ми номер, толкова пъти тая вещица казва "НЯМА ТАКАВА"...  Shocked Shocked Shocked

# 349
Sourcherry и на моята свекърва й беше подобна целта. Да ме уплаши един вид. Но случаят е единичен, никога не се повтори, макар че дълго живяхме заедно. Един единствен път слушайки ни как спорим кой ще оправи леглото /на шега разбира се/ тя влетя отново в стаята и ми вдигна луд скандал колко лоша съпруга съм, че не искам да оправя леглото на синчето  Laughing
  Уникална женица е тя, много мога да разказвам. Като наближеше някакъв повод /8-ми март например/ ровеше в нещата на сина си да търси какви подаръци ни е купил. Веднъж беше прибрала парфюм купен за мен, а тя знаеше, че много го искам. Тогава нищо не казах, но след месец го съборих от високо "без да искам"  Whistling и се счупи  Mr. Green Ами непохватна съм, извиних й се даже  Laughing
   Абсолютно всяко ново нещо, което си купех след ден два максимум го имаше и тя /дрехи, обувки и т.н./ и ако се окажеше, че моите са по-скъпи им се случваха разни произшествия случайни. Например чисто новата ми бяла блуза се беше озовала "случайно" на ръждива тел на простора. Ръждата не се изчисти, блузата замина в коша, ама свеки имаше нейната такава.
   И все в този дух, образ си е жената и до днес. Слава Богу вече не съм й снаха  Crazy

# 350
  И най-любимата ми изцепка - Мъжът ми пътуваше с корабите. Идва си след 6 месечен курс. Още бяхме гаджета, но живеехме при свеки вече. Вечерта се прибираме рано, за да си се нарадваме така да се каже. Лягаме ние, унесени в милувки и все що си трябва  Mr. Green усещам нещо като полъх на вятър в краката ни. Февруари е все пак, решавам да не обръщам внимание, но пак усещам полъх, че и докосване. Поглеждам и ... свеки  Shocked В момента, в който засичаме погледите си тя се изцепва: "Еййй не му завиваш краката, ще го простудиш"  Joy

Laughing ooooh! А свекървата под леглото ли се беше скрила? В засада? Laughing

# 351
Съвсем прясно-тя, за мъжа ми:..."Той... слуша жена си...вместо да дойде да види майка си..."

# 352
Съвсем прясно-тя, за мъжа ми:..."Той... слуша жена си...вместо да дойде да види майка си..."

Аз пък нарочно казвам пред нея, че мъжът ми я слуша. Даже, тя, се беше притеснила и едва ли не ми се извиняваше, че той я е слушал, но аз най-невъзмутимо я светнах, че въобще нямам намерение да си развалям добрите отношения с него, заради глупости.

# 353
Със свекърва ми живееме в един квартал. Веднъж разхождайки се с бебка, тя ни среща поглежда 6 месечната си внучка и ме пита: "ТОВА ЕМИЛИ ЛИ БЕШЕ?"

# 354
Със свекърва ми живееме в един квартал. Веднъж разхождайки се с бебка, тя ни среща поглежда 6 месечната си внучка и ме пита: "ТОВА ЕМИЛИ ЛИ БЕШЕ?"

ooooh!

# 355
  • София

ooooh!
еееее,това е гадно Sick

# 356
Страхотна тема  Peace
Обаче си мисля , че някои от вас сте оставили свекървещиците си да стигнат твърде далече...
Аз на моята отдавна съм и взела страха , та сега не смее и дума да ми каже ( понякога буквално Mr. Green).

# 357
Свекърите бяха дошли на гости покрай моя рожден ден, беше минал, но аз решавам да ги почерпя на заведение по повода. Съгласяват се те, отиваме, тръгвам аз да плащам сметката и свекървата ме хаваща за ръката с думите :"Не! Не искам да ни черпиш.Не мога да позволя. Разбери, присяда ми като знам как с твойта заплатчица ще трябва да похарчиш 20 лева  Crazy" Е, хубаво де, тя си има добри доходи, но толкова нетактично и несъобразително изказване....думи нямам. Казвам й, че изобщо няма проблем и искам да ги почерпя, за това съм ги поканила, но тя с нетърпящо възражение движение бутна парите в ръцета на сервитьора. Е, мисля че повече почерпка няма да види от мен в този живот  Tired.

# 358
Моите конфликти са предимно със свекъра...Досега все си мълчах/вече 10-11 год./,но вече ми избиват нервите и започнах да надавам глас,а то се изразява в това да защитя децата си и да им напомням,че имат и други внуци-моите деца, а не само децата на другия им син.
Та...бисера/последния/ на свекъра по време на един спор беше:''Аз винаги съм прав и никога не бъркам'' , при което ме напуши такъв смях,че дори не се сетих какво да отвърна ooooh!.

Като се върнем от гостуване при тях ми трябва една седмица за да спра да се изнервям и да ми е ''чоглаво'', само като се сетя за изкараните часове там...,но и гостуванията доста намаляха-4 или 5 тази година,а догодина и по рядко Simple Smile.

# 359
Моите свекъри намират сина си и респективно внуците си за много красиви, а мен за грозновата.Когато сме заедно /а още по-добре да има и други хора около нас/, много обичат да се възхищават гласно как и двете чаавета приличат на баща си, а той пък какъв майстор бил, че с такава майка такива красиви деца направил.Хората около нас леко се объркват, защото ние със съпруга ми много си приличаме визуално, а и аз съвсем не съм "грозновата", та започват да се чудят къде пък може да се е скрила грозничката майка на хубавите деца  Whistling.
 В прекрасни отношения сме, и за това не пиша в другата тема, и винаги ги оправдавам с възпитанието, манталитета и възрастта, въпреки че ако знаеха за моето снизхождение, биха се обидили.

Общи условия

Активация на акаунт