10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 819
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 330
Е те това тата и мама и баба не го смятат за говорене  Naughty Мойта иска изречения да прави на 1 годинка  Rolling Eyes

Именно - защо не ги попиташ - сина им можел ли е да го прави - на моя въпрос ми отговориха, че не помнят! Wink

# 331
Божеееееее , че как ще помни тя горката дори не помни в колко часа се е родил първородният и син  Rolling Eyes Чак се чудя датата как е запомнила.
Те (т.е. свекървището и майка и ) първо казваха , че на 9 месеца е проходил , пък в същото време на малката и се радваха и и се чудеха как на 10- 11 се изправя в леглото , след това на година и месец , когато се пусна самичка да ходи казаха , че и баща и на тази възраст проходил и така ...... Тя веднъж ми разправяше , че всичко си записвала на магнетофон , ама милата загубила нейде лентите и сега нищо не помни  Whistling Пък как да стане като бабите са и го гледали от самото начало , тя дори веднъж не си е изкъпала бебето само майка и и свекърва и  ooooh!

# 332
Писала съм и друг път,че се разбираме,т.е.-имали сме спорове,но винаги стигаме до компромис,всичко се изяснява на момента!Подарява ми много хубави неща-или практични(шалте беше миналата година,все с него си спя Heart Eyes),преди това страхотна сребърна гривна(носи ми късмет)...
Но много ме дразни,когато реша да намаля яденето,защото според нея съм "болезнено слаба".Една вечер твърдо заявявам,че няма да ям,само 1 ябълка,а тя:"Ма ти ще умреш до сутринта!!!!"Искаше да каже"...от глад!",ама спря по средата.Много я гаврихме после,мъжът ми й вика:"Ти желаеш смъртта на снаха си,така лиии?" hahaha
wondertedy7 ,и моята нищо такова не помни!Но смятам,че едно време не са се следили до такава степен тези неща-час на раждане,какъв ден от седмицата е било,докога е кърмено,прохождане,зъбки...нищо не помни свекито,а и майка ми толкова си спомня!Затова аз си записвам Wink!

# 333
Имах мнгоооого сериозни проблеми с кърменето, а свекито вместо да попита поне от човещина как съм, гледа лошо и коментира : "е, как да кърмиш, то трябва да имаш гърди" /аз съм с малък бюст/  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 334
  • София
Имах мнгоооого сериозни проблеми с кърменето, а свекито вместо да попита поне от човещина как съм, гледа лошо и коментира : "е, как да кърмиш, то трябва да имаш гърди" /аз съм с малък бюст/  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това ме разсмя(не, че не можеш да кърмиш, а че свекърва ти разсъждава така тъпо). По мои наблюдения точно жените с по-малък бюст кърмят по сполучливо, дори съм си го обяснила за себе си, но винаги има изключения. Всичко е въпрос на шанс и желание. Познавам жена, която е кърмила първото си дете 1 год и половина, а второто и третото(близнаци) нито ден.
Извинявам се за офф-а.

# 335
тя горката дори не помни в колко часа се е родил първородният и син  Rolling Eyes Чак се чудя датата как е запомнила.

....Пък как да стане като бабите са и го гледали от самото начало , тя дори веднъж не си е изкъпала бебето само майка и и свекърва и  ooooh!....

Embarassed аз също не помня, 2 деца отгледах и не мога да кажа нито в колко часа са родени, нито кога са проходили, нито кога какво са правили/яли за пръв път. Щом нещо мине, си го 'изтривам' от паметта и го забравям, тотално.  Shocked
Явно ни е семейна черта, защото майка ми също не помни нищо за мен, и баба ми, която и е помагала с  отглеждането ми.  Thinking
Ама под нищо, имам в предвид, че не знаят аз на ясла ходила ли съм, 'абе май неее'  Crazy

Мъжа ми пък не помни дати, изобщо, трябва да помисли малко преди да каже кога сме родени аз и дъщеря му. И специално за малката не съм сигурна, че ще каже точно.

# 336
  • Lost in a fairytale ...
тя горката дори не помни в колко часа се е родил първородният и син  Rolling Eyes Чак се чудя датата как е запомнила.

....Пък как да стане като бабите са и го гледали от самото начало , тя дори веднъж не си е изкъпала бебето само майка и и свекърва и  ooooh!....

Embarassed аз също не помня, 2 деца отгледах и не мога да кажа нито в колко часа са родени, нито кога са проходили, нито кога какво са правили/яли за пръв път. Щом нещо мине, си го 'изтривам' от паметта и го забравям, тотално.  Shocked
Явно ни е семейна черта, защото майка ми също не помни нищо за мен, и баба ми, която и е помагала с  отглеждането ми.  Thinking
Ама под нищо, имам в предвид, че не знаят аз на ясла ходила ли съм, 'абе май неее'  Crazy

Мъжа ми пък не помни дати, изобщо, трябва да помисли малко преди да каже кога сме родени аз и дъщеря му. И специално за малката не съм сигурна, че ще каже точно.

Затова ли са ти в подписа?  Joy

Извинявай, шегувам се  Simple Smile Стана ми смешно  Hug Hug

# 337
  • Murcia, Spain/Ruse
Тя и мойта каза че мъжо на 10 мес цяло изречение правил,защо детето ми още само думички казвала....тя беше тогава на 1г и 7-8 мес,е сега вече шляпа здраво за нейна радост JoyНо на 10 мес.... newsm78 newsm78 newsm78няма как да стане,освен ако мъжо ми не е гений или вундеркин и все още да не го знае Joy Joy Joy

# 338
  • София
Татяна, бягството не е начин  Wink

И аз да се намеся, защото съм потърпевша.

Понякога бягството е единствения изход Hug.

И аз по темата: търпях година и половина, публикувах евъргрийни на свекървището. Накрая реших, че здравето на детето е по -важно, а мъжо като за всичко слуша майка си да я викне да живее с него и се изнесох. Стискайте палци защото сега ме чакат дела и прочие.

И да напиша последните евъргрийни: 34 градуса чешмяна вода е по-студена от 26 градуса слънчева морска вода. Детето за втори път е с р**во, защото тъкмо му мина едното и разви непоносимост към лактозата. а свеки го тъпче с храна от видин, детето пак с разтройство и вместо диета и безлактозно млако 'трябва антибиотик'.
Сега си живеем отделно, захранваме се бавно и нямаме никакво р**во.
А за мъжа ми мнението на майка му е по-важно от това на педиатрите - нямам думи!!!

# 339
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

стискам всички палци.  Hug

и съвет от препатила, по взаимно съгласие е по-бързо и по-лесно, но не винаги става  Confused .
като не стане, давай пари, подкупвай съдии и плащай на неговия адвокат колкото на твоя, защото в тази част от населението чест и почтеност няма. моя се оказа с 500 лева по-прав от мен  Tired

# 340
asia_nika, късмет ти здрави нерви ти желая Hug!

Това, което си направила е най-доброто за теб, и за детето ти.
Кураж и щастие ти желая!

# 341
На гости сме при брат му на Милото, заедно с майка му и баща му.
Става време майка му да си изпие лекарството и тя се обръща към сина си: "Я ми сипи в чашата бира да си изпия хапчето!" beer
Ние всички започваме да се подсмиваме, а тя: "Е кво, с ракия ли да го изпия?!"  Crazy Wine Glass

# 342
  Много се смях с тази тема  Laughing Има култови изцепки.

За моите бивши свекъри мога цял сборник с бисери да издам, поредица даже, но не заслужават чак толкова внимание. Ето няколко само:
- Аз бременна в първите месеци и се съдирам да повръщам. Мъжът ми излиза сутринта рано по работа, а аз оставам със свеки цял ден. Денят ми премина в тигели от леглото до банята  Sick и няколко подхвърлени "пак ли?!" от свеки. Следобед към 5-6ч ми светва и излизам така с развлечената тениска да глътна въздух в парка до нас. Не нося нищо и предупреждавам свеки, че нямам ключ. Връщам се след най-много час и по стълбите срещам мъжът ми едновременно бесен и притеснен, целия червен. Филмът е следния - прибира се той и пита: - Къде е И.?. Получава отговор "Не знам, излезе сутринта на лекции и не се е прибирала"  Mr. Green

Посред лято в най-големите жеги си криеше отворени кутии натурален сок в един шкаф в нейната стая да не й ги изпия случайно  Mr. Green

И най-любимата ми изцепка - Мъжът ми пътуваше с корабите. Идва си след 6 месечен курс. Още бяхме гаджета, но живеехме при свеки вече. Вечерта се прибираме рано, за да си се нарадваме така да се каже. Лягаме ние, унесени в милувки и все що си трябва  Mr. Green усещам нещо като полъх на вятър в краката ни. Февруари е все пак, решавам да не обръщам внимание, но пак усещам полъх, че и докосване. Поглеждам и ... свеки  Shocked В момента, в който засичаме погледите си тя се изцепва: "Еййй не му завиваш краката, ще го простудиш"  Joy

# 343
  • София
А стига бе  Shocked  Joy това последното мислех, че само във вицовете го има  Laughing

# 344
 Бе то и аз си мислех, че са легенди подобни случки, ама на - случи ми се  Laughing Нали не мислите, че наистина за това точно е влязла в стаята  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт