10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 992
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 600
  • където ми харесва
на морето сме и свеки отива до една съседка (позната) да се видят. Връщат се и гледам детето изяло половин шоколад и като поглеждам той черен  ooooh!. Казвам ама как може да дадеш на 3 годишно дете половин голям шоколад и то Черен....а тя е кво толкова аз не съм видяла,че е черен. викам сега и сипи и 2 кани кафе и сме готови #2gunfire #2gunfire #2gunfire
иначе, когато сипвам на детето кола ми прави забележка хахахха

За колата и аз бих направила забележка...
Това е нещо, което със сигурност избягвам да давам на децата си, а и аз самата не пия. Смятам, че е много по-вредна от един шоколад...
Само вметка, знам, че не съм по темата.

# 601
Свекър ми е 120кг.,не мисли за нищо друго освен за ядене. Мъжът ми понапълня малко, но взе да сваля някое друго килце, а свекъра му вика: "Мъж под 100кг не е мъж" Laughing Ааа и понеже всички в тяхната рода са малко по-ниски другата му редовна реплика е: "Високите хора са създадени, за да носят вода на ниските" Grinning Аз съм малко по-висока какво да се прави Rolling Eyes Grinning

# 602
 Това последното ме подсети, че и в родата на мъжа ми са по-дребни, а пък аз съм сравнително висока и свекър ми веднъж заяви, че "ниските хора били по-интелигентни". newsm78

# 603
  • където ми харесва
Това последното ме подсети, че и в родата на мъжа ми са по-дребни, а пък аз съм сравнително висока и свекър ми веднъж заяви, че "ниските хора били по-интелигентни". newsm78
Да, или използват другата по-груба реплика "ум на високо не вирее"... Shocked Контра отговора е "а на ниско мухлясва" ooooh!
Понеже съм ги чувала (не в родата), но по мой адрес, отправени от по-високи или по-ниски от мен ЖЕНИ Laughing

# 604
  • София
на морето сме и свеки отива до една съседка (позната) да се видят. Връщат се и гледам детето изяло половин шоколад и като поглеждам той черен  ooooh!. Казвам ама как може да дадеш на 3 годишно дете половин голям шоколад и то Черен....а тя е кво толкова аз не съм видяла,че е черен. викам сега и сипи и 2 кани кафе и сме готови #2gunfire #2gunfire #2gunfire
иначе, когато сипвам на детето кола ми прави забележка хахахха

За колата и аз бих направила забележка...
Това е нещо, което със сигурност избягвам да давам на децата си, а и аз самата не пия. Смятам, че е много по-вредна от един шоколад...
Само вметка, знам, че не съм по темата.

По темата за колата да ви кажа на забележка на майка ми отправена към сина ми / тогава беше към 15-16 г/ колко е вредна за момчетата той й отговори" Няма страшно бабо сега има трибестан  Joy"

# 605
ОООх, големи легенди за таз кола! Аз пък години на ред вече съм пристрастена към нея, само докато бях бременна и сега като кърмя съм я намалила, но спряла. И хей, жива съм още!!!

Аз нямам бисери с моите свекъри, но темата е много интересна и говори много за манталитета, възпитанието, настройката на света и пр. които са присъщи на това поколение, явно си има защо...

# 606
  • На морето!
ОООх, големи легенди за таз кола! Аз пък години на ред вече съм пристрастена към нея, само докато бях бременна и сега като кърмя съм я намалила, но спряла. И хей, жива съм още!!!
Аз пък от такива реплики, във всякакви варации откачам. Или от прословутия пример "едно време баба ми на село само така е правила".

# 607
Всеки има право на мнение, аз говоря от опит. Peace

# 608
Тази тема освен, че е много весела говори много и за снахите  Mr. Green

# 609
  • София
Добрютро!
Сетих се тия дни за един лаф, изтърсен от свекър ми преди няколко години.
Братът на мъжа ми се обади, че ще дойде с момиче за преспиване. Свеки се спече, ядоса, развика - ние останалите, заедно със свекър ми, се спукваме от хилеж, като я  гледаме как фучи. Слага чаршафи на две легла в две стаи  hahaha, бръмчи, че ще ходи да ги проверява - майтап голям.
Питам я “Бе ти и за мен ли така се спече, преди да се запознаем?“ . Свекър ми сериозно отговаря “ Не!  Naughty За теб се радвахме. Сега, обаче, вече знаем какво ни чака.  Crossing Arms
 Joy

# 610
Децата са на гости на свеки, добра жена, ама леко недочува Simple Smile
Вчера се обаждам и казвам:
-Здрасти, как са децата?
-Ааа добре съм, благодаря
 #Crazy
-а децата как са?
- ааа и той е добре (свекъра)
аз вече се дера:
-а децата как са?
-добре, лека работа, утре ще ти звънна  hahaha
Не и се подигравам, много ми помага жената, ама никога не казва, не те чух, повтори, винаги си ги намества както тя прецени  Mr. Green

# 611
В рискова бременост съм и по спешност ме приемат в Плевен за съмнение за изтичане на води, всичко мина добре, прибираме се и свекървата от вратата- Виждаш ли какво става, като купуваш предварително неща и дрехи за бебето, като ти казвам аз да не купуваш,ме слушай  Mr. Green

# 612
  • София
В рискова бременост съм и по спешност ме приемат в Плевен за съмнение за изтичане на води, всичко мина добре, прибираме се и свекървата от вратата- Виждаш ли какво става, като купуваш предварително неща и дрехи за бебето, като ти казвам аз да не купуваш,ме слушай  Mr. Green
А ! Да знаеш да слушаш жената вече щото то от това купуване предварително ще да е изтичането на водата  Joy

# 613
  • Бургас
А ! Да знаеш да слушаш жената вече щото то от това купуване предварително ще да е изтичането на водата  Joy

Ох, цяла бременност все такива глупости слушах... Много суеверна свекито, ама то от мързел хората си измислят какви ли не суеверия!
Като се роди - всичко ще й купим! Ама не по-рано. Добре че всичко си купих щото като се роди Михаела дойдоха с 3 парцала очебийно носени от друго дете и то мнооооооооооооого големи, за поне 2 годишно!
Мойта свека като работила в един завод и само кабели прескачала и мъжа ми се бил увил 3 пъти в пъпната връв! Ужас, едвам ги спасили! Пък на нейната свеки й се прияло маслина, пипнала се някъде си и свекър ми имал маслина /белег/ на това място! Ми то по тая логика да не се пипнеш 9 месеца! Да не излезеш и навънка!

# 614
  • София
Малко офф - имам такава позната, изключително суеверна. На кого се е метнала - не е ясно, но майка й не можа да я убеди да купи 1 боди за бебето преди да се роди. Беше забранила и на роднините си. Та срещам майка й и я питам как е - та тя ми се оплака, че сушили със сешоар вечерта преди деня за изписването комплекта за изписване на бебето и чаршафчетата, че да могат да ги постелят.
Пиша това, за да се види и практическата страна на въпроса с некупуването  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт