10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 998
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 585
  • I want it all and I want it now.
Е това ,все още ми е смешно. Минава ,нашата сватба. Давам на свеки  лентата от апарата на майка. Като и казвам извади си ,който искаш.Вътре имаше снимки от преди ритуалната зала. Съответно с  мой роднини.  Нямаше цифрови апарати тогава. След известно ,време ми  връща лентата.  Провежда се следният диалог.:
Аз: Извади ли ги?
Тя: Тя. Да , ама от фотото са ми дали и др. снимки.Аз , проявих целият филм.
Аз: Как ,така?  Thinking
Тя: Имаше , снимки на непознати хора.
Аз: Дай да ги видя.
Тя: Аз ги скъсах. hahahaЯдосах се много.
Снимките се оказаха  на моите братовчеди с който тя се познава. Те са общо 3-ма души. Снимани в нас и ние присъстваме на снимките. Ама ,нали са чужди хора. hahaha hahaha hahaha

# 586
Е това ,все още ми е смешно. ....Ама ,нали са чужди хора. hahaha hahaha hahaha

Нали знаеш лафа : Сватове роднини не стават  Mr. Green

# 587
  • София
Хехе, ами значи е крайно време да го научиш Laughing После чипсове, близалки и т.н.
Аз бременна.  На поредната консултация, лекарят хваща супер кадър на лицето на бебка. Цялото личице се вижда, че и усмихната Heart Eyes Горда, изпращам снимката на свеки. Очаквам реакция "Колко е сладка, каква красавица и т.н'. Обажда се свекър ми : "Ти сигурна ли си, че бебето се развива нормално? Много зле изглежда, много и е високо челото". (Действието се развива в 26 г.с, бебка е 800 гр). Тогава пощурях и плаках доста, ама сега вече се смея, де. (Но не съм му го простила)

Че бременните реват за какво ли не - истина е, но че свекърите ти са особено "тактични" - и това е истина. Сега вече си знаеш - хич не пращай непоискани снимки.
Докато само аз имах дете, свекърва ми от немай къде държеше с години 1 нейна бебешка снимка, без да ми поиска друга, а сега където погледнеш - снимки на другите й внуци.

# 588
  • София
На въпрос на дъщеря ми към свекървата може ли утре да дойде у тях свеки й отговори : " Не може баба , че в сряда с дядо се къпем и няма да има време "  newsm78

# 589
  • Fort Worth, TX
На въпрос на дъщеря ми към свекървата може ли утре да дойде у тях свеки й отговори : " Не може баба , че в сряда с дядо се къпем и няма да има време "  newsm78
Твойте по ден и час ли се къпят?Верно е голям бисер.

# 590
  • София

След този бисер разбрах че хората си имат режим на къпане.В сряда и неделя  Sick Сигурно затова свекъра понамирисва на пот всеки път като мине покрай мене.

# 591
  • Fort Worth, TX

След този бисер разбрах че хората си имат режим на къпане.В сряда и неделя  Sick Сигурно затова свекъра понамирисва на пот всеки път като мине покрай мене.
Леле, тогава ние дето се къпем по 2-3 пъти на ден ще сме разсипници на вода и ток.Подари й дезодорант и душ-гел за коледа.

# 592
  • София

Леле, тогава ние дето се къпем по 2-3 пъти на ден ще сме разсипници на вода и ток.Подари й дезодорант и душ-гел за коледа.

Този номер не минава - пробвала съм.Соят известно време в шкафа и после ги дава или на зълва ми или на мъж ми / зависи дамски или мъжки има/ защото те такива неща не ползвали.
Добре че ги виждам от дъжд на вятър.Тя свекрва ми не мирише обаче свекър ми мирише на пот та се не трае.

# 593
  • Бургас

Този номер не минава - пробвала съм.Соят известно време в шкафа и после ги дава или на зълва ми или на мъж ми / зависи дамски или мъжки има/ защото те такива неща не ползвали.
Добре че ги виждам от дъжд на вятър.Тя свекрва ми не мирише обаче свекър ми мирише на пот та се не трае.

Хахах, това малко като спам ама подобна случка имам със съседките  Joy
Чувам кучето лае и понеже имам един шкаф отвън и разни цигани се мотаеха из входа поглеждам през шпионката да не се тараши и чувам на съседната врата следния разговор: Две комшийки, които са съквартирантки живеят там, а третата от друг апартамент ги търси. "Бабо Иванке, не можем да ти обърнем внимание днеска, страшно сме заети" и тя отговаря "Добре, аз само ви се обаждам, че излизам ако искате елате долу" и първата пак:"Ама аз ти казвам. че сме много заети. Днеска е Петък. В Петък перем, къпем се, много сме заети"  Joy

На мен внезапно ми възникна въпросът, ако другия петък спрат тока или водата, какво ще правят завалийките?  newsm78

# 594
Ами ще чакат другия петък, кво толкова  Mr. Green, график това, не е шега работа.

На мен пък ми напомни старичкия виц, за оня дето отишъл командировка в луксозен хотел, баня с вана, той погледнал и си казал: "Ех, че хубава вана, де да беше събота да се окъпя"  Joy

# 595
  • София
Анито , е как какво ще го отложат за следвашия петък.Няма да си променят графика жените.

# 596
  • Шумен
Това с графика на собствен гръб го изпитах преди десетина години. Няколко месеца работех в една сладкарница в селото на майка ми и живях при баба и дядо. С баба за друго през живота си не съм се карала, но за бойлера първата седмица беше война. Как така дръзвам всеки ден да го пускам, много ток отивал, пък и какво толкоз имам да се мия  Close Накрая сключихме примирие, да го пускаме през ден и с един бойлер вода 2 дни да се къпя като си правя сметката на топлата вода. Баба действително топлия кран в кухнята не го ползва а с чайник си топли вода за съдовете лятото а зимата на печката  Crazy С дядо веднъж седмично се къпеха, като двамата ползват цял бойлер. За пране пак с чайника а в най-горещите дни вода се топли и на слънце и баба с нея се полива извън графика, като не може да се стопли пропуска миене  ooooh!

# 597
Момичета, май объркахте темите. Тази е за забавни изцепки. За оплакването е другата  Grinning

Grinning извинявай, ама аз историята си я имам за изцепка  Grinning

# 598
  • Луната
Joy
Това ме разби.  Joy
Страхотна темичка. Ще я изчета пък и може и аз да се включа с някой бисер Mr. Green Laughing

# 599
  • София
на морето сме и свеки отива до една съседка (позната) да се видят. Връщат се и гледам детето изяло половин шоколад и като поглеждам той черен  ooooh!. Казвам ама как може да дадеш на 3 годишно дете половин голям шоколад и то Черен....а тя е кво толкова аз не съм видяла,че е черен. викам сега и сипи и 2 кани кафе и сме готови #2gunfire #2gunfire #2gunfire
иначе, когато сипвам на детето кола ми прави забележка хахахха

Общи условия

Активация на акаунт