Не си го слагай на сърце .
"

Горда, изпращам снимката на свеки. Очаквам реакция "Колко е сладка, каква красавица и т.н'. Обажда се свекър ми : "Ти сигурна ли си, че бебето се развива нормално? Много зле изглежда, много и е високо челото". (Действието се развива в 26 г.с, бебка е 800 гр). Тогава пощурях и плаках доста, ама сега вече се смея, де. (Но не съм му го простила)
От тогава носи по две малки пакета
Жената иначе носи яйца и зеленчуци с празни ръце не идва от село. От последното и гостуване остана друг бисер пак за ядене. Пита ме какво им е било менюто на обяд и кой колко е изял, споделих колко злояда е Валерия и не иска дори и да опита готвено
На което тя ми заявява "Тука пред отсрещния блок продават домашно мляко, от него трябва да взимаш че е хубаво и като ти донеса следващия път пресни яйца ще и разбиеш с мляко да пие". Не съм запозната с ползата от този коктейл, но аз сурово яйце с мляко не бих пила какво остава да дам на две годишно. Да не говоря за съмнителното качество на предложеното мляко. 

пък свекъра минава по тъч линията нещо. Щото знае как точно се строява свекърва ми
"