10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 718 012
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Винаги съм се чудила на такива родители.Как може да си изгониш детето ?
Не си го слагай на сърце .

# 571
Момичета, май объркахте темите. Тази е за забавни изцепки. За оплакването е другата  Grinning

# 572
  • София
Ей ти на една веднага “Уф, детето нищо сладко не яде. Не може така, ТРЯБВА да се научи да яде шоколад“  Laughing

# 573
С мъжа ми още сме гаджета. Идва свекърва ми и ме пита: "Вие с Миро някакви сериозни намерения имате ли ?". И аз малко стресната и мънкам: "Ами не знам, още нищо сериозно няма.. " и тя: "А, добре, щото и аз така си мислех, от самото начало не ми изглеждаше СЕРИОЗНА  Crazy"

Свекъра към мъжа ми: "И да вземеш да строиш жена си и майка си да се сдобрят"  #Cussing out

Има и една забавна случка с една свекърва, но не моята. Значи тя е майка на приятел на мъжа ми. Ние сме им на гости, тя също е дошла за малко, и моли мъжа ми да отиде да поправи някаква печка у дома й. Аз се мръщя щото е за неделя уговорката, и тя ми забелязва физиономията и казва: "Роси, пък ти недей ревнува, аз съм жена на години"  Crazy  Joy

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 15:06 от rosy_bosy

# 574
Айде, да ви споделя и аз една, на моята бивша свекърва. Но не пред мен, а пред сина й:
Вижда ме жената за пръв път на снимка и му казва: "...., майко, моля те, не го лъжи това миловидно дете!"
Жената, се притеснила ... за мен.  Grinning

rosy_bosy, много умен свекър имаш. Понякога две жени, като се хванат за косите имат точно нужда от строяване  Grinning

# 575
Момичета, май объркахте темите. Тази е за забавни изцепки. За оплакването е другата  Grinning
Уф, то на мойто свеки второто й име е "Забавна изцепка", ама почти нищо не помня от лафовете й. Решила съм съвсем съзнателно да не помня дълго какво ми е казала, че иначе вместо любов към нея ще взема, видиш ли да тая ....негативизъм! Heart Eyes
Но ето едно прясно от онзи ден. Идва на гости и първите й думи: Говори ли вече детето? Ние с мъжът ми се споглеждаме и отговаряме: Ами, не...казва само мама и тати. Тя: Ау, не може така! Много е малко това! Вече трябва да говори! Докторката какво каза - да не изостава в развитието?  Shocked
Ние - в шок! Ама, как ще изостава, че тя няма година и пет месеца.... ooooh!

# 576
Ей ти на една веднага “Уф, детето нищо сладко не яде. Не може така, ТРЯБВА да се научи да яде шоколад“  Laughing

Хехе, ами значи е крайно време да го научиш Laughing После чипсове, близалки и т.н.

Аз бременна.  На поредната консултация, лекарят хваща супер кадър на лицето на бебка. Цялото личице се вижда, че и усмихната Heart Eyes Горда, изпращам снимката на свеки. Очаквам реакция "Колко е сладка, каква красавица и т.н'. Обажда се свекър ми : "Ти сигурна ли си, че бебето се развива нормално? Много зле изглежда, много и е високо челото". (Действието се развива в 26 г.с, бебка е 800 гр). Тогава пощурях и плаках доста, ама сега вече се смея, де. (Но не съм му го простила)

# 577
  • Шумен
И друг път съм писала за бабата на мъжо (майка на свекървата) понякога е страшен образ. Идва на гости и какво да донесе на малките се чуди, носи им едни пръчки. Децата съответно се сдърпват за кой са точно (винаги всичко е по две  Rolling Eyes) Казвам и "Като си решила да носиш вземи две или нищо" а тя ми отговаря "Ми те торбите много тежат и реших да взема само едни пръчки ама големи"  hahaha От тогава носи по две малки пакета  Simple Smile Жената иначе носи яйца и зеленчуци с празни ръце не идва от село. От последното и гостуване остана друг бисер пак за ядене. Пита ме какво им е било менюто на обяд и кой колко е изял, споделих колко злояда е Валерия и не иска дори и да опита готвено  Tired На което тя ми заявява "Тука пред отсрещния блок продават домашно мляко, от него трябва да взимаш че е хубаво и като ти донеса следващия път пресни яйца ще и разбиеш с мляко да пие". Не съм запозната с ползата от този коктейл, но аз сурово яйце с мляко не бих пила какво остава да дам на две годишно. Да не говоря за съмнителното качество на предложеното мляко.

# 578
  • София
desitoo  , Да са ти живи и здрави куклите и много да те радват   bouquet
По темата .Преди години в една от малкото ни разправии : оплаквам се че мъж ми зачестява прибирането от работа в нетрезво състояние на което тя ми отговаря " ми ти само книги четеш какво искаш от него? " newsm78

# 579
  • Шумен
di74, много благодаря Simple Smile

# 580
  • Sofia
Десито, жълтък от сурово яйце (с доказан произход и добре измито) е супер полезно, а млякото е, за да не му е гадно на детето да яде само жълтък.  Simple Smile

Бисквитка, моята майка ми забрани да й пращам ехографски снимки, защото били много страшни  Laughing Аз пък виждах едно сладичко бебе... С изключение на последната снимка около 2 седмици преди раждането, където се виждаше огромен гърбав нос като на Баба Яга Laughing, толкова рев му хвърлих тогава (както се оказа - за няма нищо)

# 581
Мен ме и свекърва ми и зълва ми ме наричат с името на една бивша на мъжа ми.
Той им направи забележка доста строго, сега ме наричат с името на друга бивша.  newsm78

Предполагам, че някой ме следи във фейсбук /не знам кой е/, та едно мое бивше гадже ме беше поздравил за рождения ден и от долу имаше коментари от наши общи приятели, та се разбра че ми е бивш. Познайте сега как наричат мъжа ми вече?  Mr. Green

Не се уморяват и двете, да ми показват колко съм нежелана.  Crazy

# 582
Той им направи забележка доста строго, сега ме наричат с името на друга бивша.  newsm78

Предполагам, че някой ме следи във фейсбук /не знам кой е/, та едно мое бивше гадже ме беше поздравил за рождения ден и от долу имаше коментари от наши общи приятели, та се разбра че ми е бивш. Познайте сега как наричат мъжа ми вече?  Mr. Green

Звучи ужасно, но всъщност ако мъжът ти стои зад теб и те подкрепя, не би трябвало да търпите повече - просто на това отношение трябва да се сложи край!  Peace

# 583

Звучи ужасно, но всъщност ако мъжът ти стои зад теб и те подкрепя, не би трябвало да търпите повече - просто на това отношение трябва да се сложи край!  Peace
Аз преди се тормозех, защото не се разбирахме и те не ме приемат, но сега все ми е едно.
Ние нямаме контакт с тях. Сега се чувствам много спокойна.
Свекърва ми също не търси контакт с нас, има от време на време изцепки, като се обажда на роднини, или ни пише смс-и с обиди, но до там. Мъжа ми не и позволява да се доближи на по-близки разстояния. Тя за мен не е човек, а звяр.

# 584
...

rosy_bosy, много умен свекър имаш. Понякога две жени, като се хванат за косите имат точно нужда от строяване  Grinning

Ама забавното е, че и двете ни все мъжът ми трябва да ни "строява"  Crazy пък свекъра минава по тъч линията нещо. Щото знае как точно се строява свекърва ми  Crazy  

И за да не е спам, едно изказване на свекървата на сестра ми:
"Аз имам шест внучета, четири от дъщерите и две други  Joy
После допълнила: "От сина де.."

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 09:51 от rosy_bosy

Общи условия

Активация на акаунт