10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 024
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 945
poem, питай твоя свекър тези мъже как се размножават без жени. Чрез просто деление като амебите? newsm78

# 946
Уффф,това с децата е много грозно Sad И моите свекъри като кажат ,че имат 2 внучета- момчета и мед им капе на сърцето...99 % съм сигурна ,че ако бяха 2 момичета нямаше да е такава гордостта,но так е дълга селска история  Laughing

# 947
  • София
Знаеш ли как бих я заковала твоята свекърва с репликата "ами, ти се бъркаш, твоята кръв е точно толкова слаба, колкото и моята, прилича на мъжа ти".
Ще получи инфаркт, почти гарантирано е Wink Joy

А още по-добре: "Прилича на свекър ти."  Joy Joy

# 948
  • Пловдив
Знаеш ли как бих я заковала твоята свекърва с репликата "ами, ти се бъркаш, твоята кръв е точно толкова слаба, колкото и моята, прилича на мъжа ти".
Ще получи инфаркт, почти гарантирано е Wink Joy

А още по-добре: "Прилича на свекър ти."  Joy Joy
Още по-добре да кажеш на свекървата, че прилича на нейната свекърва Mr. Green

# 949
Още по-добре да кажеш на свекървата, че прилича на нейната свекърва Mr. Green

Joy

# 950
  • На един клон
Уффф,това с децата е много грозно Sad И моите свекъри като кажат ,че имат 2 внучета- момчета и мед им капе на сърцето...99 % съм сигурна ,че ако бяха 2 момичета нямаше да е такава гордостта,но так е дълга селска история  Laughing

Що не са си взели и за снахи момчета?  Mr. Green

# 951

Що не са си взели и за снахи момчета?  Mr. Green
Сигурно защото снахите не са хора.

# 952
Тогава остана синовете им зетьове да им доведат. Mr. Green

# 953
  • София
 Grinning Grinning Grinning Grinning весело е тук

# 954
Даже много весело  Joy

# 955
  • София
Аз се включвам с моята майка обаче. Веднъж ми каза ,че не си подреждам правилно гардероба и за това имам проблеми в живота.  Mr. Green

# 956
Моят любим свекър  блесна пак предколедно  Crazy
Питам ги аз ,от какво имат нужда да им вземем за Коледа ,нещо да ми помогнат с идеяА той ми се хили и вика "Е една такава голяма печка ни вземете " Готварска  Whistling И ми носи някаква брошура чак  hahaha Това при положение ,че ми дадоха 50 лв за подаръци на децата.И за двете деца де  Mr. Green

# 957
  • Бургас
Моите свекъри гледат да не се цепят много пред мен, защото хич не им цепя басма. Обикновено тъпотиите ги ръси свекъра. Свекървата е по-ниска от тревата и не й се чува гласчето много.

1. Свекъра за пореден път иска пари от мъжа ми /да вметна, че от тях за 12г. не сме получили една лъжица, камо ли пари/. Предстои ни да си купуваме жилище и всеки лев ни е ценен и мъжа ми му отказва с мотива, че ни трябват и на нас пари и сме финансово затруднени, при което онзи без хич да му пука казва "Е, какво толкова. Все ще се оправите". Ами да се оправят и те като е какво толкова, че не ти достигат пари.

2. 8-ми март. Обаждам се да честитя на свеки и й казвам, че отдавна не са се обаждали и никакви ги няма, при която тя ми отговаря "Ами на, не се сещаме". Интересно как не се сещат за децата си, ама като им притрябват пари, веднага се сещат.

3. Говорим си за деца и свекито казва "Ох, как искам едно момиченце" /визира, че иска внучка/. Аз й казвам "Ами действайте - може от третия път да се получи" /говоря за нея; тя има двама сина/. После допълни, че й "омръзнало от пи*ки и искала внучка"  Crazy. Аз й казвам, че в нашето семейство сме две момичета и искаме момченце.

4. На рождения ден на свекървата й подарявам козметика /тоник, мляко и крем/. След сигурно 4-5г. при едно гостуване идва при мен, държейки тоника и ми обяснява как съм й подарила козметика с изтекъл срок на годност и ми тика тоника в лицето да съм видела срока на годност върху етикета. Обяснявам й, че това съм й го подарила преди 4-5г. и е нормално през това време да изтече срока и че малко е закъсняла с ползването й.

И да допълня за свеки - миналата година се случиха едни неприятни събития, но накратко - благодарение на майка ми, свекърва ми сега е жива и здрава /няма да изпадам в подробности/. 4-5 месеца по-късно на майка ми й откриват рак на гърдата, а свеки дори не стъпи в болницата да я види. Вместо това като научи, че е в болницата, ми каза да й пратя поздрави  ooooh!. Е, това никога няма да й го простя.

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 21:25 от miss july

# 958
Много хубава тема, смях се от сърце на много от евъргрийните. Моята свекърва няма чак толкова, но ще споделя тези, за който се сещам:

1. С ММ отиваме у тях да им съобщим, че очакваме бебе. Свекървата гледа телевизия и ММ от вратата й казва:
- Честито! Ще ставаш баба!
Тя продължава да си гледа телевизора и по едно време се обръща втрещена и казва:
- Наистина ли? О, колко се радвам! - започва да се смее и в следващия момент ни поглежда сериозно и заявява -  Да знаете в нашия род няма баби, ние всички сме "мамита", така че аз баба няма да съм.  ooooh!

2. В началото не мислехме да сключваме брак, но един ден нещо ни прищрака и решихме да отидем само да подпишем. Аз и без това не исках сватби, рокли и т.н. Та отиваме пак да кажем какво сме решили. Тя пак се радва, радва. Ние отиваме в другата стая за малко и след не повече от 5 мин. тя влиза с един лист в ръка и казва:
- Ето, готова съм със списъка с гостите.  Shocked Shocked Shocked

3. Бременна съм с второто ни дете и пак отиваме на гости, за да съобщим щастливата новина.
Свекървата ни гледа леко навъсена и казва:
- Е, точно сега ли? Аз имах други планове - първо да се пенсионирам и после да направите второто внуче, че да мога да го гледам.
Аз стоя и мигам на парцали, защото не очаквах точно такава реакция, а ММ й отговаря:
- Е, ние пък си имаме наши планове, ти твоите деца да си ги планирала както искаш.

4. Първото ни дете е момиче и бабите и дядовците бяха безумно щастливи, защото и в двата рода има много момчета. Даже свекървата още като разбра първия път, че съм бременна все повтаряше как си мечтае всичките й внучета да са момичета. Втория път пак се надяваше на момиче, но се оказа момче. Звъня й след прегледа да й кажа, че вече знаем пола (бях в 13-а седмица, доста рано се видя) и казвам:
- Познай какво е?
Тя вече примира на телефона и ентусиазирано и с надежда в гласа пита:
- Момиче?
Аз още по-доволна отговарям:
- Нееее, момче е!
Тя едва не се разплака и само отсича:
- Ауу, и какво ще го правим?
- Ще си го гледаме, какво друго! - казвам аз.
- Ама ти знаеш ли колко трудно се гледат момчета? Тях нито можеш да ги възпиташ, нито нищо, правят си каквото решат. - мрънка тя.
- То не зависи от децата, а от родителите. Това, че ти си се затруднила във възпитанието на сина си не означава, че при всички е така.
Не й стана приятно, че й го казах, но пък на мен ми олекна.
Не тая никакви лоши чувства към нея, напротив много я обичам даже, нищо, че понякога е доста нетактична.  Laughing

# 959
Моята свеки е извор на бисери, тя е от хората, които говорят напълно сериозно, а аз не мога да не избухна в смях.
Та появява се един следобед в работата ми, дами донесе обяд и плодове, че много се притеснявала, че не ям и ме поглежда ококорено: - Ама ти си рошава!
И аз :  #Crazy
Тя: Ами да, рошава си, сигурно нямаш време да се погледнеш с тая работа, ти обикновено не си рошава.
И така....посмях се, обядвах и я изпратих.

Общи условия

Активация на акаунт