10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 947
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Моята и за двете деца не се спря да повтаря, че са ми одрали кожата. Само на мене приличат, а за второто благоволи да каже, че прилича на първото.  hahaha Все едно ще й се скърши езика да признае приликата с баща им. Цитирам: "Хм, моите се раждаха без коса". Но не е имало намеци за комшията, не съм достатъчно привлекателна, че да спечеля вниманието на друг мъж.  Crazy

# 1 021
  • Бургас
Вчера ме покани съседката да ме почерпи за новородено внуче.Дъщеря и родила.
Посреща ме и казва"Ох да знаеш колко се радвам,че най-после и ние си имаме внуче"
Аз се облещих Shocked ,защото знам ,че има 2 внучета от сина си и снахата.
А тя:"Не ме гледай така.Това бебе със сигурност е наше,а онези другите де да ги знам...''

Егати тъпата овца  ooooh!
Най-вероятно "онези другите" са копия на баща си, ама друго си е свекървата да ходи да те опустосва каква никаквица си.

# 1 022
  • София
Но не е имало намеци за комшията, не съм достатъчно привлекателна, че да спечеля вниманието на друг мъж.  Crazy
О, ти да не ми завидя за комшията - деградирал пияница на 60 години, слаб като чироз и изглеждащ на около 80 г. Пълен убитак!  Mr. Green

# 1 023
  • София
Сакън!  Laughing

# 1 024
  • Варна
Днес прочетох темата и се смях със сълзи  Joy
Моята бивша "любима" нямаше кой знае какви изцепки, но и ние не се познавахме толкова. Но това което ми се е запечатало го каза когато се разбра, че синчето и е влюбено, но не в мен. Та по този случай тя ми се обади и с тежка въздишка отрони следното "Мила, не страдай за него. Той е мъж за много жени. Днес е с теб, утре с нея, пък до края на годината кой знае колко още ще е сменил"  ooooh! После ми се чуди душицата златна защо съм и затворила и дълго време не я отразявах като звъннеше.

# 1 025
  • София
Да бе да! Точно обратното е . Със секцио възстановяването е по - тежко отколкото с  нормално раждане.
Такива генерални заключения не са удачни. Всичко е индивидуално.
Естествено, не се обиждайте. Моите наблюдения са такива.
И на докторите с които съм го обсъждала.  Rolling Eyes

# 1 026
Преди няколко дни,свеки е вкъщи,аз приготвям малкия да излизаме.Обличам го(купих му много сладка жилетка и ризка).В нищото свеки : " Леле бабиииии  ти всичко си имаш"... (сакън да не поискам нещо ) #Crazy
П.С. Уточнявам ,че другата й снаха все се оплаква,все няма , все чака.Та може би жената да се застрахова... Grinning

# 1 027
  • на кого му пука
Тука по-скоро звучи като да те е похвалила че много модерно го "гласиш".

Иначе по темата-една от първите изцепки на моята свекърва/а те не са малко,но тази ме е впечатлила/.
Тъкмо съм се върнала на работа след първото майчинство и тя ми звъни на GSM-а.Понеже той беше оставен на бюрото ,а аз влизам от едната стая в другата и докато вдигна тя решава че не ме намира.Но понеже е проста ,не осъзнава че аз вече съм отворила линията и я чувам как казва на някоя друга около нея:"Кой знае къде е отишла да се е.е някъде."
Върви го уважавай това после.

# 1 028
  • Бургас
Иначе по темата-една от първите изцепки на моята свекърва/а те не са малко,но тази ме е впечатлила/.
Тъкмо съм се върнала на работа след първото майчинство и тя ми звъни на GSM-а.Понеже той беше оставен на бюрото ,а аз влизам от едната стая в другата и докато вдигна тя решава че не ме намира.Но понеже е проста ,не осъзнава че аз вече съм отворила линията и я чувам как казва на някоя друга около нея:"Кой знае къде е отишла да се е.е някъде."

Да, по-логично е да се е**ш от колкото да си отишла до тоалетната например.

# 1 029
"Кой знае къде е отишла да се е.е някъде."

Това е крайна простотия и липса на всякакво уважение!
И аз отдавна се каня да напиша някои от бисерите на бившата ми свекърва. Наближава първия учебен ден на дъщеря ми, която ще е в първи клас. Баба и и дядо и не са я виждали от сума ти време (просто не я търсеха), но сега решиха, че ще я видят преди първия учебен ден. Баща и я взима и я води при тях. Не знам защо, но си помислих, че ще и подарят нещо за училище - моливи, тетрадки или нещо подобно ( не че са длъжни нещо да и купуват). Но подаръкът и надмина очакванията ми и като се сетя още се смея с глас. Идва време за прибиране и баща и звъни на вратата. Отварям аз и той ми подава една огромна тиква и казва, че това е подарък от баба и и дядо и, а детето опулило едни очи, чуди се какво да каже. Гледах невярващо в тиквата и даже  ми мина през ума да я взема и да я метна след бившия, но здравия разум надделя. Едва я пренесох вътре, наистина беше огромна. Погледах я малко, седнах на дивана и се скъсах от смях. Дъщеря ми и приятеля ми, който беше в нас също се смяха от сърце. Е те такъв подарък за първия учебен ден не съм очаквала. Изненадаха ме, но и до ден днешен ми е смешно като се сетя.
Друга изцепка на бившата свекърва беше, когато се роди детето. Идваше вкъщи от време на време да я види и какво носеше мислите? Торти....всеки път торти! Не памперси или нещо друго необходимо за новородено, а торти. Никой не ги ядеше и така си престояваха в хладилника докато ги изхвърля, но таман се отърва от едната, тя носеше други. Накрая казах на бившия ми да попита майка си защо ги носи тези торти, а тя казала, че ги носи за да почерпи. Е такова черпене с торти не бях виждала. Но и за това като се сетя ми е смешно.
За сегашната ми свекърва мога да кажа само хубави неща.  Прие мен и дъщеря ми много сърдечно, грижи се за дъщеря ми като за свое внуче и всичко това заслужава само уважение от моя страна! Сега имаме и бебе с мъжа до мен и когато може помага и за него ( живее надалече, на 200 км. от нас).

# 1 030
  • София
Тиква за първия учебен ден, то това е направо... екстравагантно!  #Crazy

# 1 031
Тиква за първия учебен ден, то това е направо... екстравагантно!  #Crazy

Ами тиква - да й напомня за баба й!  Joy

# 1 032
  • на кого му пука
Сигурно се е надявала да се превърне в каляска за 15 септември. Joy Joy JoyПростете ,не можах да се сдържа.

# 1 033
  • София
Аз на тортите не бих се чудила за смисъла - ясно е, че да почерпи. Носила е като на гости нещо да се почерпите. Но тиквата... като за първи учебен ден... не ми го побира главата. Иначе тиква не отказвам за без повод.

# 1 034
Имаше някакъв народен обичай на родилка да се носят сладки неща за ядене. Та тортите са били за снахата.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт