10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 718 062
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 2 985
Гледам две деца почти сама, сина ми е на 10 г, бебето на три месеца. Та свекър ми се обадил на мъжа ми уж да пита за децата (целта на обаждането е искане на услуги), та моя мъж му казва бе знам за децата, обади се на Бубето, а отговора бил: ми тя си спи по цял ден, кога да й звънна. Ох не искам да ги виждам
Нещо не го разбрах? newsm78

Извинявам се, едно "не", съм пропуснала. Мъжът ми е казал, че не знае как са децата, защото не е вкъщи. А свекър ми мисли, че аз спя по цял ден. Жена му (тя му е втора жена, свекървата почина), та тя питала мъжа ми като лежа по цял ден, кой му пере и готви, ако имал нужда да отишъл в тях за няколко дни.

# 2 986
Добре де, как ти ги казва твоят мъж тези неща? Ако свекървата или свекърът кажат нещо нелицеприятно за мене, няма и да разбера, защото мъжът ми никога не би ми го споделил.  Да не говорим на какво би ги направил.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 10:58 от Румцайс

# 2 987
  • където ми харесва
Добре де, кой ти ги казва твоят мъж тези неща? Ако свекървата или свекърът кажат нещо нелицеприятно за мене, няма и да разбера, защото мъжът ми никога не би ми го споделил.  Да не говорим на какво би ги направил.
А аз се чудя, от де свекъра и свекървата са решили, че бубалче лежи по цял ден. newsm78

# 2 988
  • София
То като цяло изречението "не знам за децата, обади се на майка им" от таткото към свекъра си е за Златна малинка отвсякъде  ooooh! Представям си мъжа ми да прати майка си да ми звъни на мен, че той не знае как са децата  Rolling Eyes

# 2 989
Моята ми предложи лекарства-витамин ц и парацетамол,със срок на годност до 2011г.Като й казах,че това е за изхвърляне-"Е,що,кво им е?Пии си ги"
Добре че знам да гледам срок на годност,че редовно ми се предлагат текива.

# 2 990
Ама ти ако си толкова упорита, ще вземе накрая татул да ти свари. hahaha

# 2 991
Цитат на: Бърди luink=topic=425320.msg33792691#msg33792691 date=1475218047
То като цяло изречението "не знам за децата, обади се на майка им" от таткото към свекъра си е за Златна малинка отвсякъде  ooooh! Представям си мъжа ми да прати майка си да ми звъни на мен, че той не знае как са децата  Rolling Eyes
Съпруга ми е на турската граница командировка, не е вкъщи и няма преки наблюдения. Информацията ми я казва сина ми, защото е присъствал на разговорите. А си мислят, че лежа, защото не съм научена да се оплаквам. Абе те тези хора са идиоти

# 2 992
Моята ми предложи лекарства-витамин ц и парацетамол,със срок на годност до 2011г.Като й казах,че това е за изхвърляне-"Е,що,кво им е?Пии си ги"
Добре че знам да гледам срок на годност,че редовно ми се предлагат текива.

На мен приятелят ми по Нова година ми предложи Стоперан, защото му свършвал срокът на годност - да не ставал зян. Crazy

# 2 993

На мен приятелят ми по Нова година ми предложи Стоперан, защото му свършвал срокът на годност - да не ставал зян. Crazy
Да му беше сипала английска сол в яденето. Щеше да си ползва Стоперана по предназначение момъкът. Laughing

# 2 994
  • София

Да му беше сипала английска сол в яденето. Щеше да си ползва Стоперана по предназначение момъкът. Laughing
smile3521

# 2 995

Те бяха всъщност 2 хапчета май и той едното го изпи, защото щяхме да пътуваме за НГ, пък се чувстваше малко разстроен, другото остана и го предложи на мен. Аз обаче имам точно обратния проблем и когато пътувам или съм на чуждо място поне няколко дни не ходя до тоалетна, докато я приема за "своя". А, ако бях изпила и Стоперан, сигурно след това щеше да се наложи с длето да си ги дълбая и затова се пошегувах, че не искам да му харча хапчето, да си го пази за връщането. А той каза да не се притеснявам - щяла да му изтече годността, докато се върнем.

# 2 996
  • Плевен
Адел ме подсети за свекървата на приятелка:
свека: Какво правиш?
тя: Ами нищо...
свека: Е още ли си на работа?!  hahaha

# 2 997
  • Най-красивата страна
Седнали сме сутринта в едно кафене с приятелка и съпруга и.Звъни неговия телефон ,обажда се майка му и му казва веднага да тръгва,че има нужда от помощ.Той става притеснен и заминава при майка си.
Ние си пием кафето и се чудим какво ли е станало.След половин час,човека идва много бесен.
Бабата седяла пред входа и го чакала.А пред входа има астма и пейки.
Извикала го за да и отреже няколко чепки грозде,защото тя не можела да ги стигне ,а точно тогава и се прияло Mr. Green

# 2 998
Пак добре, че на бабата не са ѝ се прияли кокосови орехи, прясно откъснати от палмата.  Laughing

# 2 999
Никой  ли не минава край  този вход?Пустош някаква ще да е .

Общи условия

Активация на акаунт