10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 811
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 150
Данче, извинявай, не искам да правя майтап на твой гръб, ама си представих прасето с боднати и запалени свещички върху него за рождения ти ден и такъв смях ме напуши! Joy
А в задника - фойерверк, на фона на Мая Нешкова "Честит да бъде този ден във който всеки е роден..."
rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 3 151
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy сигурна бях, че прАсето няма да мине само със свещите на гърба  Joy

не мога да се включвам адекватно в темата  Blush само ви се радвам, защото ...

Скрит текст:
при нас е затишие  Blush

# 3 152
  • Euskal Herria
... пред буря?

# 3 153
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пепел ти на клавиатурата!

# 3 154
  • Euskal Herria
Моменталически я посипвам!

# 3 155
  • Бургас
Данче, извинявай, не искам да правя майтап на твой гръб, ама си представих прасето с боднати и запалени свещички върху него за рождения ти ден и такъв смях ме напуши! Joy
А в задника - фойерверк, на фона на Мая Нешкова "Честит да бъде този ден във който всеки е роден..."
И свекърите пляскат с ръце отстрани и припяват  Joy

# 3 156
Хем снахата поздравена, хем прасето опърлено. Joy

# 3 157
Ох,беееее,половин час не мога да се съвзема от смях с това прасе  Laughing Laughing Laughing
Днес цял ден все това ще ми е пред очите ,ще ви убия значи  Crazy
Ми заслужавам си жеста пък ,но засега празникът се отлага.С една седмица.Може пък да искат на патерици да празнуваме Mr. Green

# 3 158
Не се нарича празник, а свинско погребение!  Mr. Green

# 3 159
При нас е свинска сватба, тъй че, Данче, да не си се оплакала от липса на внимание и уважение от страна на свеки  Laughing

# 3 160
  • Бургас
При нас е свинска смърт.

# 3 161
Коментарите за зодии май повече ми допадаха...

# 3 162
  • София
Малко спам, Уишмастърова, може ли линк към темата за веганите и трупоядците, моля, че не мога да я открия.

# 3 163
Малко спам, Уишмастърова, може ли линк към темата за веганите и трупоядците, моля, че не мога да я открия.
Ето я. Почти 150 страници кални борби.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=946988

# 3 164
Отдавна ви следя, ама след "свинското погребение" ще се включа и аз. Моята мила проекто-свекърва тази година отбеляза РД-то ми с помен за бабата на ММ, която почина миналата година. Не беше на датата, спокойно можеше да се организира в друг ден, но не. Аз, естествено, не присъствах, но тя като ми се обади да ми честити, ми даде пълен отчет как е минало.

Общи условия

Активация на акаунт