10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 905
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 240

Иначе не смятам, че домакинята е виновна, само синът, че не е предупредил.

Ами не ме е , макар и да твърди , че "съм знаела". Можех да забъркам една паница ечемик , или просо , да зоба.  Crossing Arms, вместо да надминавам Шеф Манчев.
За мен беше един полезен урок , затова го споделих тук. Вече наистина питам , защото историята беше трагикомична. Впоследствие се извиних , разбира се , момЕто беше великодушно . И двете , негласно и солидарно , "обвинихме мамин златен".  #2gunfireНастоящата е много поносима , освен това обожава да има хумус и гуакамоле. И двете с удоволствие и приготвям-лесно и вкусно. И показвам индивидуално отношение и симпатия. Rolling Eyes
Още не съм се озовала в темите за свекървите , но хвърлям буден поглед там , защото историите винаги имат поне две гледни точки. Mr. Green

# 3 241
Много ме е страх от такива снахи, не за друго, тя да си яде както ще, ама като имат дете един ден, не знам дали бих се въздържала от коментари (които съответно ще ми спрат достъпа до детето).

И да те изтипоса точно ТУК  с изцепки на свекито  Joy Joy Joy
Кюфте! МръФФФкоядната свекърва даде на детето кюфте и пържола! Ужасссссссссс! Laughing

# 3 242
  • Sofia
Кюфте! МръФФФкоядната свекърва даде на детето кюфте и пържола! Ужасссссссссс! Laughing
*Трупоядната

Mr. Green

# 3 243
  • София
А останалите в хор: И не кюфтето е проблема, а че изобщо не зачита мнението ти на майка.Те по тяхно време са си хранили децата с всякакви трупове, а сега нищо ново не четат, не се интересуват, че вече всички лекари са го отрекли месото преди 12тата година.Ама той твоя мъж е виновен, че го позволява. Ама той е отгледан от баба си и на 14 се е отделил.

# 3 244
А останалите в хор: И не кюфтето е проблема, а че изобщо не зачита мнението ти на майка.Те по тяхно време са си хранили децата с всякакви трупове, а сега нищо ново не четат, не се интересуват, че вече всички лекари са го отрекли месото преди 12тата година.Ама той твоя мъж е виновен, че го позволява. Ама той е отгледан от баба си и на 14 се е отделил.

Не съм съгласна с последните две изречения заедно - ако е виновен, то вината е на мама, защото тя го е отгледала - всичките му лоши черти са от нея, и то защоо тя много му влияе. Ако свекървата е вампир и виновна за всичко, а той е ангел небесен, тогава се е отделил от майка си (може и по-рано от 14) и сигурно го е отгледала баба му по бащина линия.

# 3 245
  • Пловдив
*Трупоядната

Mr. Green
Мършоядна е.

# 3 246
  • София
Права си, куку, приемам забележката  Laughing

# 3 247
Като прочетох всичко и взех решение:
Хич няма и да се запознавам със снахата.  Joy

# 3 248
Хич няма и да се запознавам със снахата.  Joy

По-големичък букет на сватбеното тържество, че да не може да се видите.  NaughtyJoy

# 3 249
много сте забавни, хей вие  bouquet

моята снаха е вегетарианка. Но племенничето папка мръвколаци. Майка му не го ограничава

# 3 250
Ако бях веган, моята свекърва нямаше да го преживее. За човек, който не обича месо, почти няма ден в годината да не бърка някоя месна манджа.
Днес отиваме на гости и тя прави супа за бебето.
-Сложила съм да варя месо, какво да му добавя? ( така поне 5 пъти)
-Каквото решиш.( поне 10 пъти)
-Да сложа морков?
-Сложи.
-А картофи?
-Да, сложи.
-А лук?
-Да, сложи и картофи, и моркови и лук, да стане телешко варено.
-Не, с ориз ще го направя!  ooooh!

# 3 251
Веднъж мъжа ми с баща си гледат мач . Едните обаче били много добри и баща му казва „Тия им скриха топката”, при което свеки отговаря „Къде са я скрили” Joy

# 3 252
Зои, моята е същата.
- Какво слагаш в пилешката супа на детето?
- Картоф, морков, лук и малко фиде и я застройвам.
Отиваме, баба сервира супата, детето се мръщи още при вида й, защото е червена на цвят. Аз си мълча, защото винаги имам резервен вариант. И тя сърдито:
- Защо не ми яде от супата? Сложих всичко което ми каза, даже добавих домат.
- Заради домата.
- Е, аз ако знаех, че не слагаш.........
Вече не казвам как готвя, отвориха чудесна пицария до тях  Laughing

# 3 253
  • София
Е, как ще е твой провал? Ти да нямаш кристална топка, че да знаеш кой е веган, кой е слънцеяд? Ако те бяха предупредили, вярвам щяла си да се съобразиш.

Аз като бъдеща свекърва някой ден, мисля че хич няма да съм щастлива, ако Мой Златен и Ненагледен се хване с веганка. Нищо против вегетарианци и следващи всякакви други хранителни режими. Но 90% от веганите са толкова малоумна секта, че хранителният им режим е последна грижа. Не бих се месила в избора му, но не бих била хепи.

В това отношение винаги съм се чудела - защо ако поканиш вегитарианец, веган или подобно, се очаква да му осигуриш съответната храна, а ако отидеш на гости у вегитарианец, веган или подобен, колкото и да му напомняш, че си месояден, едва ли можеш да очакваш пържоли... Къде отива паритетът, не мога да проумея.

Хич няма и да се запознавам със снахата.  Joy

newsm10 newsm10 newsm10

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 01:58 от katiABV

# 3 254
Кати според мен си зависи от човека. Моя много близка приятелка е вегетарианка, не яде никакво месо, но винаги когато съм гостувала съм яла най - вкусното месо. Така, че според мен зависи и по каква причина са вегани или вегетарианци. Повечето май го правят заради модата.

Общи условия

Активация на акаунт