10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 883
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 225
  • До морето
В зората на мобифоните един приятел отива на гости в баба си и докато й гостува провежда няколко разговора по мобифона си. На четвъртия- петия разговор бабата не издържа и му казва:
- Данчо, айде стига вече си говорил по този телефон, че сметката после ще ми е голяма.
- Ама бабо, то това си е моят телефон, ти няма да плащаш нищо.
- Не ми обяснявай ти на мене. Телефон без кабел, все някъде се лепят тия разговори, а моят телефон е най- близо  Joy Joy Joy

# 3 226
В зората на мобифоните един приятел отива на гости в баба си и докато й гостува провежда няколко разговора по мобифона си. На четвъртия- петия разговор бабата не издържа и му казва:
- Данчо, айде стига вече си говорил по този телефон, че сметката после ще ми е голяма.
- Ама бабо, то това си е моят телефон, ти няма да плащаш нищо.
- Не ми обяснявай ти на мене. Телефон без кабел, все някъде се лепят тия разговори, а моят телефон е най- близо  Joy Joy Joy
rotfImbo Права си е жената.
И аз да разкажа нещо- синът ми се сдобива с гадже, запознахме се навън с момичето/ в пицария/. Но аз не обърнах внимание какво си поръча , помня само ,че пи кафе и вода. Каня ги на вечеря и подготвена с блестящи кулинарни изпълнения / изстъпления направо / . Момичето боцка само от салатата и набива хляб.
Подканям аз любезно...цъ. На десертите  пак същото. Тя ме неглижира , и аз- съответно.Разделихме се с хладно безразличие.
 А то-тя била веганка. Ама като никой не ми е казал навреме Sad. Голям провал. Според мен-мой.

# 3 227

Според мен – на сина ти. Трябвало е да те предупреди, даже и да ти напомни, когато си ги поканила на вечеря.

# 3 228
Е, как ще е твой провал? Ти да нямаш кристална топка, че да знаеш кой е веган, кой е слънцеяд? Ако те бяха предупредили, вярвам щяла си да се съобразиш.

Аз като бъдеща свекърва някой ден, мисля че хич няма да съм щастлива, ако Мой Златен и Ненагледен се хване с веганка. Нищо против вегетарианци и следващи всякакви други хранителни режими. Но 90% от веганите са толкова малоумна секта, че хранителният им режим е последна грижа. Не бих се месила в избора му, но не бих била хепи.

# 3 229
Е, как ще е твой провал? Ти да нямаш кристална топка, че да знаеш кой е веган, кой е слънцеяд?
Гост-слънцеяд бива, но представих си да отидеш някъде на гости, домакинът да включи две-три кварцови лампи на пълна мощност, да изнесе една лекция за слънцеядството и айде кой откъде е. Хем хигиенично, хем евтино, хем топли, а и нежелани гости няма да повторят Simple Smile

# 3 230
Благодаря ви за коментарите. То момЕто беше безлично  и без да е веган Laughing
Вече не ми е кандидат-снаха. И си казах мнението още по време на връзката. Сдръжах се тактично и успешно около месец след "събитието" , но сЪрце майчино" не трае".
"Златен" ми бил споменал в нЕкъв момент , че  е веганка, но знаейки отношението ми към всякакви прана, и др. , е било съвсем мимоходом #Crazy

# 3 231
Вече не ми е кандидат-снаха. 
Язък! Знаеш ли колко икономично щеше да е? Връчваш ѝ една кутия зелена боя да се намаже и я пращаш на слънце да фотосинтезира. Laughing

# 3 232
  • София
Много ме е страх от такива снахи, не за друго, тя да си яде както ще, ама като имат дете един ден, не знам дали бих се въздържала от коментари (които съответно ще ми спрат достъпа до детето).

# 3 233
Вече не ми е кандидат-снаха. 
Язък! Знаеш ли колко икономично щеше да е? Връчваш ѝ една кутия зелена боя да се намаже и я пращаш на слънце да фотосинтезира. Laughing
Joy икономично то ...киноа , клен, спирулина #Crazy
Много ме е страх от такива снахи, не за друго, тя да си яде както ще, ама като имат дете един ден, не знам дали бих се въздържала от коментари (които съответно ще ми спрат достъпа до детето).

И аз най-вече от това се пУаша. Искам за снаха момиче със здрав селски корен . newsm64 Уважавам правото на всеки да се самоизяжда , самоуврежда и самоунищожава, но ... когато не се засяга по някакъв начин, дори индиректно , личният ми интерес.

# 3 234
Нищо не сте видяли вие. Аз бях "осиновена" от девойка, която играе Австралийски футбол, докато се шляех самотна из кръчмите в Бали.

Много сладка и забавна, но си признавам, че ако ми я доведе моя за снаха и екзорсист ще викам да го лекува Simple Smile.

Девойката можеше да вдигне шофьор на такситата мотори с все мотора му и да го отнесе пеша. А колко пиене поемаше без да и личи  ooooh!.

Та в този смисъл, нацупена веганка ми се струва едва ли не приемливо  Joy.

# 3 235
Не разбирам. Какво против имаш, ако синковецът ти се напие, жена му да си го прибира, носейки го на рамо?  Laughing
А и умението да се носи на пиене е много уважавано от мен качество. Пази боже от някоя, която дори леко да помирише чашката, е готова и започва да прави всевъзможни глупости, защото знае, че на другия ден ще се измъкне с "пияна бях, не помня".

# 3 236
  • София

И да те изтипоса точно ТУК  с изцепки на свекито  Joy Joy Joy

# 3 237
  • София
Точно така, idi  Joy Joy

# 3 238
  • София
То и аз ще стана свеки някой ден , та и аз не съм застрахована от изтипосване тук.

# 3 239
Четейки последните постове ми става ясно защо темата за дразненето от свекървата е винаги актуална...
Как пък все едни и същи се изреждат да се обясняват, само някой да спомене думичката?! Прочета ли история за веган/вегетарианец, със затворени очи мога да кажа кой ръси хумор отдолу. А уж веганите били дразнещи 😉
Иначе не смятам, че домакинята е виновна, само синът, че не е предупредил. Момичето си е реагирало нормално- без коментари и фасони е хапнало от това, което иска и не е пожелала специално внимание, нито е пожелала да обсеби душата на месоядните, при които е гостувала. Явно е била сбъркана веганка, хахохихо и т.н.

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 15:36 от Елиас

Общи условия

Активация на акаунт