Доход от 3000 лв нормален ли е за България?

• 38 416
  • 579
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Всички, постигнали финасови успехи у нас, са или престъпници, или курви. Туй то.
А сега де  Joy хайде  и една графа реститути  Flutter

# 451
  • София
Всички, постигнали финасови успехи у нас, са или престъпници, или курви. Туй то.
А сега де  Joy хайде  и една графа реститути  Flutter
Познавам хора, които работят като реститути  Grinning Чудесна професия, не отнема време, а дава само дивиденти! 

# 452
Още една причина да не искам никога вече да работя в голяма фирма с лъскав офис значи...

И аз така, никой не може да ме накара да ходя така на работа, трябва да съм умряла от глад, да съм седяла 1 г. без работа, за да приема  Tired

# 453

Средностатистическата млада двойка със собствени средства би могла да си купи най-много нещо от рода на гарсониера в Люлин петдесет и шест.
Не вярвай на всичко, което се пише  Grinning

Аз пък харесвам Люлин. Не мисля, че покупка там може да значи бедност.
И съвсем съзнателно купихме там, въпреки, че можехме да идем, в който искаме друг квартал.
С радост забелязвам, че все повече хора са като нас. Затова и мястото се развива и не лежи на стара слава  Peace

# 454
  • София
Най-накрая успях да прочета темата дотук. Tired
Както всяка друга, касаеща недостъчни доходи и тази тема залитна към анализ на разходите в цялата им прелест - вноската за жилището и колата; откъде да купим изгодно зарзават; марковите дрехи и козметика; хотелите и ресторантите, които посещаваме.
А приходите? Защо винаги се втурваме да оптимизираме разходите, а не се стремим да печелим/работим повече? Моля, не ми отговаряйте, въпросът е риторичен!

# 455

А приходите? Защо винаги се втурваме да оптимизираме разходите, а не се стремим да печелим/работим повече? Моля, не ми отговаряйте, въпросът е риторичен!

Ама ти пасва на ника...   Joy
Такава е и цялата тема.

# 456
  • Варна
Аз пък не успях да прочета темата дотук  Mr. Green
Прочетох малко от началото, прочетох и края, и както винаги - темата е толкова изместена, че ако  незнаеш заглавието, няма да разбереш за какво иде реч!
За мене това е висок доход за БГ. Но когато човек свикне с такъв доход, неусетно започва да харчи всичко.

# 457
  • София

Ама ти пасва на ника...   Joy
Такава е и цялата тема.
Никът е за конспирация. Иначе съм уфатна домакиня и бизнесдама - две в едно  Sunglasses

# 458
  • София
темата ми беше много интересна, изчетох я почти цялата...нямам какво да добавя, но шапка свалям на azaf и Клонка  bouquet

# 459
Баща ми често ми казва:
На никой не му стигат парите!На един не му стигат за самолет,на друг за хляб!

Здрави да сме и човечни! Peace

# 460
Здравейте, бих искала да попитам смятате ли  доход  от около 3000 лв на месец достатъчен за условията в България към момента.

Ми среден доход, спрямо участващите във форума  Money Laughing И тотално недостатъчен. Я виж трюфелите колко са станали  Laughing Sunglasses Money
Добре си живеете, не се притеснявай, няма да ви се смеем че сте бедни и си кърпите чорапите  Flutter
Айде, че сега излизаме с яхтата да погледаме лунната пътека   Wink

# 461
Най-накрая успях да прочета темата дотук. Tired
Както всяка друга, касаеща недостъчни доходи и тази тема залитна към анализ на разходите в цялата им прелест - вноската за жилището и колата; откъде да купим изгодно зарзават; марковите дрехи и козметика; хотелите и ресторантите, които посещаваме.
Ами от прекалено много работа човек се преуморява и разболява! И често доживява някаква средна възраст, а не пенсия.  Необходимо ли е тези спечелени пари после да се дадат на лекари и за лекарства? Според мен не трябва да бъдем роби на вещите и на парите. Животът не се състои само от вещи, имоти и пари! Има и друго.

# 462

А какво е това пък "друго" дето не е вещ и не ти струва пари?Ето сега ви чета и се забавлявам, но ми струва 1300 лв ипотека, 1000 лв за лаптопа и 30 за интернета например.Не броя дивана, на които си лежа.
За щастието ти трябват освен пари, покрив над главата и вещи още здраве, любов, деца , но и те се струват пак пари.

# 463

А какво е това пък "друго" дето не е вещ и не ти струва пари?Ето сега ви чета и се забавлявам, но ми струва 1300 лв ипотека, 1000 лв за лаптопа и 30 за интернета например.Не броя дивана, на които си лежа.
За щастието ти трябват освен пари, покрив над главата и вещи още здраве, любов, деца , но и те се струват пак пари.

Ами срещи с приятели, познати, роднини-приятни разговори, посещение на различни културни мероприятия-концерти, изложби, театри-доста от тях са безплатни. Информация например тук http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?p=244503&sid=d9d1cb231e6 … 59905335fb1352ed8

Екскурзии в страната и чужбина, естествено че на са без пари, но не е задължително да бъдат много скъпи. Всичко това се нарича духовно обогатяване. Четенето на интересни книги-също.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 00:34 от vl

# 464
И духовното обогатяване струва пари. Малък пример: книгите вече са около 20 лв., за художествена литература говоря. Специализираната сигурно струва майка си и баща си.

Общи условия

Активация на акаунт