Алтернативна козметика - тема 2

• 64 925
  • 801
  •   1
Отговори
# 180
Мерси, Клерет! Grinning
Сега точно ровя в твоя сайт и го търся, но ще има да си потърся.

Иначе, на теб щом не ти се отваря първия линк, кликни на www.merlotskincare.com и после иди на продукти, да добиеш представа. Мерси! Wink

------------------

Голяма занимавка този сайт. Досега си поиграх, припомних си химията от училище. Crazy
В общи линии ми излизаше (по съставки) не много зле - предимно 0-2, тук таме, най-много 4, но на едно място се появи 6. Не отиде, обаче, в опасния хазарт, което за мен е приятна изненада.
С което, май, долу-горе си отговорих на въпроса, мерси още веднъж! Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 06:24 от Джи

# 181
Момичета не знам дали му е тук мястото,но съм питала много пъти на много места и все без отговор.
Ползвате ли Калгон или нещо от сорта за пералнята?
А случайно някакви идеи за алтернатива на ароматизаторите за тоалетна/тоалетно блокче
(Бреф и т.н.)
В Англия има едни метални дискове за тоалетна.

# 182
Джи, аз чак сега отварям темата, но виждам, че си намерила отговор вече. Няма съставките на сайта на твоя крем, но сигурно ще пробвам някой с хубав рейтинг. Ще докладвам.
В момента съм с Avalon Organics VITAMIN C SKIN CARE: REJUVENATING OIL-FREE MOISTURIZER, който е с рейтинг 4  Confused и съм в търсене на нов, защото този привършва, а зимата без крем е невъзможно да карам.

# 183
А Калгона за котления камък ок ли е?И ако не е с какво може да се замести?

# 184
Калгона може да се замести със сода за хляб или едни магнитни топки(не се сещам как се казват Embarassed като се сетя ще пиша пак)

# 185
Джи, аз чак сега отварям темата, но виждам, че си намерила отговор вече. Няма съставките на сайта на твоя крем, но сигурно ще пробвам някой с хубав рейтинг. Ще докладвам.

Благодаря ти за отговора, Кюбит! В Walgreens са напускали някакви интересни нещица от серията Yes To/Carrots, Cucumbers, Tomatoes. Гледам, че ги има и в drugstore.com. Купих си един морковен вазелин за устни. Laughing Няма вкус на морков, всъщност е ментов. Crazy Някак си името ме възпира да си измия косата, примерно, с шампоан от гамата нa шопската салата, но иначе изглежда интересно. Wink

# 186
Момичета, при мен нищо ново. Само наминавам да ви се оплача, че не съм доволна от шампоаните и балсама на Алверде. Всъщност само от един вид съм пробвала, но предполагам, че и другите няма да ми подействат добре. Това се разбра не от самото начало, а по-късно - след 4-тото измиване вече установих, че сърбежите в главата са от пърхутът, който ми се е появил. Но на мен винаги мазен пърхут ми се появява, тоест не се вижда толкова, освен ако се разчеша по-сериозно, затова досега не го бях забелязала. И сега се чудя дали да си взема онзи шампоан на прах или първо да си взема Неовал против пърхут, който зная, че ми помага в такива случаи. Редки са ми тези случаи, не съм по принцип толкова склонна към пърхут, но явно кожата на главата ми е чувствителна, щом на лицето ми е, сигурно и за главата е така  newsm78, и не ми понасят някои продукти за коса, алергизиращите в тях съставки, а пък било то и натурални, каквито са Алверде. Ох, грешка - всъщност шампоанът няма знака за натурална козметика!

# 187
 Aко искаш може да пробваш шампоанът за чувствителен скалп на Алверде, той има и знака на BDIH. Аз лично съм доволна от шампоаните им, но явно е до кожа и коса. Харесва ми че са леки и не изсушават. Преди ползвах на Burt'Bees един с цитруси, но той ми правеше по-суха косата.

# 188
Шампоаните на Бърт'с бийс съдържат много химия, не се лъжете по тях   Naughty .

Джи успя ли да разконспирираш твоя продукт. Мислех си, ако ти трябва увлажнител, защо не пробваш с алое  Thinking , Кюбит ти какво мислиш по този въпрос, дали ще свърши работа  newsm78 ? Аз съм с мазна кожа и със съвсем друг тип проблеми, хич не съм наясно с увлажнителите.

# 189
Бунги, и на мен цитрусите ми действат така! Явно трябва и за косата да търся продукти за по-чувствителна кожа. Не се бях замисляла, че щом на лицето ми е такава отдавна вече, значи и за главата ще е същото. Просто не съм експериментирала много с шампоани и затова не съм и се сблълсквала с много негативи. Основно си ползвам жълтия Елсев, но нали реших да го сменя с алтернативен по-здравословен продукт.

# 190
Момичета, можете ли да ми кажете какво е Evening Primrose Oil на български и къде да го търся? Благодаря ви Simple SmileSimple Smile

Мег, кажи моля те, ако искаш де, за какво ти е това масло?

Тукашното ми педи ни изписва от време на време един лосион, правят го в аптеката с масло... на немски е Nachtkerzen oll... нещо такова. Значи щерката имаше преди едни лишейчета, еми те минаха от няколко намазвания с този лосион. Явно действа страхотно на кожата. Търся си такъв крем за лице за мен, все пак с лосион не върви да си мажа лицето, не става, пробвала съм.
Аз лично в ДМ намерих такова олио, в шишенце, но само олио.

Някой ако намери такъв крем за лице, да свирка! Praynig Hug

За сапуните - аз взех едни пак от ДМ, пише че са био... или там каквото са... доволна съм Peace

# 191
ЛУРДЕС, имаше такава серия на Д-р Тайс, но аз не съм я ползвала.
Ето: http://www.marvistore.com/?main_page=index&manufacturers_id=134

# 192
ЛУРДЕС, имаше такава серия на Д-р Тайс, но аз не съм я ползвала.
Ето: http://www.marvistore.com/?main_page=index&manufacturers_id=134

Много благодаря за идеята и за линка! Hug  bouquet

# 193
Джи успя ли да разконспирираш твоя продукт. Мислех си, ако ти трябва увлажнител, защо не пробваш с алое  Thinking , Кюбит ти какво мислиш по този въпрос, дали ще свърши работа  newsm78 ? Аз съм с мазна кожа и със съвсем друг тип проблеми, хич не съм наясно с увлажнителите.

Да, успях, Клерет, горе писах. Simple Smile Благодаря ти много!:) Засега ми стига и този, даже съвсем добре ми идва. Мерси още веднъж, момичета!:)

# 194
Ако има някой със смесена кожа, нека да сподели какво ползва за лице  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт