Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 3

• 85 857
  • 481
  •   1
Отговори
# 285
Направо се уляха !!!! #2gunfire

# 286
na koito my prevedat ot CCB da svirka

# 287
v plovdiv
molq vi

# 288
# 289
  • София
как се прави това интернет банкиране?

# 290
Най-лесно е да си регистрираш картата в epay Simple Smile не се занимаваш с банки и бланки.. и е най-бързо Simple Smile

# 291
Деска, трябва да отидеш до банката с личната карта, те ще видят коя ти е сметката, ще попълниш формуляр или служителката там май го прави. Дават ти парола няколко дни по-късно, ако си към общинска банка и куп листове с инструкции как да си го настроиш. На ЦКБ попълваш молба, ползваш инструкците от сайта им, регваш се, обаждаш се по тел, дават ти някакво разрешение (тяхно си - обаждат се до отдела в София) и така. После от сайта на дадената банка влизаш в интернетбанкиране/онлайн/ пишеш име и парола, после парола за т.нар. удостоверение и готово....мн сложно изглежда, ама не е чак толкова, следваш ли стъпките, които ти кажат/пише, нп...а и имат телефон за помощ.
 Grinning Важно е, че можеш по 1000 пъти на ден да проверяваш без да ти вземат нищо като пари.

Листопад е написала друг вариант, ама на мен този не ми е ясен  Blush
Там всички видове карти ли приема?  newsm78

# 292
Листопад е написала друг вариант, ама на мен този не ми е ясен  Blush
Там всички видове карти ли приема?  newsm78
Дам Simple Smile
Има си стъпка по стъпка Simple Smile
Правиш си регистрация - и там можеш да си добавяш колкото карти искаш.. За всяка регистрирана карта ти дават персонален код, който трябва да потвърдиш на банкомат. И това е цялата процедура Simple Smile Вече си гледаш всичко в реално време..

# 293
В Ямбол има ли преводи???  Money

# 294
Може ли по-кротко с туй има ли няма ли преводи.. Това не е отчетна тема, все пак..

# 295
AIDE BE I STO DA NE PITAME-NESTO LOSO LI PRAVIM newsm78

# 296
AIDE BE I STO DA NE PITAME-NESTO LOSO LI PRAVIM newsm78
Просто научете правилата на форума..

# 297
Ами така и бях направила аз,но с това сменяне на картите всяка година(кому е нужно ) и все не ми остава време да си я регистрирам отново картата. Но тук става въпрос и за други мами ,който нямат достъп до Интернет  денонощно ,като нас ! Peace
Защо сменяте картите всяка година??
Можеш да си получаваш детските на каквато карта искаш - само трябва да занесеш удостоверение от банката, че е твоя..
Иначе детските продължават да ги превеждат на последната регистрирана при тях сметка, ако не си я промениш изрично..
А срокът на валидност на картите не е 1 година  newsm78
Е ,моята всяка година я сменят .... HugТази я получих тази година май м.  А за това да дам сметка в социалните не съм се сетила ,да бъда честна. newsm78 Hug
Във ePay е по лесно и бързо ,втора година си плащам и сметките от там. Peace

# 298
Днес като подавах за детските казаха,че ще има след 25 ,че нямало пари.Молбата-декларация коато свалих от нета не ми я приеха,та трябваше да преписвам.

# 299
  • София
 В София-община Слатина днес изтеглих детските и чл.43,направо да не повярваш.За интернет-банкирането попълних формуляр в пощенска банка и след 1 седмица вече можех да ползвам тази опция.Успех на всички да имат днес парички.Може да ви звучи смешно,ама аз като ги изтеглих днес от радост го заведох детето на пица,че нали все стискаме..................

Общи условия

Активация на акаунт