'' Парфюмни размисли и страсти'' 40 - юбилейна тема

• 24 325
  • 640
  •   1
Отговори
# 255
А, те и сутрин някои си ухаят доста стабилно на пот, джибри и снощната манджа. #2gunfire

Титлата за най-най-най-мой парфюм отдавна съм я отредила на Ангел или Демон, макар към момента да не мога да съществувам по никакъв начин без Сицилия също.

Ама защо го кръстихте Ангел И Демон? Все едно да четем The One - Едното, не Единственият. Rolling Eyes

# 256
Моя мъж си мазва по малко парфюм и под носа  Laughing Трябва да взимам пример от него...

# 257
... Сигурна съм, че не ми изтърпя миризмата  Laughing

Ех,ако всички вуняха на Ангел,колкото и да е предозирано,все щех да го изтрая някак:)Аз така убих 3 дами до мен в театъра една лятна вечер- с Ангел в голямо количество  smile3532

# 258
..
Титлата за най-най-най-мой парфюм отдавна съм я отредила на Ангел или Демон...

а такааааа ,първо Джони,сега Анж о Демон (нали така е името) !Коя е любимата ти порода кучета  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ако отцелиш и това-печелиш сутрешно возене в автобус 88  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 17:26 от РЕ (от Рени)

# 259
по-добре на мноооого парфюм отколкото на много пот  Naughty

# 260
  hahaha  абе, така е! предозиран Ангела е за предпочитане пред други разни миризми.
Сега се сетих и за друг случай -  бях поела ангажимент да заведа една позната до другия край на Сф. Влиза тя в колата- ама изляла цяло шише евтин, мазен, тежък  парфюм , от наливните .... отварям прозорци аз, то зима...  Щях да повърна по едно време. Убийствено беше!!! И няма къде да избягаш.

# 261
Една приятелка имаше някакъв странен парфюм "нахал" - така си и миришеше, а тя се оливаше с него. Та и таксиметровите шофьори така отваряха прозорците посред зима и питаха: "А бе, момичета, с какво сте се напръскали?"

# 262
ооо гадост  Sick а мен ми се е случвало като се кача в такси и някой дебел шишкаф шофьорец застанал от сутринта и си прави сауна на затворени прозорци а вътре вонииииии на престояла пот  Sick #2gunfire

# 263
..
Титлата за най-най-най-мой парфюм отдавна съм я отредила на Ангел или Демон...

а такааааа ,първо Джони,сега Анж о Демон (нали така е името) !Коя е любимата ти порода кучета  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ако отцелиш и това-печелиш сутрешно возене в автобус 88  Joy Joy Joy
Аз съм по големите песове - обожавам немски овчарки. Mr. Green

# 264
Аз съм по големите песове - обожавам немски овчарки. Mr. Green
еййййййй,на косъм ми мина:)))И аз съм по големите-Ротвайлери  Hug А бе от мойта порода си   Hug

# 265
  • Враца
Днес, като излязох, в неравната схватка м/у жегата и "Хипнозата", за жалост победи жегата ...
така ни смачка и ни сви в ъгъла , че нито аз, нито "Хипнозата" можахме да си поемем дъх...

Получих "Ангел или Демон" ! ... искам да е хладно искам да полъхва, да е вечер и да се офъскам яко с него, мисля че ми харесва, но за сега не мога да го пробвам качествено.

Иначе любим парфюм ... Мадмоазел или Алиен ... Мадмоазел или Алиен ...  newsm78
Е как да избера ....  Thinking
Мога да избера 4 :
1. Мадмоазел
2. Алиен
3. Линстан
4. Дъ Уан (това изглежда много яко на български)

# 266
Леле,vmarinska в тази жега с Хипнозата Mr. GreenНе ти завиждам GrinningАз днес съм с Омниа Аметист,не ми се натрапва,леко ми прошепва от време на време,но в рамките на нормалното Laughing

Относно кучетата Grinning имам си едно приятелче-хъски мъжкар,което ми обожава парфюмите и редовно ме душка зад ушенце,та и се гушка в мен.Е,претенциозен е-не трябва да са ориенти,а леки и нежни Grinning Иначе киха и не съм му симпатична Grinning

# 267
  • Враца
Tinkyrbel , ами Хипнозата ми е нова ....  исках да си я понося
12 пъти съм се пръснала и не се усеща, ако е така и в хладината,
егаси "Хипнозата" newsm77

Tinkyrbel , то кученцето не те душка по ушичките заради парфюми, а с цел любов  Heart Eyes .
Моето прави същото! Simple Smile)

# 268
  • София
Леле,vmarinska в тази жега с Хипнозата Mr. GreenНе ти завиждам Grinning

Aaa EDT си се държа супер днес Laughing Crazy

# 269
Aз съм много чувствителна на миризми....и тъй като се возя редовно в градският транспорт понякога наистина не се търпи. Супер много хора даже не знаят какво е дезодорант. За парфюм да не говориме...
Иначе и на мене веднъж ми стана неудобно, защото се бях напръскала здраво с Ange ou Demon. Жената до мене определено не и беше приятен...но пък и мене са ме задушавали десетки пъти с ужасни парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт