'' Парфюмни размисли и страсти'' 40 - юбилейна тема

• 24 344
  • 640
  •   1
Отговори
# 390
аз май ще се изкажа най-скромно, пръскам на всяка китка по веднъж и от тях го разнасям зад ушите и по свивката на лактитие- почти винаги нося парф;ма в чантата затова обичам 30 и 50мл  Simple Smile

вчера вечерта за излизане се напръсках с будоара към 9ч. после поднових с едно фъш в 11 - ресторант, дискотека, душ преди лягане, душ преди малко с много търкане да се "махне" - НЕ стои си толкова упорито  Shocked много приятно съм изненадана от трайността отдавна не ми се беше случвало!   Heart Eyes

# 391
И аз обичам облаци,но зависи от парфюма.С много силните избягвам да се обливам.В косата никога не слагам,но се е случвало да пръскам във въздуха и да минавам под "струята" Laughing
Единственият парфюм за който държа да се усеща само за човека,който е много близко до мен,ми е този,който си слагам за спане-Люлякът на Роше.Ако се къпя вечер задължително си го слагам,но без да прекалявам Naughty

Мъжки парфюм никога не бих си купила и тези,които се водят уни секс изобщо не ме интересуват,подминавам ги.А усетя ли мъжка нотка в някой мой парфюм,направо полудявам Simple SmileИскам да си ухая на "женско" отвсякъде Laughing

# 392
Да, преди лягане и аз не бих се поляла. Съвсем деликатно.
Мъжки или унисекс нямам, и не харесвам.
Иначе за пръскането, аз не работя, така че обикновено обикалям улиците, и заведенията и не ми пука дали ще тровя някой. Mr. Green  Наскоро се почувствах толкова хубаво когато разглеждах в един магазин, и се появи втората продавачка, явно е била някъде навън, и каза- О, колко хубаво мирише тук, защо не идват по-често такива клиенти. Grinning Щях да литна. Направо се разтапямм като ми правят комплимент за парфюма. Blush Знам че и вие сте така де.

# 393
И аз си имам парфюми за спане Grinning Най-често това е Пур Бланка, но понякога пръскам много малко от Жадор, Angel (с който най-лесно заспивам) или Curious

# 394
  • София
Аз пък нямам парфюм за спане,а и рядко ми се случва да се напарфюмирам преди да си легна,само за оправяне на настроениетокато снощи.А тъй като не обичам вечер да си мия косата,а винаги пръскам в нея парфюма си се усеща и след вечерния душ и няма нужда.

Авче,много е готино да ти правят комплименти за парфюма наистина,ама много рядко се случва да му се невиди #2gunfire ...поне на мен.

# 395
  • София
Мъжки и аз не нося, обаче на един унисекс съм му вдигнала мерника и се надявам скоро да го отстрелям... Mr. Green
А за пръскането - да, около 10-тина пъти си мисля че е нормално... аз по толкова някъде, плюс, минус.... Одеве преди да изляза се нацъках здраво с Мадам, а в една парфюмерия ми мазнаха малко на ръката Органза Индесанс... чудя се дали да стана собственик на една миниатюра, ама нещо не съм сигурна че е от моите аромати....

# 396
И аз на този етап не работя,иначе щях да си купувам парфюми,специално за работа Laughing Mr. GreenОще повече разходи,още повече страст Grinning

Totally*Av4e,кой ли не би се изкефил на такъв комплимент.Аз постоянно си прося от мъжа ми и даже го карам да ми казва на какво точно му мирише парфюма,току виж съм изпуснала някоя съставка CrazyЛуд го правя,но той ми е свикнал Simple SmileЕее,от непознати си е друго,ясно е Simple SmileГолям кеф е да те ласкаят на аромат Simple Smile

# 397
  • София
Някой тествал ли е новите парфюми на Dolce&Gabbana?

Ноар,не ни дръж в неведение Laughingкакво си харесала?

# 398
  • София
А, Gaultier 2, ама аз съм казвала вече, както и това че е Liquid Sex този....

# 399
Скоро даже съм решила да го подложа на тест,тамън за рождения ми ден.Попринцип парфюмите ми аз си ги купувам,но искам този път да отиде той и да помирише няколко и да избере този,който според него мирише на мен CrazyМоже да му дам на едно листче списък и да избира от там,защото иначе съм почти убедена,че ще се провали LaughingИнтересно ми е с какъв тип аромат ме свързват околните и най вече той,защото всичко му е на тепсия,а ако избира на сляпо,може да ме асоцира с нещо,което аз самата никога не бих си купила,а пък да вземе да ми хареса...Абе,луда съм Laughing

# 400
И аз моя винаги го карам да ми каже на какво му ухае парфюма ми.... Grinning
Забелязала съм, че ми е правил комплименти за парфюма (без да го питам конкретно нещо за самият аромат или да казвам с какво съм) за Love in Paris, J`adore, Coco M, Escada Sunset Heat и Amor Amor
Аз иначе винаги го взимам в БЗ и пробваме заедно. И му наблюдавам реакцията...кое му харесва много и кое не чак толкова.
Сега например не хареса много Отровата (но аз му дадох да я пробва само от капачка)....като стане студено и е върху мене надявам се да седи добре. Но пък много му хареса Еуфорията...аз за това се запалих още повече по нея. Повечето ми парфюми сме ги тествали заедно

# 401
Привет и от мен , Дами!  bouquet
Аз си пръскам парфюм на местата където най-мног осе усеща пулса. Китки, сгъвкна на лакти и на врата. Никога не го разтривам защото знамч,е се разваля пирамидата на аромата Simple Smile
Ох, а на моя мъж му харесват най-компотестите парфюми. 212 секси и от този род...Въобще не може например да оцени Алиена по достойнство Crossing Arms

# 402
Понеже на мен моя ми купува 90% от парфюмите  Mr. Green, без аз да му кажа че искам, съм разбрала че обича на мен по-сладникавите. Поне всичко досега което ми е вземал, е такова. А никога не ми е вземал аромат, по моя препоръка. Значи така предпочита да му ухая. И казва- Мммм, много е хубав, точно хубав женски аромат. Mr. Green А той също е маниак парфюмен, но примернно да го питам какви съставки усеща в мой парфюм, хич го няма. Mr. Green

# 403
  • София
Аз моя приятел едвам го завирам в БЗ с хиляди уговорки и на втория парфюм вече започва да нервничи Joy
Комплименти само за Адикт,Серпентин и Хипноуз съм получавала Crossing Arms
Парфюм никога няма да се сети да ми купи...иначе аз на него му подарявам постоянно.Има 5-6 и ми каза че щели да му стигнат за цял живот,а аз моите какво съм щяла да ги правя JoyВсички са му от мен,иначе щеше да си кара само на део-та Naughty

# 404
Аз сама си ги купувам и сама си ги избирам. В редките случаи, когато реши да ме изненада, ми купува нещо не съвсем по моя вкус. Обикновенно залага на това да е новоизлязъл, към стари издания не посяга/ под стари разбира излезли преди 2-3 години/. Когато избира, първо пита кои са новите аромати TiredНикога не ми купува сладки, а пък аз само такива обичам Joy когато ми подари парфюм, казва "много е хубав нали, става и за мъжки hahaha/Боже, кой е казал, че искам парфюмът ми да прилича на мъжки ooooh!
Понякога се чудя за мен ли избира или за него Thinking
Какъв е извода - продължавам да си ги избирам сама Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт