'' Парфюмни размисли и страсти'' 40 - юбилейна тема

• 24 325
  • 640
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали хубав, многопластов и мноооооого шлейфов аромат, който да е много цветен, по-малко плодов,но не не много сладък и да не завършва с ванилия!

# 376
  • София
По колко пъти се пръскате с парфюм? Аз например мога максимум 3-4 пъти.
Дори и тогава ми се струва много. Най-често пръскам по веднъж зад всяко ухо Simple Smile
И по-късно през деня пръскате ли се отново?

# 377
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали хубав, многопластов и мноооооого шлейфов аромат, който да е много цветен, по-малко плодов,но не не много сладък и да не завършва с ванилия!

# 378
  • София
Дори и тогава ми се струва много. Най-често пръскам по веднъж зад всяко ухо Simple Smile

Зависи от парфюма,но попринцип по веднъж зад ушите 2пъти в деколтето,1 път на шията и 2-3 пъти в косата и на свивките на лактите по веднъж.

Как ви се струва този като трайност
Последния път като го тествах ми се стори че изчезна за половин час,а иначе толкова ми харесва.
Ще пробвам пак,но все пак ми е интересно и чуждо мнение

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 12:48 от Боpислава

# 379
  • София

Зависи от парфюма,но попринцип по веднъж зад ушите 2пъти в деколтето,1 път на шията и 2-3 пъти в косата и на свивките на лактите по веднъж.

Благодаря за отговора Simple Smile  Така както написа, това прави към 10-ина пъти Simple Smile аз с моите 2-3 пъти  Laughing

# 380
  • София
Ами толкова,понякога и повече,само с Драконовата целувка съм по-скромна Laughing
Дори с Адикт,който е супер траен и интензивен аромат не се свеня да се полея Rolling Eyes

# 381
Здравейте и от мене Grinning Моето pc ми скъса нервите днес....иде ми да го тресна в земята #2gunfire

Борислава, Starlight при мене е много траен. Пръскала съм го много пъти и на блотер и на кожа. Даже няколко пъти се каня да гo купувам...но накрая усещам една мъжка нотка в него, която малко ме дразни. Иначе парфюма е чуден. И много ми прилича на Angel

за въпроса с пръскането....Зависи от парфюма. По принцип се пръскам не повече от 5-6 пъти. Но ако става въпрос за нещо много трайно (примерно Коко М) ми стигат и 3-4 пръскания. А като гледам Отровата колко е силна, надали ще се пръсна повече от 2-3 пъти.

# 382
  • София
И аз я усещам мъжката нотка,но на мен ми допада...усещам как в скоро време ще започна да си купувам и мъжки пафюми Joy
Явно трябва да се тества пак трайността Thinking

# 383
Аз мъжки парфюми в никакъв случай не мога да нося...
Даже харесвам и много малко. В БЗ от всичките мъжки парфюми, които има харесвам 2-3 максимум. Незнайно защо доста аромати на AVON за мъже ми харесват (но да ги усещам на мъж) Grinning
A как ненавиждам Aqua di Gio....само като усетя някой напръскан с това ми става зле

# 384
  • София
Аз пък много си падам,но никога до сега не съм носила мъжки парфюм,ама като нищо и това ще се случи Laughing
Познавам и много жени,които ползват мъжки парфюми и седи доста по различно отколкото на мъж,химията с кожата си казва думата.
А пък един познат ползва този и никога не бих познала че е с женски ако той не ми беше казал.На моята кожа седи по коренно различен начин отколкото на него.

# 385
Аз се пръскам около 10-тина пъти, но аз пръскам и по кожа. Жаки например си пръска косата, и ще е безумно да пръсне 10 пъти и нагоре в нея. Laughing
Може да се пръсна и повече, но много силните като Отровите и разни други, по-малко, но не по-малко от 5 пъти.
А това с 2-3 пъти зад уите никога не ми се е случвало. Аз обичам да се оливам, загтова и 30мл парфм никога не си купувам. Laughing

# 386
Да, но после като има мъж около тебе няма ли да е странно...Grinning Oбъркват му се сигналите Grinning

Aз ако се пръсна 10 пъти ще ми стане лощо на мене както и на всички наоколо Grinning Обичам да си усещам аз парфюма....и някой, който е много близо до мене Blush

# 387
  • София
Да, но после като има мъж около тебе няма ли да е странно...Grinning Oбъркват му се сигналите Grinning
Има резон в това Rolling Eyes Joy

Аз пък обичам да има облак около мен...наясно съм колко е дразнещо понякога Embarassed

# 388
Аз преди като бях ученичка се пръсках много здраво....и винаги си носех парфюм в чантата. Сега вече не го правя...като съм на работа или в унито някакси не върви да тровя хората с парфюми. Иначе за клубове и вечерни излизания мога понякога и аз да прекаля с пръскането Grinning Вечер не ми става лошо и ги понасям по-добре

# 389
  • София
Много си права за това,важно е да се съобразиш с околните,ама понякога като ми се отплесне ръката и ела да видиш какво става. #Crazy  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт