'' Парфюмни размисли и страсти'' 40 - юбилейна тема

• 24 336
  • 640
  •   1
Отговори
# 180
Дилянка,Честит Рожден Ден!Много сбъднати мечти и осъществени парфюмни покупки!
Noir
Вече имаш фен-клуб[/color]!
Жаки,много обичам точно такива породи.Цял живот съм мечтала за куче и мисля малката да направи 3-4 и взимаме.Милото ти кученце!
vmarinska клавиатурката е убийствено сладка!Искам я!

# 181
  • София

Дилянка, Честит Рожден Ден! Желая ти всички блага и удоволствия, в разточителни количества, и много здраве, за да им се радваш пълноценно!

Момичета, страхотни сте, всяка среща с някоя от вас е удоволствие! Аз ви обичам, но да знаете че бюджета ми гледа на вас като на враг номер едно....!

А с Миши вчера тъкмо си говорехме как ще е супер след още седмица-две да направим нова среща.... Blush Със сигурност пак ще бъде много забавно!  Mr. Green

Вчера, като се видяхме с Ре, срещата ни в дин момент изглеждаше така:
Ре стои в колата с отворена шофьорска врата, спряла до бариерите около блока... Аз стоя извън колата, до отворената врата, и държа в едната си ръка три спринцовки... Действието се развива по тъмно.... Та доста е вероятно от днес съседите да започнат да дърпат децата си настрани като се разминаваме за да нямат досег с пошла наркоманка като мен.... Надявам се тъмнината да е прикрила интересната гледка...  Blush Mr. Green

И така днес съм със Стайл на Джил Сандър. Много, много, много ми харесва!

# 182
  • виртуално
Аз днес работя от къщи, поради което чистя, готвя и мириша на прах за пране

# 183

...Вчера, като се видяхме с Ре, срещата ни в дин момент изглеждаше така:
....

да,много странно сме изглеждали май ма си ни беше много забавно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Noir все едно ми чете мислите- единия ден искам да се пръсна с Мадам и тя го вади от чантата,на другия ден искам с Класик и тя го вади от чантата  Joy Joy Joy няма равна просто-влизам във фен клуба "Noir" и аз  smile3521

# 184
Дилянка, честит рожден ден   bouquet
Пожелавам ти да изпразниш рафтчето Parfumes I Want от парфюмния гардероб и всичко а мине в I Have Hug

# 185
  • София

...Вчера, като се видяхме с Ре, срещата ни в дин момент изглеждаше така:
....

да,много странно сме изглеждали май ма си ни беше много забавно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Noir все едно ми чете мислите- единия ден искам да се пръсна с Мадам и тя го вади от чантата,на другия ден искам с Класик и тя го вади от чантата  Joy Joy Joy няма равна просто-влизам във фен клуба "Noir" и аз  smile3521

Joy  Joy  Joy Луда работа, ей......! Mr. Green

# 186
Честит Р Д, Дилянка!
Да си много усмихната, заобиколена с обичани хора, да имаш много късмет и сбъднати парфюмни мечти!  bouquet

# 187

Joy  Joy  Joy Луда работа, ей......! Mr. Green

телепатия яка тече между нас  hahaha да видим следващия път ще се получи ли  Mr. Green
А как съм се хипнотизирала днес,то още от снощи де

# 188
искам да ви се похваля, че май разбрах на какво ми напомня Будоара  newsm68 на Венеция - Лаура Биаджоти!

и да ви се оплача, че Армани Найт вобще не стои на мен  Cry кожата ми го поглъща веднагически  smile3515

да попитам, някой ще поръчва ли от cheapsmells скоро, мога ли да се комбинирам? newsm03

# 189
  • Враца
Армани Найт не стоеше и на мен,
а всичките ми приятелки казваха че го усещат и е много хубав и присъствен.
На мен ми беше , както коментирахте наскоро, като го пръсна и ... нищо, чак после се появява аромат.
А в косата ми съвсем изчезваше, макар мъжът ми да твърдеше че се усеща в целият апартамент!

# 190
ух при мен пък и приятеля ми не го усеща  Sad е тогава съвсем се отчаях а тоооооолкова ми е любим  Cry

сега съм се напръскала с ескада - оушън лаундж и си седи облачето от 2ч. вече и всичко си усещам; даже ми е в унисон с дъвката  Laughing - орбит с вкус на манго  smile3502

# 191
Честит рожден ден, Дилянка! Много щастие пожелавам! Tada

# 192
  • Враца
Не ми казахте за Хулулу?
Върна ли парички? Изпрати ли обещаните парфюми ???

# 193
  • виртуално
Не ми казахте за Хулулу?
Върна ли парички? Изпрати ли обещаните парфюми ???

вчера получих запис от нея

# 194
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дилянка, Честит Рожден Ден! Желая ти от всичко по много - здраве, щастие, късмет, сбъднати мечти и да си винаги влюбена и обичана!

Общи условия

Активация на акаунт