ПЛЕВЕН - 117

• 18 166
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Язовирите са много - Батак, Голям беглик, Широка поляна, Доспат. Минахме и през Копривщица, Триград, Ягодина, Девин и Хисар   Crazy

За мен детето ми ще си остане най-важният мъж в животът ми, така че донякъде си права   Grinning   мъж ме е снимал

Дикси, много хубави снимки   Hug

# 151
Здравейте и от нас. ))))

Ходихме си до село на сбор, Калина се държа прилично, чак да не повярва човек. ))) Но имах и помощници, един брой леля, 2баби и 2ма дядовци, идеална работа. ))))

Дикси, успех на ученика, дано да му хареса. ) Много са ви хубави снимките от морето. ))))

Аз 2пъти тази пролет правих торта, естествено най-идиотските, с готови блатове и само крема аз забърках. Страшно вкусни, но с никакъв вид. )))) Добре че отгоре настъргвам шоколад, че да не си личи крема на какви хълмчета и баири е. ) Никога не успявам да го загладя като хората. )
Предполагам обаче с тези покрития се работи по друг начин и стават гладки. )

ДеЩо, браво и на Яна и Елена, за плуването и прохождането. ))))

# 152
Здравейте и от нас.
Много хубави снимки .
Да се похваля -ние се кърмим успешно от лявата гърда суче без проблем , а от дясната със накрайника на Авент-така му харесва ,важното е да яде кърма ,пък начина няма значение. Laughing

Да ви питам -знаете ли дали някъде има намаление на  детски обувки по магазините ,тръбват ми есенни и нещо подходящо за градина.
Покрай бебето забравихме ,че каката има само сандалки и днес като заваля се сетихме Embarassed.

# 153

Как го правите това като се намаже да стои така гладко? Никакви дупчици и чертички да няма  newsm78
Деси, това не се маже, а се разточва и се покрива тортата като чаршаф.

# 154
  • Плевен
Тони25, ние сега се връщаме от магазините. Намаление има на летно моделчета. Есенните са без намаление. Купихме на Булдозер черни спортни обувки. Мерихме какви ли не по магазините, но тези му лепнаха на крачето.
Валка,какво ставна с" инвънземните" в Буковлък.....аз мислех,че се майтапите тук,но то верно било......
Не съм била на работа, за да разбера, но май са се усетили и вече не вярват в тях.
Дикси, много хубави снимки и хванахте последните слънчеви дни. И рожденик сте имали.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 17:21 от valка

# 155
Ако ти трябват вътрешни обувки за градината вземи сандали - така най-удобно с чорап, те сигурно са и намалени сега, с пантофи или други им е жега, запотяват се краката, а и вътре обикновено се поддържат едни излишно високи температури.  Peace

Тони, чудесно за кърменето! А какъв е проблемът с другата гърда, наранява зърното или какво? Дано махнеш накрайника скоро, по-добро засукване се получава.  Peace

Тина, много яко сте попътували, искам и аз така, но без децата, изобщо не издържат на такъв дълъг път. На връщане от Чифлика Ел не искаше да заспи и за да е спокойна трябваше да и  пея една точно определена песен, само на нея се успокояваше, луднах!

# 156
Oеси, добре сте се завърнали.
Дикси, дъждът само чакаше вие да се приберете.  Simple Smile Много хубави снимки. С интерес четеш Мики Маус  Simple Smile
Тина, махна ли дъвката.
Вие внимавайте с тези любовници. Ето ви един наръчник, какво да не правите ако ви хванат в изневяра  Simple Smile
http://www.vbox7.com/play:cef386cd

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 19:04 от Silvipl

# 157
  • Плевен
Силви, давай наръчника, че мъжете ни с тези нови прически ще се усъмнят в нашата почтеност. Mr. Green
А софиянци утре ще се возят на аванта.
"От 5.00 ч. на 7 септември до официалното откриване на 8 септември всички граждани, които използват метрото от новата станция при СУ "Св. Климент Охридски", ще пътуват безплатно."

# 158
  • София
Валя,моля те кажи ми откъде е това инфо,защото живо ме интересува  дали утре в крайна сметка ще пътува метрото до новите станции.Казаха че ББ отлага официалното откриване ,но това значи ли,че просто няма да среже лентата утре,а метрото ще си пътува до СУ.
Дикси,чудесни снимки!На мен ми се прияде кебапче,Митко така беше заръфал едно. Laughing
Тони,браво,продължавайте все така!
Мира,какво стана с дядо ти?
Тук времето е направо чудесно за моите критерии-облачно,вали,студено Grinning...идилия.

# 159
  • Плевен
Валенце, заповядай:
http://dnes.dir.bg/2009/09/06/news5029181.html

# 160
  • София
Много ти благодаря,Валя!Значи утре с Бубка ще сефтосаме новата станция. Laughing

# 161
Валенце, това с метрото нещо ме съмнява.... ThinkingУтре е обявен ден на национален траур, и , ако не се лъжа, днес някъде 4етох че откриването на метрото се отлага за вторник newsm78 Ще потърся инфо
http://sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=10&sub_open=42598&nxt=0
 Явно само официалното откриване ще е във вторник Wink

# 162
  • София
Ани,доколкото разбрах утре метрото ще си работи,но просто няма да го откриват официално.Всъщност влаковете си пътуват до новите метростанции вече от една седмица,но без пътници.утре ще кажа де.

# 163
Ах, как ме радват нашите волейболисти....... Heart Eyes

# 164
Знаете ли къде в Плевен мога да занеса старо голямо огледало да му сложат рамката, че се е отлепило или там разкачило се е
По възможност по-близо до центъра

Тая вечер излязохме без деца и къде мислите се забихме? В Градската с още едни родители, но с деца   Crazy
Бяхме единствените на заведението и си тръгнахме в 9 и нещо, празно навсякъде, леко депресийка

Валенце, успешно и приятно тестване на метрото утре!

Извънземните вече са в Плевен  - у нас!  #Crazy http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/1#photo=47

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 00:11 от ДеЩоВиди

Общи условия

Активация на акаунт