ПЛЕВЕН - 117

• 18 137
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Дикси, ако си започнала Дюкан знай, че резултатите идват бързо, но са нетрайни.
Ти пробвала ли си?

# 226
  • София

Валенце, вчера що не те видях в новините, в репортажите за метрото?
Е как да ме видиш,аз се крия от камерите,защото тая прекомерна хубост мойта не е за показване. FlutterОбаче сега като се прибирах аха да видя бат Бойко,ма ме мързеше да чакам.Нали ще откриват метростанцията официално.И беше пълно с японци,ама пълно.

# 227
Номадка, дават го към годинката, че и по-късно, но аз такова изобщо няма да давам, нишесте, някви празни въглехидрати общо взето - въпреки, че в кухнята ги почват от 10ти месец
ако искаш да даваш мляко - давай кисело на Лазарова, Биомилк илли АМ
за яйца, ако става дума ти да правиш крем, е рано
а за зърнени - всякакви там елда, просо, царевица, овес и тн - най-добре - вариш, режеш ябълка или круша и пасираш
Ти за следобедна закуска или какво искаш да го даваш крема? Тия зърнените са идеални за закуска или за следобедна или за нещо привечер
Ако държиш на нещо като кремче - може да правиш шейкчета с АМ и банан или друг плод - според както искаш си го сгъстяваш
Става и на Хумана кашата с пробиотика да я мешаш с плодове или малко сокче, пак ще е по-добре от нишесте плюс прясно мляко

Абе стига с тия диети, майката му е яко движение, много вода и сурови зеленчуци, по-малко мазно и тн
И аз имам да свалям пет кила, основно имам шкембе
Мераклии да идем да се пробваме на водна аеробика в басейна зад Полицията?

# 228
ДеЩо, е то това дето си го написала си е жива диета. ))) Сурови зеленчуци и вода...))))
Иначе за кремчетата съм съгласна, много рядко правя в къщи, а и Калина най-много да изяде 5-10лъжици.

номадка, на тази възраст и правех следното - нарязвам пресен плод в една купичка, пасирам го, слагам малко АМ и после добавям малко каша (някаква плодова, или каквато имаш) за сгъстяване. Калина изядаше по 1голяма купа от това чудо. А плодове става всякакви, аз слагах пъпеш, праскова, нектарина, банан, ябълка (с нея е става много добре). 

# 229
Ето го Косето,и то има нужда от диета,ама хранителна за наддаване.Опря ми ножа до кокал и на мен.Ако не съм напълнеела следва друго бебе,че само така приличам на човек Mr. Green Blush
Номадка,аз правя на Хриси с козе мляко.
Атракцийка,хайде стискам палци Praynig Peace
Няма ли някой желаещ да поеме щафетата за бебе през 2010?Нещо се скатавате май-май Crossing Arms

Мераклии има,време няма Naughty

# 230
Муза, аз мисля, че е много добре щафетата да поемеш ти  Grinning Хриси ще помага като една примерна кака  bowuu

# 231
Деси, аз съм мераклийка за водна аеробика. Казвай кога

# 232
Аз съм съгласна да я поема,Тес,ама хайде да е за 2011-2012 някъде.Други неща съм планувала преди 2ро дете bowuu

# 233

Не съм съгласна. Свалих 12 кг за 2 месеца и качих 5 за 2 години, без да се ограничавам с нищо след 2-та месеца   Peace
[Тина, откъде имаш да смъкваш кила пък ти?  Rolling Eyes

Имам, ама ..... Rolling Eyes    Виж    Sick

Мераклии има,време няма Naughty

И аз, но също съм ограничена с времето. Ако измислите кога ме информирайте   Hug

# 234
  • Плевен
Тина, нищо не видях. Simple Smile
Ти пробвала ли си?
да

# 235
Моля ти се, имам ръце като на сумист  Sick  И добре че роклята прикрива ханша ми

# 236
Реших. Ще отслабна до толкова, че да мога да си позволя да облека рокля.

# 237
Дюкян е мега вреден, но вие си знаете

Мира, имах предвид да ги ядеш в повечко, а не да караш само на тях.

# 238
ДеЩо, а, това е друго. ))))
Аз съм на същото мнение за Дюкан, особено човек ако си има малко проблеми с бъбреци, или черен дроб изобщо не бива да се захваща с това.

Тина, добре изглеждаш и роклята е много хубава. ))))

# 239
Реших. Ще отслабна до толкова, че да мога да си позволя да облека рокля.

А каква ще е роклята?
Чакай ме да родя, че да диетуваме заедно, ще имаме хъс за победа след съревнование  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт