ПЛЕВЕН - 117

• 18 177
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета, аз имам спешен въпрос ако може някой да ме посъветва.
Дядо ми се е изгорил много лошо по гърба и едната ръка (той си е на село).
Мисля че имаше някакви специални лепенки с гел, които се лепяха върху изгореното и много помагаха, но не помня как се казваха.
Ако някой знае нещо за тях, или нещо друго, което да е ефикасно, много моля да ми пише.

# 91
  • Плевен
Мисля, че е време да направите фирма за производство на торти - от хубави по-хубави. Много сте задобряли, а не сте и малко майсторките. Ще си имаме хубави торти произведени в града ни и няма да се налага да ги доставят от други градове.

# 92
Ако някой знае нещо за тях, или нещо друго, което да е ефикасно, много моля да ми пише.

Компрес с билков крем Витасин
мрежа "Бактиграс"
крем Спасител -Rescue Ranger
Пантенол спрей.
Прясно зелево листо и много дефламол на него.

Много хубави торти, много хубави украси, много хубави хора, абе, чудни снимки видях!

С тези извънземни ме веселите вече втори ден. Laughing
Айде, много поздрави! Hug

# 93
Дивиана, а как е крака ти

# 94
Казва ли ти някой, Силви... Grinning
Вече се трае болката и отокът поспадна, значи добре е.
Ако няма счупено - до десетина дни ще спре да ме боли, ако е счупено - двайсетина. До раждането дано ми мине напълно.
Сега друга ми е болката. Mr. Green Свирепи киселини, отвратително повръщане и разни такива, толкова ми е зле, че забравих крака. Та тъй.

Днес ми правиха тест за упойки. Подготвям се за големия ден. Хем ме е страх, хем нямам търпение да ми олекне...

# 95
  • Плевен
Ама аз не се ядосвам, просто не ми е достатъчно времето, а искам да не претупвам нещата. Не мога да повярвам че си купих рокля за 1 час. Ама пък много си я харесвам, сега си мъдря прическата    Crazy  Луда работа.  
Знам че ще се справя, няма как.
Ще има форумски репортер от мястото на събитието. И да знаеш,че булката трудно ще я вземете hahaha

# 96
Момата ми днес се събуди от следобедния си сън малко преди 8 вечерта и се възползвахме от случая да излезем с нея на заведение.Много ми е послушна Laughing Heart Eyes.Цяла вечер си кротува,яде си лимончета,вечеря навън и благополучно се прибрахме в 11.Не съм я слагала толкова късно да спи никога,но тя след като се изкъпа и си изпи млякото отнесе здраво.Дано поне спинка до по-късно утре/днес/ Praynig
Ще има форумски репортер от мястото на събитието.
Да се надяваме,че и снимки ще видим Laughing Mr. Green

# 97
Зъ... Зъ... Запис...
Буковлъшки полъх...
Утре ще се обяснявам, умирам за сън.

# 98
Ама аз не се ядосвам, просто не ми е достатъчно времето, а искам да не претупвам нещата. Не мога да повярвам че си купих рокля за 1 час. Ама пък много си я харесвам, сега си мъдря прическата    Crazy  Луда работа.  
Знам че ще се справя, няма как.
Ще има форумски репортер от мястото на събитието. И да знаеш,че булката трудно ще я вземете hahaha

А така  Laughing   Кой ще е репортера - ти ли?  
И да ти кажа под секрет, тя булката отдавна се е дала   Mr. Green

Ох   hahaha    hahaha    hahaha   В стремежа си да си намеря подходяща прическа попаднах на този сайт   http://www.whathair.com/bg/

И прическата която ми отивала най много е тази       Joy    Joy    Joy

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 07:58 от Tинa

# 99
  • Плевен
А така  Laughing   Кой ще е репортера - ти ли?  
И да ти кажа под секрет, тя булката отдавна се е дала   Mr. Green
Aз разбира се Laughing Снощи се заговорихме за сватбата с тъщата и ти беше писала тук, и така се разбрах ме,че сватбата е една и съща.
Булката, че се е дала е ясно, но ще я взимате от нашата кооперация.Като се подключим,не ви виждам hahaha

# 100
 Stop    То като дойде часа за ритуала, тя сама ще излезе   hahaha   hahaha 

# 101
Зъ... Зъ... Запис...
Буковлъшки полъх...
Утре ще се обяснявам, умирам за сън.

Ти кво правиш тук, нямаше ли още да седите? Е, добре дошли  Hug

Днес моята любима сестра има рожден ден, да е жива и здрава и най-най-неща да й се случват!   bouquet

В този ред на мисли си мисля, че може и днес да родя - Бужо го родих на татко на р ден, що да не й подаря и на нея едно бебе  Wink Хем и Дикси е вече тук...

# 102
Честит рожден ден на green eyes! Да си жива и здрава,много щастлива и обичана!

Мале, Атракция,кога мина това време! Сякаш онзи ден каза, че си бременна! Laughing Ти иначе как си? Спокойна ли си?

Дани пък сега е с температура! Crazy Тъкмо му мина хремата и айде ново 20!

# 103
  • Плевен
Честит рожден ден за систърчето, Миленче. Жива, здрава да ви е green eyes.  bouquet
прическата, която най-много би ми подходжала е тази: Crazy - Liberty spikes

# 104
Честит рожден ден на green eyes!Много здраве,щастие и любов   bouquet

Ето и моята прическа  Sick

Общи условия

Активация на акаунт