ПЛЕВЕН - 117

• 18 180
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Изпуснах прическата на Валенцето.  Sad   
Айде от мен да мине

Обаче да ви кажа ако си изпишете фамилията с малка или главна буква,излизат ви две различни прически. Grinning

# 121
 Shocked     O, Мерси   Hug
И на латински като се изпишат излиза различно.

# 122
  • София
Ще ни бие Дивиана с тия снимки...ама айде,може сега като е бременна  да и е по-трудно да развява джедайския меч Laughing.
Дивианка, Hug!
Моя мъж се е заел да боядисва вратите.Само това беше останало от ремонтите и все отлагаме.Избрах си цвят слонова кост.Щеше ми се нови врати,ама айде Tired.

# 123
А,Валенце,тази прическа се падна и на сестра ми  Laughing
Явно аз съм най-големият карък  hahahaНе мога да не ви покажа прическата си когато е на латиница името ми.
Не смея обаче да я сложа директно Mr. Green
http://img168.imageshack.us/img168/5787/61952954.png

# 124
Ерота засега печели конкурса с рижата прическа и черните вежди Laughing

Уникални глупости намерих в този сайт - приличам на суши, наркоманка съм и в другия си живот ще съм мравка  Mr. Green
И не съм маргарита а хортензия, в кревата съм куче, подходяща съм за полицай.
А така ще изглеждало новороденото ми бебе

# 125
Здравейте,осмелявам се да се намеся във вашата темичка с молба за помощ.Тази седмица приеха майка ми в болница с кървене в червата.Все още е с неуточнена диагноза, но се нуждае от кръвопреливане.Проблемът е, че е много рядка кръвна група (АВ-) и трудно се намират кръводарители, а вече не искат да правят замяна за друга кръвна група.Кръвният център в Русе си взаимодейства с центровете в Разград,Плевен, Велико Търново..Ако някой от тези региони изяви желание да помогне просто трябва да отиде в кръвния център в съответния град и да дари кръв на името на майка ми/Малинка Димитрова Йовкова - ІІхирургия, Русе/, а те ще я изпратят в Русе.Повече информация бих могла да дам на лични или на 0887717273.
Предварително благодаря на всички!

# 126
Ерота засега печели конкурса с рижата прическа и черните вежди Laughing
... и наболата брада  Laughing

Дикси,добре че ме светна и за другото,ама и там е зле работата  hahaha
Най-подходящата професия за мен е цветарка,в леглото съм хипопотам,в следващия живот ще съм зайче и съм цвете мухоловка.Ето и как ще изглежда детето ми:

# 127
Aйде,и аз ще се пробвам,да видим,дали ще бия Ерота.
Грийн Айс,много щастие,здраве и любов и от мен.   bouquet
Ерота,Симона тръна ли на ясла?Как е с адаптацията?
Сутринта се изложих здраво-с най-бикновена баница с кори. ooooh![quote author=Дикси Пуснала съм да я печа само отгоре,ама се шашнах като видях щерка ми каква бомба,преливаща от панталонките ми е направила Mr. Green

Нещо не мога да разбера как стават тия прически,моля някой да обясни Praynig

# 128
  • Плевен
Музе, тук си пишеш имената:
http://www.whathair.com/bg/

# 129
Валка,мерси Hug
Ей ,Ерота,засенчих те,сори Mr. Green Blush
Ставам за горски рейнджър,детето ми ще има пиърсинг навсякъде по лицето,а най-подходящия филм,в който мога да участвам е "Планетата на маймуните".....Да не казвам и че в леглото съм била риба #Crazy
Ето ми прическата:

# 130
  • Плевен
Музе, вече водиш класацията. Имаш прическа -трепач.
Поне шестима от 17-те удавени при инцидента с кораба „Илинден“, който потъна малко преди обед в Охридското езеро, са български граждани, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов.
Човек да не смее да тръгне някъде. И в Македония са като у нас, не спазват законите. Причините за инцидента по всяка вероятност са превишен брой на пътниците. Има документ, че корабът е бил технически изправен, но е регистриран да превозва 43 пътници, а на борда е имало 52.  Sad

# 131
Хайде и аз да се разпиша с прическата. )))))

цък каква съм убавица

dakra, дано се намерят дарители на кръв за майка ти, стискам палци.

# 132
dakra Аз съм 0- а половинката е A+.
Успех на майка ти. Пред кръвните центрове обикновено има цигани кръводарители. Попитай ги, те си разменят инфо помежду си. Може пък те да помогнат...

valка в тази трагедия се оказа, че Сашо Диков има повече конкретна информация от някакъв зам. министър. По Канал1 казаха, че правителствения самолет лети към Македония, един час по късно въпросния зам. министър каза, че се ПОДГОТВЯт да излетят.
С този изпратен правителствен самолет, както и преди когато го бяха пратили в Иран мисля, ББ ми става все по-симпатичен. А не гласувах за него.

Дикси, дека са ми мидичките?

# 133
  • Плевен
Честит рожден ден на Green Eyes. Жива и здрава. Hug Такава дива апатия ме е налегнала,че не знам.
Тортените майсторки,тез красоти от библиотеката  към форума ли ги сътворихте? И как се казва това покритие отгоре,че аз съм ама много на вие с тортите. И просто искам да питам какво е това, за да знам какво да си купя ако някога ми дойде музата за торта.
Дикси,ай добре дошла.
Разбихте ме с прически. Joy
Ей ме мен:

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 20:46 от plamsi

# 134
Ето и прическата която ми отива най-много
http://www.whathair.com/bg/c/?v%5B%5D=%26%231055%3B%26%231077%3B … B%26%231080%3B%21

Общи условия

Активация на акаунт