ПЛЕВЕН - 117

• 18 146
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Муза, ама аз на златар ще ги нося, но ми е интересно дали стават същите като в началото. )))
Честито и зъбче на Хриси. )))

Момичета, виждали ли сте едни като пантофи. Представлява чорап и отдолу е зашита кожа.
Миналата година си купих 2чифта от магазина, който беше в синият комплекс. Но от пролетта магазина го няма и сега не знам къде има такъв тип пантоф.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 20:10 от Mirama

# 196

Хехе, това ме изкефи. ))
Там ходим 2-3пъти в годината, но има много хора, които си пазаруват явно.
Мен пък не ме изкефи.
Тъжна работа.

Търся микрофон със стойка. Ето такъв - http://diksi.multiply.com/photos/photo/60/12
Освен розови никакви други няма. Не знам защо производителите са решили, че на момченцата няма да им е интересно да пеят  Confused
Трябва ми да го намеря за 25-ти септември.  Та ако някой види да ми каже, моляяяя....

# 197
  • плевен
Дикси микрофони има в детския магазин на първия етаж в Макси центъра.
Преди 3-4 месеца купих на Марио от там,но с йоника и продавачката ми предлага и такъв на стойка,но така и не го видях.Виж и ти може да ти хареса.
Марио от днес е в нова градина докато свърши ремонта на неговата и е много доволен.Каза,че утре пак отива. Проблема е че не могат да го изхранят. На обяд са му сипвали допълнително леща три пъти. Grinning

# 198
На обяд са му сипвали допълнително леща три пъти. Grinning
И в нашата градина днес е имало леща  Laughing Явно днес е лещен ден. Или пък са в една градина?
Обаче госпожата ми каза, че не я е ял.
После Мико ми разправя, че имало за обяд дребни бобчета и не му харесвали  Mr. Green
Ще проверя и там за микрофони, Веси. Мерси!

# 199
Според мен е "лещен" ден навсякъде?Яслите и градините не са ли на кетъринг и да им карат манджата от Млечна кухня както бебешките манджи? newsm78
Защото и на една позната детенцето днес е яло леща,но е тук на Сторгозия.
Атракцийка,Дивианка, как сте? Hug

# 200
Днес от кухнята имаше леща за ядене  Laughing
Симона не я харесва,но като я пасирах за да не усеща зърната и си я хапна.

Мира,такива пантофи купих зимата от един магазин по Старата главна,вдясно се пада като вървиш към гарата,над кафе Марията,но му забравих името.Продават дрехи,обувки,играчки,столчета,шезлонги и т.н.
Голямо обяснение дадох  Crazy Дано се сещаш.

# 201
erota, аз днес влизах там, но нямаха. Ще пообиколя утре. )
Че те са ми най-удобни, а и Калина също ги харесва.
Тези които са като обувка затворени пантофи хич не ми харесват, а и много запарват крачетата.

# 202
Цитат
Атракцийка,Дивианка, как сте? Hug
Аз никак добре. От няколко дни съм с постоянни и убийствени киселини, които ме карат да повръщам на фонтан, което пък води чак до напикаване. Дежурна по тоалетна и денем, и нощем съм... Embarassed  Едва кретам. Cry Сънят е мираж. Седнала, каквото мога да дремна и това е. Уморена съм ужасно.

Теси, много е красива рожденичката, бре! Heart Eyes
Диксън, тоз Калин с  часове расте! Heart Eyes
Музи, честит зъб на Хриси! Heart Eyes

Поздрави на всички! Hug

# 203
Ех, Диви, ако не е едно, ще е друго. Истински герой си ти. Дано бързо премине и това.

# 204
Ех какво чудно време е навън вали вали и пак вали Joy.Честито зъбче на Хриси.
Дивианка а на теб да ти минават киселините и да не повръщаш-измъчи се.
Ще се оправи до 17-ти времето.Няма да е все така мрачно.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 09:18 от стели_петя

# 205
  • Плевен
Мерси ви за отговорите за тапицерите. Ще видим кога ще стигна до тях.
Дивиана,таз твойта бременност е адски гадна. И аз повръщах много,ама такова нещо чак...... Sad Една big hug имаш  Hug.
И какво ще прайм цяла зима по къщята newsm78. От сега се побърквам. Чак някаква фермерска игра почнах във ФБ от скука.

# 206
  • Плевен
Чак някаква фермерска игра почнах във ФБ от скука.
И аз я видях вчера тази игра . Аз до скоро имах ферма за охлюви, голямо игране,но ме домързя и си замразих акаунта.

Тес, много хубава Кари Heart Eyes

# 207
Дивианка,видиму се края,дръж се още малко. Hug Peace
От оня ден имам пранена терасата,мисля вече да го прибера в банята да изсъхне,че иначе ще изгние навън ooooh!
Хриси вече спи по веднъж през деня и меко казано полудяваме и двете.Въпреки че има гоооолям кош с играчки пак пълзи по мен и прави бели. bowuu
Само да не вали и излизаме,мен студеното не ме притеснява,но само като слушам как вали и се депресирам лекинко.
Валенце,ти си виновна,ти иска дъжд и студено Crossing Arms.Поискай,моля ти се,на 17 да е топло и да пече,че в теб  ми е надеждата и спасението Hug Peace

# 208
Ooo, и за 20-и ако може топло време и да не вали, че ще се нацепя от студ с роклята.  Praynig
Ужасно е така като не спира да вали, имам да върша толкова неща, а не ми се шляпа в дъжда.

# 209
И аз на 20-ти съм на сватба.
Да не сме на една и съща?  Laughing

Див, мъка ми става само като те чета....малко остана.

Атракция, обозначи се, плийз  Simple Smile

Овесените трици са най-голямата отврат, която съм яла  Tired
Как искам да съм слаба и красива без каквито и да е диети  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт